Monti2008 28.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ma ktoś na oddanie kibelek po budowie ? Może być do drobnego remontu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ma ktoś na oddanie kibelek po budowie ? Może być do drobnego remontu pozdrawiam Czy natychmiast potrzebny? Mój będzie gotowy do zmiany właściciela za jakiś miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 28.07.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jak wytrzymają to za miesiąc się zgłoszę A tak na serio to mam tydzień aby załatwić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 29.07.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ze świeżego doświadczenia mogę się podzielić wiedzą na temat gdzie kupić styro Termo Organiki. Mianowicie po większą ilość (np. zrobiłem sobie zestawienie na elewacje, podłogi i fundament) warto uderzyć do Saint Gobain Dystrybucja Budowlana Sp. z o.o. Raab Karcher oddział w Lublinie na ul.Olszewskiego 13. Ściągają na zamówienie i mają możliwość przetrzymania w depozycie, a ceny b.dobre. A mniejsze ilości (tam dobierałem pod 2-4 paczki) można dostać od ręki w BUD-SERVICE na ul. Mełgiewskiej 7-9 (teren fabryki samochodów). Np. mieli od ręki 15-kę silver na elewacje czego potrzebowałem, no ale i ceny już większe np. i 30zł/m3. Niestety nie od początku te miejsca znałem to i parę złotych uciekło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as-bo 30.07.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam i mam pytanie, czy ktoś może polecić sprawdzoną i niedrogą ekipę od kostki brukowej (robocizna) ponieważ ci których sprawdzaliśmy są albo niebiańsko cenni albo bardzo zajęci, a kolejne zapytanie o fachowca od ogrodzenia (siatka),również niedrogiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 30.07.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 długo tu nie zagladałam a sporo sie dzieje. Tania wieźbe dachowa mozna kupic w Aleksandrówce niedaleko Lubartowa, 670 zl m3. Mam gdzies telefon do wlasciciela jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 30.07.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Nowy wita wszystkich zasiedziałych bywalców. Buduję pod Lublinem, na dziś zaizolowane ściany fundamentowe, ocieplone i zasypane. W przyszłym roku stan surowy zamknięty. Rozglądam się za dekarzami. Rozmawiałem już z p. Sienkiewiczem z Ciecierzyna, ma opinię solidnego i cenowo umiarkowanego, robi wszystko od więźby do pokrycia. Kogo jeszcze z tej branży moglibyście polecić? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Zbyszek Karol Węgrzyn z Wielkolasu kolo Abramowa, wszyscy Go chwala. Telefon gdzies mam bo bedzie indlugo robil u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 30.07.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Witam.... Ile płacicie za m betonu B20...i gdzie najlepiej kupowac? dzieki z góry pozdr. Najtanszy beton w Rykach. Do nas z pompa 230 za metr (bez faktury). Terive tez tam maja najtansza i to spore roznice w lubartowie ponad 5 tys za belki a tam 3200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raffi75 31.07.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Ma ktoś może do sprzedania garaż -blaszak, stemple (pow.2,80 ), tarcice.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 31.07.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Nowy wita wszystkich zasiedziałych bywalców. Buduję pod Lublinem, na dziś zaizolowane ściany fundamentowe, ocieplone i zasypane. W przyszłym roku stan surowy zamknięty. Rozglądam się za dekarzami. Rozmawiałem już z p. Sienkiewiczem z Ciecierzyna, ma opinię solidnego i cenowo umiarkowanego, robi wszystko od więźby do pokrycia. Kogo jeszcze z tej branży moglibyście polecić? Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. Zbyszek P.Sienkiewicz właśnie zakończył u mnie prace tzn. obrobili lukarny. Ma naprawdę dobrą ekipę od więźby, robią tradycyjną ciesielkę. Już kilku fachowców od następnych etapów (nawet przedwczoraj) chwaliło solidność konstrukcji dachu. Czytałem coś na forum o jakichś dopłatach za obróbkę okna dachowego, ja o niczym takim nie słyszałem przy swoim dachu. To tyle żeby nie kadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 01.08.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 ...Nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monti2008 02.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 1,8m3 desek calówek po budowie (poszalunkowe) i w komplecie 50 stempli 2,9-3,0 m również używanych. Wszystko ładnie złożone z przewiewem odstąpię za częściowy zwrot kosztów - transport po stronie odbierającego i pomożemy załadować. w sprawie desek masz ode mnie PW pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autobus 04.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam,mam prośbę czy ktoś z Forumowiczów może polecić ekipę murarską na dokończenie sso tzn. schody, kominy, strop, ścianki na górze (poddasze użytkowe), balkon. Będę wdzięczny za wszelkie namiary na sprawdzone ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 05.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 autobus mam sprawdzoną ekipę, ale chłopaki są "pijący" i raczej robią w swojej okolicy - Tomaszowice. W inne rejony trzeba ich wozić. Robią nieźle, ale trzeba ich pilnować i płacić po zakończeniu etapu, lub niewielkimi partiami, bo potrafią na kilka dni "zniknąć". Co do samej robocizny, nie miałem większych pretensji, jak coś nie pasowało poprawiali. Jak ci pasuje tego typu ekipa, mogę głównego majstra zapytać jak stoją z terminami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autobus 06.08.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 dzięki za info, ale potrzebuję raczej mobilnej ekipy bądź nie mobilnej z okolic Nasutowa, tak więc wciąż czekam na jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filein 07.08.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 WitamPoszukuję sprawdzonego, niedrogiego murarza, samego, ewentualnie składu 2-osobowego, w ostateczności tania ekipa. Mam już piwnicę, zalany strop. Do zrobienia został parter i poddasze, ale dopiero w przyszłym roku. Dom 15 kilometrów od Lubartowa w kierunku na Łęczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filein 07.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 reniaferka napisała:Najtanszy beton w Rykach. Do nas z pompa 230 za metr (bez faktury). Terive tez tam maja najtansza i to spore roznice w lubartowie ponad 5 tys za belki a tam 3200 Proszę o namiar na ten beton z Ryk, nazwa, telefon.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czrwony_2005 07.08.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 dzięki za info, ale potrzebuję raczej mobilnej ekipy bądź nie mobilnej z okolic Nasutowa, tak więc wciąż czekam na jakieś namiary Mam ekipę z Nasutowa, która właśnie wykonała Mi fundamenty pod Kanadyjczyka. Ekipa sumienna i terminowa-godna polecenia. P.S. Namiary mogę wysłać na prv. http://images47.fotosik.pl/177/4e7f79ead0547e09m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 09.08.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Czy ktoś może polecić solidną firmę z Zamościa lub okolic do wymiany gruntu, płyty fundamentowej i reszty budowy???Z góry dzięki za wszelakie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 10.08.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 czrwony_2005 - mogę poprosić o namiary na tą ekipę z Nasutowa ? Jaką masz powierzchnię fundamentów i ile za to skasowali ? Jak się sprawują ? Jak ktoś z Was ma sprawdzone ekipy od SSO/SSZ to poproszę na priva. Ogłaszam miniprzetarg Pozdr JH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts