dm1719501316 25.04.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Czy ktoś z szanownych forumowiczów musiał (może zna kogoś kto wykonuje takie rzeczy) szukać w okolicach przyłącza, które realizował innego przyłącza 'widmo', którego nie było na mapkach, a o istnieniu którego coniektórzy wiedzieli? Konkretnie muszę wyznaczyć przebieg kabla energetycznego średniego napięcia (ziemnego). Ktoś zna ekipę, która takie 'cuda' znajduje?? Z góry dziękuję za pomoc EDIT Za pomysły z ZE dziękuję - perspektywa czekania kolejnych 6 miesięcy nie wchodzi w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 25.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam Jeżeli ktoś potrzebuje ziemi to mam,czysta,ładna większa ilość w Nasutowie. Będzie około 50 przyczep ciągnikowych. Pozdro; Heja. A masz w okolicy jakąś koparkoładowarke coby to na samochód narzucić? I z ciekawości: kto muruje, Pan W. z Łucki? PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek2012 27.04.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam jarek2012 napisał: Witam Jeżeli ktoś potrzebuje ziemi to mam,czysta,ładna większa ilość w Nasutowie. Będzie około 50 przyczep ciągnikowych. Pozdro; Heja. A masz w okolicy jakąś koparkoładowarke coby to na samochód narzucić? I z ciekawości: kto muruje, Pan W. z Łucki? PP. Coś by się znalazło do załadunku. Pan W.z Łucki nie muruje. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 27.04.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ponawiam pytanie. Czy ktoś kupował okna w Akat-cie na Turystycznej?. Dostałem od nich wycenę, jednak- po porównaniu z innymi- wydaje mi się podejrzanie niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 27.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ponawiam pytanie. Czy ktoś kupował okna w Akat-cie na Turystycznej?. Dostałem od nich wycenę, jednak- po porównaniu z innymi- wydaje mi się podejrzanie niska. Witam co oznacza podejrzanie niska?, a moze pomyłka w ilości? inne szyby? inne okucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 27.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Ponawiam pytanie. Czy ktoś kupował okna w Akat-cie na Turystycznej?. Dostałem od nich wycenę, jednak- po porównaniu z innymi- wydaje mi się podejrzanie niska. Witam co oznacza podejrzanie niska?, a moze pomyłka w ilości? inne szyby? inne okucia? Być może, ale w porównaniu z innymi producentami, cena jest o około 30 % proc. niższa. Okna 5-komorowe, system Veka Oval, okucia Siegenia-Aubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisio 28.04.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam ! Jeżeli ktoś potrzebuje ziemi to mam,czysta,ładna większa ilość w Nasutowie. Będzie około 50 przyczep ciągnikowych. Jestem zainteresowany mobilną ziemią. Proszę o informację na priv. agamon, czy coś się ruszyło w sprawie oczyszczalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 28.04.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 czekam na ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szarak 28.04.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Podobno jest w Lublinie firma która zajmuje się montażem lub tylko sprzedażą taśm węglowych słuzących do zmacnianai konstrukcjii żelbetonowych.Może ktoś ma namiary na tą firme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisio 28.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Jeżeli u Kogoś muruje Pan Włosek z Łucki to gratuluję trafnego wyboru. Solidny, doradzi, zainteresuje się, wie jak. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 28.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ponawiam pytanie. Czy ktoś kupował okna w Akat-cie na Turystycznej?. Dostałem od nich wycenę, jednak- po porównaniu z innymi- wydaje mi się podejrzanie niska. Witam co oznacza podejrzanie niska?, a moze pomyłka w ilości? inne szyby? inne okucia? Być może, ale w porównaniu z innymi producentami, cena jest o około 30 % proc. niższa. Okna 5-komorowe, system Veka Oval, okucia Siegenia-Aubi. Faktycznie coś jest zle, a producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 28.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Faktycznie coś jest zle, a producent? Chyba Pietraszek. Gdzieś z okolic Wólka/ Świdnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 28.04.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Więc tak. W wybranej trójce pozostali: - Oknostyl- profil Brugman 5-komorowy Arte, okucia Roto NT - Fer-plast- profil Round Line 5-komorowy, okucia Roto NT, system Veka Perfectline - no i wspomniany Pietraszek Czy ktoś może coś napisać o którejś z tych firm? Dużo dobrego słyszałem o Oknostylu. O Pietraszku nie słyszałem nic. Jednak to okna z Fer-plastu najbardziej podobają się mojej żonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 29.04.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Więc tak. W wybranej trójce pozostali: - Oknostyl- profil Brugman 5-komorowy Arte, okucia Roto NT - Fer-plast- profil Round Line 5-komorowy, okucia Roto NT, system Veka Perfectline - no i wspomniany Pietraszek Czy ktoś może coś napisać o którejś z tych firm? Dużo dobrego słyszałem o Oknostylu. O Pietraszku nie słyszałem nic. Jednak to okna z Fer-plastu najbardziej podobają się mojej żonie . Jest/był taki wątek "szukam dobrych okien" - pomocy w tematach okien udziela niezły mózg, niejaki pchełek (jak dobrze pamiętam). Chyba powinieneś tam zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 29.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Witam, po dłuższej nieobecności na forum. Jesteśmy już odebrani Właśnie się przeprowadzamy. Mam pytanie, GDZIE W LUBLINIE można zlecić wycięcie otworu w zlewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.05.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Ale jaki zlew? stalowy?Sprzedam stemple budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dm1719501316 02.05.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Może zupełnie przypadkiem u kogoś poniewiera się 20m3 sosny - chętnie odkupię Jeśli wie ktoś gdzie tanio kupić drewno (w okrąglaku) to proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiakliny 02.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 A ja potrzebuję sprawdzonych, solidnych drzwi zewnętrznych. Nasze po 5 latach przeprowadzają się do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 03.05.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 My w majowy weekend przeprowadziliśmy się do nowego domku Ale jaki zlew? stalowy? Sprzedam stemple budowlane. Tak stalowy/aluminiowy. W OBI nie chcą, bo nie kupiony u nich. Macie jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula77 03.05.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 BORF gratulacje udanej majówki !!!! A z wycięciem tej dziury to spróbuj tam gdzie brałeś szafki kuchenne. Na pewno mają wyrzynarkę do metalu. Najblizej ciebie jest bodajze Jacków i tam robią meble na zamówienie, moze tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts