BORF 03.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witajcie Zacznę z grubej rury. Dołączyliśmy do szacownego grona Oczekujących Na Dzidziusia (OND). Więc jeszcze jeden argument na potierdzenie powiedzenia: NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK Od nas też szczere gratulacje. Będąc na zakupach w sobotę widziałem wszędzie kobiety w ciąży. Ostatnio tak miałem 3 lata temu w lecie UWAGA!!! To jest zaraźliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 03.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Fizyki - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi mój drogi małżonek powiedział że jak mu dam gwarancje że trzeci dzidziuś to będzie chłopak to on sie od razu decyduje a może jakieś spotkanko znowu udało by sie zorganizować - czy czekamy aż bedzie można pogrilować Mariucha - jak możesz to daj nam namiary na priva na Panią architekt od wnętrz Idkam - czy ty też możesz nam przesłać namiary na ogrodnika ? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pivoski 03.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 PS. Ja chyba przeoczyłam. Mariucha! Poproszę o namiary pomocy architektoicznej! Drogo bierze? Bo ja tez w potrzebie... Monika, przepraszam że tak długo to trwało, ale ostatnio są problemy z czasem Co do cen to zależy co chcesz zrobić, czasem lepiej opłaca się wziąć tą panią na kilka godzin, wtedy bierze 25PLN?Godz. Zależy, co trzeba u Ciebie zrobić. Namiary wysyłam na priva. Pozdrawiam Jeśli można to ja też chętnie poproszę o namiary, ciekawe ile ta pani bierze za kompleksowy projekt wnętrza domu jednorodzinnego? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzch 03.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich Nareszcie nadrobilem zaleglosci i znalazlem troche czasu Gratulacje i wszystkiego Najlepszego Fizyk Do wszystkich poszukujacych garaze tez jestem na tym etapie Podaje namiary 501 231 350 garaz 3x5 1300zl 2x3 ok 800 zlJadar Krasnik 081 8846671 garaz 3x5 1350zl 2x3 ok 950zlStal Mar Melgiew 081 4692121 jeszcze nie dowiadywalem sie509 936 653 tez brak danych A teraz moje pytania Mam elektryka 20zl za punkt plus materialy z upustami jakie ma czy to duzo Poszukuje wykonawcy co i wody w rozsadnej cenie PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 03.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Idkam - czy ty też możesz nam przesłać namiary na ogrodnika ? z góry dziękuję Poszło na PRIV M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 03.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Mam elektryka 20zl za punkt plus materialy z upustami jakie ma czy to duzo Hej, u nas 140 pkt (alarm, elektryka, oświetlenie parkowe, oświetlenie na zewnątrz, domofon, brama, TV SAT, instalacja TV wewnętrzna, tablica i wszystkie przełączniki - w sumie 20 szt.) - 44 PLN za punkt z materiałem - na gotowo. Jestem zadowolony. Cena może nie najniższa, ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 04.04.2006 04:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Idkam - czy ty też możesz nam przesłać namiary na ogrodnika ? z góry dziękuję Poszło na PRIV M Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.04.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Kubus ja na spotkanie zawsze się piszę, właściwie to przy takiej pogodzie też można pogrillować. No więc? A jak nie będzie chętnych to się spotkamy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Jeszcze raz dziękuje w imieniu swoim i Fizuli za gratulacje. Witam Mam elektryka 20zl za punkt plus materialy z upustami jakie ma czy to duzo Pozdrawiam Krzysiek Krzysztof - niech elektryk Ci wyceni koszt materiałów np na 200 punktów (tyle średnio wychodzi w domku). Wtedy będziesz miał czarno na białym. Mam przykre doświadczenia w tematach "dogadamy się później" i "damy dobry rabacik". Czyli żadnych konkretów. Niech Twój elektryk trochę pogłówkuje i policzy ile za materiał na całość. Wszyscy wiemy jak to z rabatami bywa. W jednej hurtowni dadzą 5% i będzie to cena atrakcyjna a w innej 35% - i dalej będzie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.04.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Pawson, kiedy planujesz zalewać te rurki od centralnego odkurzacza, bo się nie wyrabiam na zakrętach i trudno mi znaleźć czas na odwiedziny? Jak zacznę budowę, to wreszcie odpocznę damy rade .. jeszcze z 1 m-c do posadzek mam spokojnie liczac baba_b wycena welny ISOVER 14 cm robiona of kors w DREWNOSTALU ... styropian musze kupic na wylewki .. moze ktos ma jakies dobre ceny i namiar na sprzedawce ktory nie jest chorobliwie uzalezniony od papierow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 04.04.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Jeszcze raz dziękuje w imieniu swoim i Fizuli za gratulacje. Witam Mam elektryka 20zl za punkt plus materialy z upustami jakie ma czy to duzo Pozdrawiam Krzysiek Krzysztof - niech elektryk Ci wyceni koszt materiałów np na 200 punktów (tyle średnio wychodzi w domku). Wtedy będziesz miał czarno na białym. Mam przykre doświadczenia w tematach "dogadamy się później" i "damy dobry rabacik". Czyli żadnych konkretów. Niech Twój elektryk trochę pogłówkuje i policzy ile za materiał na całość. Wszyscy wiemy jak to z rabatami bywa. W jednej hurtowni dadzą 5% i będzie to cena atrakcyjna a w innej 35% - i dalej będzie drogo. Dokładnie jak pisze Fizyk. A jak już będziesz miał wykaz materiałów to podam adres gdzie należy się udać i sprawdzić czy nie można taniej i zapewniam że da się a jak by tak zebrać większą ilośc chętnych do zakupu materiałów to może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 05.04.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 A jak już będziesz miał wykaz materiałów to podam adres gdzie należy się udać i sprawdzić czy nie można taniej i zapewniam że da się a jak by tak zebrać większą ilośc chętnych do zakupu materiałów to może ... Dyziu to od razu podaj gdzie się udać, żeby zbyt długo nie kursować między hurtowniami. A co do większych zakupów to jesteśmy jak najbardziej za. My zamierzamy zacząć elektrykę po Świętach. Tylko musimy dorwać eleketryka, żeby zrobił nam zestawienie materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 05.04.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Proszę o poradę: czy to są ceny do przyjęcia-bloczki betonowe po 2,70; punkt hydrauliczny robocizna 100.Jeśli ktos szuka studniarza to moge polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 05.04.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, uf wreszcie znalazlam chwilke czasu na odwiedziny. Informuje wszystkich zorjetowanych i tych mniej zorjetowanych ze od 22 03 2006 od godziny 10,30 jest nas w rodzince wiecej Mamy wspanialego zdrowego drugiego synia, i straszny problem w wyborze imienia dla niego, kazdy chce inne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.04.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, uf wreszcie znalazlam chwilke czasu na odwiedziny. Informuje wszystkich zorjetowanych i tych mniej zorjetowanych ze od 22 03 2006 od godziny 10,30 jest nas w rodzince wiecej Mamy wspanialego zdrowego drugiego synia, i straszny problem w wyborze imienia dla niego, kazdy chce inne Pozdrawiam Serdeczne gratulacje od nas wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 05.04.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, uf wreszcie znalazlam chwilke czasu na odwiedziny. Informuje wszystkich zorjetowanych i tych mniej zorjetowanych ze od 22 03 2006 od godziny 10,30 jest nas w rodzince wiecej Mamy wspanialego zdrowego drugiego synia, i straszny problem w wyborze imienia dla niego, kazdy chce inne Pozdrawiam Gratulacje. Dla nie zorientowanych- jak ma pierwszy syn na imię? Może dopasujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 05.04.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Aik najlepszego , niech się chłopak zdrowo chowa. A jakie imiona macie teraz "na oku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 05.04.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Aik - gratulacje! Trzymam kciuki, żeby nie doszło do rękoczynów z powodu wyboru imienia Szymoszkowa - 100 za punkt to tak sporawo. Moi spece liczą 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.04.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 aik - gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 05.04.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Aik,serdeczne gratulacje . Dyz,dzięki.Zadowolony jesteś z nich,materiały sami załatwiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts