agaaa 11.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 poszukuje ludzi do tynków wewnętrznych, jakbyście mieli kogoś poleconego dajcie znać. Dzięki my też szukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 11.04.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Tynki gipsowe agregatem wykonuję 504 190 502 . Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 11.04.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam wszystkich po Świetach. Mam nadzieję że nie przejedliście sie za bardzo, a na pewno nie na tyle aby nie odpowiedzieć na moje pytanie Poszukuje ludzi do tynków wewnętrznych, jakbyście mieli kogoś poleconego dajcie znać. Dzięki Jeśli potrzebujesz od cementowo-wapiennych to mogę podać namiary Właśnie o takie mi chodzi, jakby mozna było podać namiary byłbym wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.04.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Dostałem od potencjalnego wykonawcy wstępną wycenę postawienia stanu surowego otwartego. Dom ma 117,5 m2 (użytkowej 111,6, całkowitej 148, na planie prostokąta (z jednym małym wypustem na klatkę schodową), bez piwnic, z użytkowym poddaszem, bez wykuszy, dach dwuspadowy z dwoma symetrycznymi lukarnami ("Dom w lukrecji" z katalogu Archonu). Człowiek jest polecony, byłem na trzech budowach które robił i zebrał bardzo dobre recenzje. Wykonanie stanu surowego otwartego (bez tarasu) wycenił mi na 30 tys (robocizna). Co myślicie o takiej cenie? Z dachem czy bez? Jeśli z dachem, to cena wydaje mi się całkiem OK, ale jeżeli same mury... to dość dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewcik1 11.04.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Jak z dachem to super cena!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam pytanie do bardziej doświadczonych. Dostałem od potencjalnego wykonawcy wstępną wycenę postawienia stanu surowego otwartego. Dom ma 117,5 m2 (użytkowej 111,6, całkowitej 148, na planie prostokąta (z jednym małym wypustem na klatkę schodową), bez piwnic, z użytkowym poddaszem, bez wykuszy, dach dwuspadowy z dwoma symetrycznymi lukarnami ("Dom w lukrecji" z katalogu Archonu). Człowiek jest polecony, byłem na trzech budowach które robił i zebrał bardzo dobre recenzje. Wykonanie stanu surowego otwartego (bez tarasu) wycenił mi na 30 tys (robocizna). Co myślicie o takiej cenie? Z dachem czy bez? Tak, cena jest z dachem. We wstępnej wersji ma też zajmować się załatwianiem większości materiałów, choć z tym to jeszcze nie wiadomo, bo z materiałami to teraz nic nie wiadomo. Pozdrawiam. A może ktoś ma namiary na dobrą ekipę do stanu surowego? Jak ekipa dobra to łap i trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.04.2007 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam, Co u nas: - dokumenty do odbioru komplet - przygotowane Możemy się meldować !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.04.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam, Co u nas: - dokumenty do odbioru komplet - przygotowane Możemy się meldować !!!! no to gratulacje! a my ... narazie możemy się budować to jakieś never ending story Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 14.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam, Co u nas: - dokumenty do odbioru komplet - przygotowane Możemy się meldować !!!! GRATUJACJE !!! Mam nadzieję, że nas to szczęście spotka jesienią PS. Ktoś z Was robi tynki cementowo-wapienne? Ile płacicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 15.04.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 oj i ja taką nadzieję mamchocby i późną jesienią a cen tynkarzy też ciekawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 15.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Kochani DZIĘKUJEMY !!! Ulga niesamowita!!! Jeszcze miesiąc na starych śmieciach i .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 16.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 oj i ja taką nadzieję mam chocby i późną jesienią a cen tynkarzy też ciekawam Tynki cementowo-wapienne podaję namiary zainteresowanym : 695-426-487 p. Piotr Sosnowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vaclav 16.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam, Co u nas: - dokumenty do odbioru komplet - przygotowane Możemy się meldować !!!! Gratulacje!!! Trochę zazdroszczę bo my dopiero na etapie kompletowania dokumentów, a czasy na budowanie jakie są każdy widzi. Mam nadzieję, że za jakiś czas i ja tak tu napiszę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam, Co u nas: - dokumenty do odbioru komplet - przygotowane Możemy się meldować !!!! A masz książeczkę wojskową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imhotep 17.04.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 oj i ja taką nadzieję mam chocby i późną jesienią a cen tynkarzy też ciekawam Tynki cementowo-wapienne podaję namiary zainteresowanym : 695-426-487 p. Piotr Sosnowski. A jak u nich z jakością wykonania? Też jestem teraz na etapie poszukiwania ekipy do tynków cementowo-wapiennych, więc jakby ktoś miał kogoś sprawdzonego to byłbym wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mroovka 17.04.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Namiary na sprawdzonych tynkarzy ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaaa 17.04.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 dzwoniliśmy do w/w pana tynkarza14zł za metr chcema ktoś rozpoznanie w cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 18.04.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witam Lublin i okolice. Poszukuję stolarza do zrobienia drzwi wewnętrznych drewnianych za rozsądną cenę (6 sztuk). Macie kogoś godnego polecenia?Tynki w tamtym roku - 12 zł na głębokiej prowincji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam, witam. Dawno mnie nie było. ALe jestem i jeszcze się buduję Olewacja skończona, teraz kończymy ogrodzenie. A po łykendzie - kostka. Jak się nazywa osoba robiąca elewacje ? ELEWATOR Jak się nazywa osoba kłądąca kostkę brukową? BRUKOWIEC. To do naszego słownika języka budowlanego A wiecie, że jest drugie forum lubelskie, gdzie młodzi budowlańcy się forumują? Poczytałem i mi się stare czasy przypomniały. My już chyba trzecie pokolenie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 20.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam!Macie może namiary na kogoś od elewacji??Oczywiście niedrogiego i solidnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts