Monika B 09.12.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A przestańcież Wy w końcu frustrować tych, co ich kuchni nie odrózni od klatki schodowej!!! Monika, a odróżnisz kibelek od szafy?? przed uzyciem czy po ?? JAK JUŻ BĘDĘ MIEĆ, to ci odpowiem czy mi się uda osuišgnšć tš trudnš sztukę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 09.12.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Fajnie było?Może ja też na jakieś kolejne załapię się.A teraz proszę o sprawozdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.12.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Szymoszkowa - zapewniam - było bardzo milutko i fajnie. Ale szkoda, ze było nas tak mało. Były tylko połówki Fizyków, Kubusów (brzydsze połówki) i Pawsonów oraz Moników (zdecydowanie ładniejsze połówki). Ponadto była Ma razem ze swym Pi (razem MaPi) i Baba ze swoim chłopem . Pogadaliśmy o .... budowaniu i nie tylko ... Ale szczegóły na następnym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 09.12.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ale to ,j,uż w przyszłym roku,co? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.12.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 zglaszac sie kto ma brazowe/ bezowe plytki w lazience to ... zamorduje (zaczne od siebie bo mam takei w bloku w lazience ) chcielismy dzisiaj wybrac jakies niebieskie plytki do lazienki i okazuje sie ze spotkac je na wystawach czy aranzacjach to prawdziwy wyjatek (70% wszystkich to braziki i beze) a jak juz znalezlismy super plytki (oczywisicie na wystawie byl brązik... , ale z kataolgu wynikalo ze sa niebieskie) to sprzedawca ze zdziwiona mina powiedzial .. "panie te niebieski to juz wycofali ze sprzedazy.. te brązowe nieźle ida" UFFFF... 2 godziny na rusałce i znowu zero inspiracji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 10.12.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 O ,człowieku,ale masz problemy Powiedz,jak sobie z tym radzisz,przeciez to gwarantowana depresja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.12.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 O ,człowieku,ale masz problemy Powiedz,jak sobie z tym radzisz,przeciez to gwarantowana depresja to jest problem bo jeszcze nam zostaly 2 tyg na dokonanie zakupu ... a w sklepach ludzi ZATRZESIENIE radze sobie jako tako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.12.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Pawson - my mamy w łazience zielono-jasnozielono. Ale za to w kiblu, i na całej podłodze (prawie całej) na parterze mamy .... beże i brązy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 11.12.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 zglaszac sie kto ma brazowe/ bezowe plytki w lazience to ... zamorduje (zaczne od siebie bo mam takei w bloku w lazience ) chcielismy dzisiaj wybrac jakies niebieskie plytki do lazienki i okazuje sie ze spotkac je na wystawach czy aranzacjach to prawdziwy wyjatek (70% wszystkich to braziki i beze) a jak juz znalezlismy super plytki (oczywisicie na wystawie byl brązik... , ale z kataolgu wynikalo ze sa niebieskie) to sprzedawca ze zdziwiona mina powiedzial .. "panie te niebieski to juz wycofali ze sprzedazy.. te brązowe nieźle ida" UFFFF... 2 godziny na rusałce i znowu zero inspiracji ... Popatrz na kolekcje tubšdzina http://www.tubadzin.pl lub cersanitu http://www.cerasnit.com.pl np. to: http://www.tubadzin.pl/html/kolekcja.php?id=76&powrot=kolekcje&typ=0 http://www.tubadzin.pl/html/kolekcja.php?id=124&powrot=kolekcje&typ=0 http://www.tubadzin.pl/html/kolekcja.php?id=36&powrot=kolekcje&typ=0 http://www.tubadzin.pl/html/kolekcja.php?id=20&powrot=kolekcje&typ=0 To wszystko aktualne kolekcje. Jak konkretnie o nie zapytasz, to pokażš Ci nie tyle aranżacje - bo ich rzeczywicie mało, co poszczególne płytki. Ja mam beże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 11.12.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Mnie ulgi nie dotyczą więc zupełnie zapomniałam,że jednak są szczęśliwcy,sorry Beże,rudości,oliwki i pomarańcze są moimi ulubionymi kolorami i tej tonacji będę sie trzymać wybierając kiedyś płytki do swojego domu.Błekit uwielbiam w ciuchach i w cudzych łazienkach-sprawiają wrażenie takiej niewinnej czystości czy jakoś tak.A trzeba było wcześniej kupować a nie w ostatniej chwili,jak jest przedświąteczny amok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.12.