k i a 08.04.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Kupię garaż blaszany używany:) Ewentualnie bardzo proszę o namiary gdzie można kupić nowe blaszaki w rozsądnej cenie ja tez sie przylaczam do tego postu-moze byc nowy byle w rozsadnej cenie. pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekLubartow 09.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 gdzie w lublinie kupie tanio klej do suporexu ? chodzi mi o biały i jaka firma najlepsza ? baumit ? solbet remix ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Górnik_Lublin 09.04.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Kupię garaż blaszany używany:) Ewentualnie bardzo proszę o namiary gdzie można kupić nowe blaszaki w rozsądnej cenie ja tez sie przylaczam do tego postu-moze byc nowy byle w rozsadnej cenie. pozdrawiam kasia Ja kupiłem teraz w Anonsach. 1340 zł. 3x5 m przyjeżdżają na miejsce montują i po sprawie. Czy taniej wyjdzie kupić używany (garaż,przewóz, montaż samemu, czyli nasz czas)? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 10.04.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam. Mam do sprzedania sławojkę (kibelek ) na budowę. Odbiór w Lublinie. Pozdrawiam eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k i a 10.04.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam. Mam do sprzedania sławojkę (kibelek ) na budowę. Odbiór w Lublinie. Pozdrawiam eko wiesz co ja potrzebuje cos takiego. Mozesz napisac ile chcesz za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 11.04.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 gdzie w lublinie kupie tanio klej do suporexu ? chodzi mi o biały i jaka firma najlepsza ? baumit ? solbet remix ? Ja kupilem w Syke nie wiem czy najtaniej czy drogo (najwazniejsze ze na innych materialach bylo tanio) ale bralem wszystko na raz. Izolbet 25kg po 15,00zł brutto za worek. Teraz prosze WAS o pomoc: Nie mam na dzialce wody i potrzebuje wynajac beczkowoz na czas budowy czy ktos wie lub slyszal gdzie mozna cos takiego zalatwic? Wiem ze mozna kupic pojemniki 200l i 1000l ale w moim przypadku odpada gdyz nie mam jak ich przetransportowac (nie mam samochodu z hakiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 11.04.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Moze znacie solidna ekipę, której mozna powierzyc wykonanie odwodnień liniowych i posadzki przemysłowej w garażu ?????? bedę wdzięczny za kazdy namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maden 13.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Mixer4allmoim zdaniem możeszkupic właśnie takie pojemniki 1000litrowe np w Świdniku po około 120 zeta ze 4 sztuki a wodę załatwic z pegimeku czy jakiejś fitmy gosc przywiezie ci na lewo 4000 litrów na tedzień powinno starczyc ja mam tak zamiar zrobic a co do transportu to możesz sie z gosciem od pojemników dogadac a jak potrzeba ci będzie wody np do lania stropu to podłączasz pompkę do zbiornika i nie ma problemu pozdrawiam jak będziesz chciałnamiary na tę firmę co sprzedaje pojemniki to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbuska 14.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam, Ktos moze zaczynal ostatnio budowe i zna aktualne ceny ? Planowalem kupowac material pod koniec lutego - ale wszyscy zaczynali krzyczec ze ceny materialow beda szly do gory, wiec klasyczna nagonka i po namyslach pomyslalem ze poczekam a na dzialce nie bede robil skladu - i tak sie zastanawiam czy nie "przekombinowalem" - za solbet z niemc krzyczeli 7,9zl Pozdr MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 14.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 może ktoś będzie potrzebował garaż/blaszak na budowę?zbywam swój za 4-5 tygodniew. kontakt proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 15.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam, Ktos moze zaczynal ostatnio budowe i zna aktualne ceny ? Planowalem kupowac material pod koniec lutego - ale wszyscy zaczynali krzyczec ze ceny materialow beda szly do gory, wiec klasyczna nagonka i po namyslach pomyslalem ze poczekam a na dzialce nie bede robil skladu - i tak sie zastanawiam czy nie "przekombinowalem" - za solbet z niemc krzyczeli 7,9zl Pozdr MB Ja kupowalem w tamtym tygodniu: 24 solbet 7,90 12 solbet 4,05 Cegla pelna 0,70 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbuska 15.04.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ja kupowalem w tamtym tygodniu: 24 solbet 7,90 12 solbet 4,05 Cegla pelna 0,70 Pozdrawiam Widze ze bez zmian Dzieki za info Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 16.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam, Ktos moze zaczynal ostatnio budowe i zna aktualne ceny ? Planowalem kupowac material pod koniec lutego - ale wszyscy zaczynali krzyczec ze ceny materialow beda szly do gory, wiec klasyczna nagonka i po namyslach pomyslalem ze poczekam a na dzialce nie bede robil skladu - i tak sie zastanawiam czy nie "przekombinowalem" - za solbet z niemc krzyczeli 7,9zl Pozdr MB Ja kupowalem w tamtym tygodniu: 24 solbet 7,90 12 solbet 4,05 Cegla pelna 0,70 Pozdrawiam A te ceny to z transportem czy + jeszcze transport.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
123qwe 16.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam Szukam dobrego geodety z Nałęczowa do wytyczenia budynku mieszkalnego. PozdrawiamZ góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mixer4all 17.04.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam, Ktos moze zaczynal ostatnio budowe i zna aktualne ceny ? Planowalem kupowac material pod koniec lutego - ale wszyscy zaczynali krzyczec ze ceny materialow beda szly do gory, wiec klasyczna nagonka i po namyslach pomyslalem ze poczekam a na dzialce nie bede robil skladu - i tak sie zastanawiam czy nie "przekombinowalem" - za solbet z niemc krzyczeli 7,9zl Pozdr MB Ja kupowalem w tamtym tygodniu: 24 solbet 7,90 12 solbet 4,05 Cegla pelna 0,70 Pozdrawiam A te ceny to z transportem czy + jeszcze transport.? Transport + rozładuneki w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 17.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ponawiam info - mam do zbycia toaletę (kibelek) na budowę. Do odbioru w Lublinie. Zdjęcia mogę wysłać na maila.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jotem 17.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witajcie Mam do sprzedania stemple sosnowe 2,5-3,0m -100 szt raz używane przy mojej budowie . Cena do uzgodnienia, najlepiej z własnym transportem. Lokalizacja gm Niemce. Rówież mam do sprzedanie ładną kwadratową działkę 1900m2 Odpowiedzi proszę przesłać na priv. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.04.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forumowiczow-2009-organizujemy-sami,t157524.htm SPOTKANKO FORUMOWYCH LUDKÓW 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ebarc 17.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Potrzebuję dobrego glazurnika, dokładnego i z wyobraźnią, może ktoś z forumowiczów zakończył już ten etap i poleci mi sprawdzonego fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 18.04.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Szukam namiaru na mixokreta. Ciekawi mnie koszt tej przyjemności i czy długo się czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts