Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Szymoszkowa - zapewniam - było bardzo milutko i fajnie. Ale szkoda, ze było nas tak mało. Były tylko połówki Fizyków, Kubusów (brzydsze połówki) i Pawsonów oraz Moników (zdecydowanie ładniejsze połówki). Ponadto była Ma razem ze swym Pi (razem MaPi) i Baba ze swoim chłopem :D :wink: .

Pogadaliśmy o .... budowaniu i nie tylko ...

Ale szczegóły na następnym spotkaniu. :wink:

zglaszac sie kto ma brazowe/ bezowe plytki w lazience to ... zamorduje :evil: :evil:

(zaczne od siebie bo mam takei w bloku w lazience :wink: :wink: :wink: )

chcielismy dzisiaj wybrac jakies niebieskie plytki do lazienki i okazuje sie ze spotkac je na wystawach czy aranzacjach to prawdziwy wyjatek (70% wszystkich to braziki i beze) a jak juz znalezlismy super plytki (oczywisicie na wystawie byl brązik... :evil: :evil:, ale z kataolgu wynikalo ze sa niebieskie) to sprzedawca ze zdziwiona mina powiedzial .. "panie te niebieski to juz wycofali ze sprzedazy.. te brązowe nieźle ida" :evil: :evil: :evil:

UFFFF... 2 godziny na rusałce i znowu zero inspiracji ...

zglaszac sie kto ma brazowe/ bezowe plytki w lazience to ... zamorduje :evil: :evil:

(zaczne od siebie bo mam takei w bloku w lazience :wink: :wink: :wink: )

chcielismy dzisiaj wybrac jakies niebieskie plytki do lazienki i okazuje sie ze spotkac je na wystawach czy aranzacjach to prawdziwy wyjatek (70% wszystkich to braziki i beze) a jak juz znalezlismy super plytki (oczywisicie na wystawie byl brązik... :evil: :evil:, ale z kataolgu wynikalo ze sa niebieskie) to sprzedawca ze zdziwiona mina powiedzial .. "panie te niebieski to juz wycofali ze sprzedazy.. te brązowe nieźle ida" :evil: :evil: :evil:

UFFFF... 2 godziny na rusałce i znowu zero inspiracji ...

Popatrz na kolekcje tubšdzina

http://www.tubadzin.pl

lub cersanitu

http://www.cerasnit.com.pl

np. to:

http://www.tubadzin.pl/html/kolekcja.php?id=76&powrot=kolekcje&typ=0

http://www.tubadzin.pl/html/kolekcja.php?id=124&powrot=kolekcje&typ=0

http://www.tubadzin.pl/html/kolekcja.php?id=36&powrot=kolekcje&typ=0

http://www.tubadzin.pl/html/kolekcja.php?id=20&powrot=kolekcje&typ=0

To wszystko aktualne kolekcje. Jak konkretnie o nie zapytasz, to pokażš Ci nie tyle aranżacje - bo ich rzeczywicie mało, co poszczególne płytki.

Ja mam beże! :wink:

Mnie ulgi nie dotyczą więc zupełnie zapomniałam,że jednak są szczęśliwcy,sorry :-? Beże,rudości,oliwki i pomarańcze są moimi ulubionymi kolorami i tej tonacji będę sie trzymać wybierając kiedyś płytki do swojego domu.Błekit uwielbiam w ciuchach i w cudzych łazienkach-sprawiają wrażenie takiej niewinnej czystości czy jakoś tak.A trzeba było wcześniej kupować a nie w ostatniej chwili,jak jest przedświąteczny amok

A trzeba było wcześniej kupować a nie w ostatniej chwili,jak jest przedświąteczny amok

no wiesz co ....

chyba nieuwaznie czytasz forum .... :lol: :lol: :lol: wczesniej to mielismy troche inne sprawy na glowie z żoną HIHIHIHI

Monika B

dzieki za linki niestety wlasnie cala sprawa sprowadza sie do zobaczenia plytek na zywo ... to jest praktycznie ZUPEŁNIE inne wrazenie ...

na zakonczenie powiem ze dzisiaj bylismy w GAJKU i .... widac swiatlo w tunelu ... plytki wybrane na 90 %

And the winner is....

OPOCZNO HERKULANUM ... jak ktos ma pozytywne opinie to niech sie zachwyca a jak negatywne niech zamilknie (tylko w tym temacie - oczywiscie) na wieki :D

O ludzie,tzn. fizula i fizyk, ale macie już BOSKO :roll: :roll:

Pawson,a forum to ja śledziłam i wiem,ale od czego są babcie?Żartuję,przecież takie ciupkie to nawet żal na chwilę zostawić.A ja swoje już mogę same zostawic,hi hi hi.

Nie myslałaś Monika o płytkach?Ja teraz mam parkiet dębowy,średniej wielkości i jestem zadowolona ale w nowym planuję płytki,chyba mniej się niszczą a nie będziemi się chciało zmieniać kapci na trasie ogród-las-dom.

O ludzie,tzn. fizula i fizyk, ale macie już BOSKO :roll: :roll:

Pawson,a forum to ja śledziłam i wiem,ale od czego są babcie?Żartuję,przecież takie ciupkie to nawet żal na chwilę zostawić.A ja swoje już mogę same zostawic,hi hi hi.

Nie myslałaś Monika o płytkach?Ja teraz mam parkiet dębowy,średniej wielkości i jestem zadowolona ale w nowym planuję płytki,chyba mniej się niszczą a nie będziemi się chciało zmieniać kapci na trasie ogród-las-dom.

Absolutnie płytki odpadajš (nawet jak się dobrze przyklei! :wink: )

Primo - jestem zmarzlak i te dwa miesišce w roku kiedy się nie grzeje, a nie ma upałów to dla moich stópek szok termiczny. W lecie też nie wypada grzać, a płyteczki zimne...

Secundo - ciagle cos komu leci z ršk i się tłucze.

W efekcie - drewno mam nawet w kuchni.

HURA HURA HURA

Dzisiaj mój dom został odebrany przez Nadzór Budowlany. Na inspekcji w domu było dwóch inspektorów (szef i wiceszef). Kontrola budynku została wykonana od piwnic az po poddasze. Nastepnie zostały wyrywkowo sprawdzone szczegóły konstrukcyjne z projektem budowlanym.

Na szczeście wszystko przebiegło bez problemów. Kontrola trwała ok. pół godziny.

Oczywiscie tydzień temu złożyłem wszystki dokumeny oraz książkę budowy do Nadzoru Budowlanego.

W czwartek odbieram dokument z Nadzoru i mogę się meldować w nowym domu oraz zmienić taryfę z prądu budowlanego na normalny.

Teraz do końca tygodnia planuję przeprowadzkę i zamieszkać w nowym domu.

Oczywiście budowy jeszcze nie kończę, w przyszłym roku czeka mnie wykończenie schodów zewnętrznych i tarasów, zrobienie opaski wokół domu oraz podjazdów.

Pozdrowienia dla Wszyskich

Wiesiek