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 A trzeba było wcześniej kupować a nie w ostatniej chwili,jak jest przedświąteczny amok no wiesz co .... chyba nieuwaznie czytasz forum .... wczesniej to mielismy troche inne sprawy na glowie z żoną HIHIHIHI Monika B dzieki za linki niestety wlasnie cala sprawa sprowadza sie do zobaczenia plytek na zywo ... to jest praktycznie ZUPEŁNIE inne wrazenie ... na zakonczenie powiem ze dzisiaj bylismy w GAJKU i .... widac swiatlo w tunelu ... plytki wybrane na 90 % And the winner is.... OPOCZNO HERKULANUM ... jak ktos ma pozytywne opinie to niech sie zachwyca a jak negatywne niech zamilknie (tylko w tym temacie - oczywiscie) na wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.12.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Ale za to w kiblu, i na całej podłodze (prawie całej) na parterze mamy .... beże i brązy. z uwagi na wage Wam wybacze tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.12.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 A ja zapraszam Was do albumiku. Pare fotek przybyło. Zapraszam do Na zawnątrz, prace wykończeniowe i Kuchnia, łazienka .... (to nazwy podalbumów na stronie - wyjaśnienie dla Pawsona ). Miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 12.12.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Z tymi kolorami płytek faktycznie problem. Na te brąziki i beże sama się nabieram. Miałam już zieloną łazienkę (I mieszkanie), teraz mam niebiesko-popielatą (jest super, nie widać brudu). Więc zostaje teraz róż albo brązy. Widzieliście serię ADRENALINA Cersanitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 12.12.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Fizyk! Obejrzałam fotki - Rzeczywiście widać już bliziutko do wprowadzki. Przytulny ten Twój domek. A ja wciąż nie wybrałam parkietu. Nie mam pojęcia czemu ta podłoga sprawia mi takie chol... emocjonalne kłopoty. Możemam kłopoty z podstawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 12.12.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 O ludzie,tzn. fizula i fizyk, ale macie już BOSKO Pawson,a forum to ja śledziłam i wiem,ale od czego są babcie?Żartuję,przecież takie ciupkie to nawet żal na chwilę zostawić.A ja swoje już mogę same zostawic,hi hi hi. Nie myslałaś Monika o płytkach?Ja teraz mam parkiet dębowy,średniej wielkości i jestem zadowolona ale w nowym planuję płytki,chyba mniej się niszczą a nie będziemi się chciało zmieniać kapci na trasie ogród-las-dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 12.12.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 O ludzie,tzn. fizula i fizyk, ale macie już BOSKO Pawson,a forum to ja śledziłam i wiem,ale od czego są babcie?Żartuję,przecież takie ciupkie to nawet żal na chwilę zostawić.A ja swoje już mogę same zostawic,hi hi hi. Nie myslałaś Monika o płytkach?Ja teraz mam parkiet dębowy,średniej wielkości i jestem zadowolona ale w nowym planuję płytki,chyba mniej się niszczą a nie będziemi się chciało zmieniać kapci na trasie ogród-las-dom. Absolutnie płytki odpadajš (nawet jak się dobrze przyklei! ) Primo - jestem zmarzlak i te dwa miesišce w roku kiedy się nie grzeje, a nie ma upałów to dla moich stópek szok termiczny. W lecie też nie wypada grzać, a płyteczki zimne... Secundo - ciagle cos komu leci z ršk i się tłucze. W efekcie - drewno mam nawet w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 12.12.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 HURA HURA HURA Dzisiaj mój dom został odebrany przez Nadzór Budowlany. Na inspekcji w domu było dwóch inspektorów (szef i wiceszef). Kontrola budynku została wykonana od piwnic az po poddasze. Nastepnie zostały wyrywkowo sprawdzone szczegóły konstrukcyjne z projektem budowlanym.Na szczeście wszystko przebiegło bez problemów. Kontrola trwała ok. pół godziny. Oczywiscie tydzień temu złożyłem wszystki dokumeny oraz książkę budowy do Nadzoru Budowlanego.W czwartek odbieram dokument z Nadzoru i mogę się meldować w nowym domu oraz zmienić taryfę z prądu budowlanego na normalny. Teraz do końca tygodnia planuję przeprowadzkę i zamieszkać w nowym domu. Oczywiście budowy jeszcze nie kończę, w przyszłym roku czeka mnie wykończenie schodów zewnętrznych i tarasów, zrobienie opaski wokół domu oraz podjazdów. Pozdrowienia dla WszyskichWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 12.12.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Z tego co pamiętam, to ktoś z Was kupił sobie oczyszczalnię ze studnią chłonną. Czy ktoś ją użytkuje? Czy to tej firmy? http://www.bioeko.ires.pl/Jakie odległości tzreba zachować?Czy firma dostarczyła Wam projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 12.12.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Wukan - gratulacje!!!!!!!!!! Miałbym wielką ochotę zobaczyć to cudo odebrane, bez problemowo, przez inspekcje, tylko oczywiście czasu brak, ale pewnie i u ciebie nie ma go za dużo, ale jakbyś miał jakiś wolny termin ...... pozdrownienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts