trais 23.11.2015 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Spróbuj porozmawiać KON-BUD'em z Góry Kalwarii. Robią kompleksowo wszystko (u mnie tylko sufity k-g) http://koniecbud.w.interiowo.pl/ Dziękuję. Sufity to trochę słaba rekomendacja jak mają mi stawiać dom od 0. Słyszałeś coś widziałeś jak budują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SGS2013 24.11.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Wiem że robili od podstaw jakiś dom w Oakland Park w Chyliczkach. Ja też nie mam żadnego interesu ich rekomendować, ale wydaje się ze szef firmy ogarnia tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domino34 02.12.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Witam, Czy znacie jakieś opinie o firmie dach-max z Tarczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StanZ 05.12.2015 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Witajcie poszukuję architekta z okolic Tarczyna (okolice budowy) lub Piaseczna (okolice obecnego mieszkania), który zaadaptuje gotowy projekt do działki. Czy ktoś, kto przechodził ten temat niedawno, mógłby mi kogoś polecić? Internet jest pełen różnych firm, ale ze świecą szukać sensownych opinii Pozdrawiam Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukkaas 08.12.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Witajcie poszukuję architekta z okolic Tarczyna (okolice budowy) lub Piaseczna (okolice obecnego mieszkania), który zaadaptuje gotowy projekt do działki. Czy ktoś, kto przechodził ten temat niedawno, mógłby mi kogoś polecić? Internet jest pełen różnych firm, ale ze świecą szukać sensownych opinii Pozdrawiam Stan Witam Mogę polecić Panią Bożenę Członkowską z Piaseczna, z której usług korzystałem Dostarcza się dokumenty, ustala zakres zmian a odbiera się już gotowe pozwolenie na budowę Telefon:22 756 73 02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yasiny2015 26.12.2015 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Dzień dobry wszystkim ! Chciałabym prosić o polecenie jakiejś dobrej ekipy budowlanej w okolicach Tarczyna. Teren działki jest delikatnie podmokły, jesteśmy już po badaniu geologicznym czekamy na wydanie opinii. W wstępnej opinii geologa możliwość budowania jest pod warunkiem mocnych, solidnych i wysokiej jakości fundamentów ! Szukamy doświadczonej firmy, budowa miałaby się zacząć ok. lipca - sierpnia 2016. Zastanawiamy się nad firmą RosłanDom, jest w naszej okolicy i budowali niedaleko podobny dom do tego który my wybraliśmy - firma Archon WILLA ELIZA. Proszę o pomoc i ewentualne podpowiedzi. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 18.01.2016 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Witam, w kolejnym Nowym Roku, mieszkańców Piaseczna i okolic Czy ktoś z forumowiczów słyszał coś o spalarni odpadów w Woli Gołkowskiej? Lub innych uciążliwościach w szeroko rozumianej okolicy ww. miejscowości. Pomijam drogę S-7 z jej węzłami, bo to takie szczęście w nieszczęściu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorant 02.02.2016 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam, Czy znacie jakieś opinie o firmie dach-max z Tarczyna? Nie są źli, ale lepiej przejedź się do Sękocina do firmy Noczka. Mają lepsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damzawaop.pl 12.02.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów;Poszukuję sprawdzonej firmy od ogrodzeń czy może ktoś jakąś firmę polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 17.02.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Witam Czy ktoś z "e-sąsiadów" mógłby polecić firmę przeprowadzkową? Obecny wątek przeleciałem od jakiejś 700 strony i nic na żółto się nie wyświetliło . Widziałem, że dwóch forumowiczów reklamowało swoje usługi transportowe, ale aktywność na forum zakończyli kilkanaście miesięcy temu i z resztą nie były to stricte przeprowadzki, chyba? Dzięki, dzabij, za namiary na ślusarza . Wstępnie umówiliśmy się na "rekonesans" na koniec miesiąca, bo p.Piotr chciał trochę odpocząć, a i my dopiero wtedy będziemy się przeprowadzać Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 17.02.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Chciałbym polecić solidną firmę do posadzek maszynowych mixokretem, Solidny, uczciwy fachowiec. Polecany wielokrotnie na forum, nie bez powodu... Współpracuje z najlepszymi i polecam najlepszych. Zapraszam do skorzystania z usług firmy TEKA. http://posadzkiplock-teka.pl/ Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 18.02.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Witam,Czy ktoś z forumowiczy starał się w Starostwie o "operat wodno-prawny?".Mamy na działce rów melioracyjny i chcemy go "zakryć", tzn. wsadzić rury karbowane fi 400 mm i je zasypać. Dostaliśmy już warunki techniczne i pozwolenie z Gminy ale musimy jeszcze zrobić ten operat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 22.02.2016 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Witam Mogę w końcu i ja kogoś polecić. Nie są to osoby bezpośrednio związane z szeroko pojętym budownictwem, ale może kiedyś komuś coś..... Przede wszystkim pani Lucyna Wrzosek z firmy WRZOSEK NIERUCHOMOŚCI. Duża fachowość i zaangażowanie. Oczywiście nie robi tego charytatywnie, ale swoje wynagrodzenie rozkłada sprawiedliwie na kupujących i sprzedających. Tak przynajmniej było w naszym wypadku. Uważam, że dla nas jako kupujących(ale chyba i dla sprzedających też), którzy robią to po raz pierwszy, taka osoba jak Pani Wrzosek, była nieocenioną podporą w stresujących sytuacjach, jako człowiek i jako pośrednik. Naprawdę cieszymy się, że spośród ogłoszeń kilku agencji mających w ofercie sprzedaży ten sam dom, trafiliśmy na firmę Pani Lucyny Drugą osobą którą mogę polecić jest rejent z Piaseczna. Notariusz jak notariusz, ale dosyć konkurencyjne ceny Info na PW. Lada dzień będziemy korzystać z firmy przeprowadzkowej polecanej na forum, więc może coś jeszcze dodam. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.S-Budownistwo 08.03.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 http://www.facebook.com/budowa.mazowieckieWitam ! Chciałem zaoferować swoje usługi w zakresie wykonania zlecenia, Budowa domów mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gustav.pl 09.03.2016 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Polecam ANEKS, od przeprowadzek Firmę tą już ktoś polecał na łamach "Piaseczna i okolic". Początki były trochę trudne, bo jeden z szefów chyba 2 razy przekładał swoją pierwszą wizytę rekonesansową w naszym mieszkaniu, ale już sama przeprowadzka przebiegła szybko i bezboleśnie No i przy okazji pozdrawiam załogę co u nas była(jeżeli ktoś z nich czyta). Mam nadzieję, że druga tura, z "drobnicą" będzie równie bezproblemowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula_206 12.03.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Planuję generalny remont domu (instalacje elektryczne, hydrauliczne, płytki, biały montaż, malowanie) i... poszukuję sprawdzonej ekipy remontowej z okolic Grójca, Tarczyna, Pniew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 13.03.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Planuję generalny remont domu (instalacje elektryczne, hydrauliczne, płytki, biały montaż, malowanie) i... poszukuję sprawdzonej ekipy remontowej z okolic Grójca, Tarczyna, Pniew. Polecam vadiol z forum do glazury , polecany tu set razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 20.03.2016 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Ja polecam Pana Czesia z Piaseczna, istna "złota rączka".W dodatku sprząta po swoich pracach tak, że od razu można mieszkać.Telefon mogę przesłać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka76wa 22.03.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Ja polecam Pana Czesia z Piaseczna, istna "złota rączka". W dodatku sprząta po swoich pracach tak, że od razu można mieszkać. Telefon mogę przesłać na PW. Witam Poproszę namiary do pana Czesia na [email protected] Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 23.03.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Polecam Pana Mariana. Z racji swojej profesji poleciłem go kilka razy i feedback mam bardzo pozytywny. 513-198-929. Mieszka w Dobrzenicy, a to chyba te okolice z których szukasz. I jest niedrogi. I jeszcze pana Łukasza z Gościeńczyc tel. 606-472-768 też blisko Grójca tylko nie wiem jak u niego z czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts