Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Piaseczno i okolice

anatak

Recommended Posts

witam

zglaszam sie dowas z ogromna prosba o pomoc w znalezieniu jakiejkolwiek ekipy do uzupelnienia kawalkow sciany pod wiezba oraz odeskowania wiezby i opapowania

pierwsza ekipa nawalila a druga niemogac sie doczekac dokonczenia swojejj roboty obecnie moze przyjsc dopiero we wrzesniu(wcale sie im niedziwie , ale teraz stoje w miejscu od 3 tygodni )

prosze poratucie namiarami na jakies ekipy, bede dzwonic i spradzac moze gdziessie wstrzele roboty mam gdzies na tydzien

ekiopy tynkarskie wewnetrzne i do ocieplen tez sa mile widziane, glazurnicy itp bardzo chetnie przyjme

dziekuje

• Odpowiedzi 15k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Johan a gdzie w Henrykowie? Moze po sasiedzku?

U nas z ZEWT Jeziorna byl problem, bo moj elektryk nie byl "zaprzyjazniony" podlaczenie budowlane trwalo prawie trzy tygodnie. Ale do nich placilam tylko kwote za przylaczenie do sieci zalezne od tego ile tego pradu chcesz miec ;) U nas to bylo niecale 1500 zl. Elektryk za przylacze wzial z materialem jakies 2300. Musielismy miec napowietrznie.

U nas juz domek zamkniety, mamy tynki i wylewki. Od wrzesnia ruszamy z wykonczeniowka i ociepleniem.

Ogrodzenia, bramy itp. robi np. p.Zwęgliński w Wólce Kozodawskiej, tel. 602723044. Ceny miał dość dobre, ale trzeba uważać na zabezpieczenie antykorozyjne, u mnie na bramie (podkład i farba) szybko zaczęła wyłazić rdza. Teraz raczej brałbym z ocynkiem ogniowym, ale nie jestem pewien, czy ten wykonawca sam to załatwia, czy trzeba we własnym zakresie.

johan napisał:

Przy ul. Mokrej. W warunkach ZEWT też dał mi napowietrzne ale napisałem podanie o kablowe i teraz czekam na odpowiedź.

Witam

johan - a w którym miejscu na Mokrej ? , ja tez w tym roku zaczynam budowę ,mam nadzieję że uda sie we wrześniu i tez na Mokrej

Przy ul. Uroczej. A Ty w którym miejscu? Masz już pozwolenie i eqipe.

Przy ul. Uroczej. A Ty w którym miejscu? Masz już pozwolenie i eqipe.

Jadąc od Złotokłosu , Mokrą w lewo i pirwsza działka za nowo wybudowanym domen z Ytonga . Na pozwolenie właśnie czekam , byłam dziś w Starostwie, miła Pani obiecała załatwić do końca sierpnia .

Z ekipą jestem na etapie szukania, a właściwie sprawdzania ofetr tych z polecenia . Po rozmowie z jednymi za fundamenty ,ściany i dach (surowy zamknięty) chcą 35 tys. Na razie szukam dalej , a jak u Ciebie front robót.? :)

Witam.Jestem na etapie zakupu działki w Tomicach koło Piaseczno a nawet można powiedzieć że bliżej Góry Kalwarii.Zbieram wszystkie za i przeciw dotyczące zakupu działki w tych okolicach.Może ktoś ma działke (lub już się wybudował) w tym rejonie i może podzielić się spostrzeżeniami dotyczącymi tych okolic. :D Prosze o info na maila.