reniaferka 17.02.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 a możesz wkleić zdjęcia swojej łazienki? mogę, tylko nie umiem może na maila wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sielanka 17.02.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam wszystkich!Z mężem rozpoczynamy budowę naszej Sielanki w ok. Lublina (Łuszczów). Jeśli jest ktoś na forum kto buduję ten dom lub już zbudował, chętnie się skontaktuję. Mam mnóstwo pytań, wątpliwości, jak to bywa przy budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 17.02.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 reniaferka - załóż konto np na fotosiku, wrzuć tam wybrane zdjęcia z komputera na serwer i potem pod każdym ze zdjęć są dostępne linki do wklejania np na forum. W razie czego mogę dokładnie opisać co po kolei klikać, warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 17.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 mogę, tylko nie umiem może na maila wysłać? dziękuję, dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 20.02.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam,Czy miał ktoś do czynienia z firmą Dom-tex z Garbowa? Jakieś opinie na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 21.02.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 p.sWitam ponowniePoszukuję solidnych, pewnych hydraulików magików z okolic Puław. Sprawdzona ekipa i godna polecenia do wykonania instalacji ogrzewanie, woda na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 21.02.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witamszukam namiarów na cykliniarza od parkietów-ile kosztuje taka usługa z polakierowaniem?z kosztem lakierów? możecie też polecić kogoś od zabudowy szaf(ale nie komandor) i garderoby? może być na pw AAAA i czy Wy też mieliście problemy w nadzorze z odebraniem budynku??czy tylko ja mam takie szczęście do urzędasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 21.02.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam szukam namiarów na cykliniarza od parkietów-ile kosztuje taka usługa z polakierowaniem?z kosztem lakierów? możecie też polecić kogoś od zabudowy szaf(ale nie komandor) i garderoby? może być na pw AAAA i czy Wy też mieliście problemy w nadzorze z odebraniem budynku??czy tylko ja mam takie szczęście do urzędasów? a co Ci zakwestionowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartekS 21.02.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam szukam namiarów na cykliniarza od parkietów-ile kosztuje taka usługa z polakierowaniem?z kosztem lakierów? możecie też polecić kogoś od zabudowy szaf(ale nie komandor) i garderoby? może być na pw AAAA i czy Wy też mieliście problemy w nadzorze z odebraniem budynku??czy tylko ja mam takie szczęście do urzędasów? U mnie dyrektor departamentu czy jak się tam stanowisko nazywa dopatrzył się braku barierki na balkonie na zdjęciu z paszportu energetycznego Miał człowiek wzrok, bo zdjęcie takie 3x4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorisk22 21.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 WitamBudujemy z mezem Zadębie Średnie i chcielibysmy sie dowiedziec ile kosztuje dach na ten dom? Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 22.02.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 U mnie dyrektor departamentu czy jak się tam stanowisko nazywa dopatrzył się braku barierki na balkonie na zdjęciu z paszportu energetycznego Miał człowiek wzrok, bo zdjęcie takie 3x4 cm to i tak prosta sprawa, oczywista do mnie się przyczepili zjazdu...ale już wydali decyzję ufff dzięki za namiary na pw dobre dusze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemmekk81 22.02.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 U mnie dyrektor departamentu czy jak się tam stanowisko nazywa dopatrzył się braku barierki na balkonie na zdjęciu z paszportu energetycznego Miał człowiek wzrok, bo zdjęcie takie 3x4 cm Normalka, barierka to bhp, ktore na samej budowie powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visaman 22.02.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że wiosna już tuż tuż, więc zaczynamy przygotowania do sezonu Czy mogę prosić o namiary na sprawdzonego elektryka, najlepiej z okolic Świdnika? Ja polecam Pana Michała u mnie ponaprawiali po poprzednikach fuszerki, a i co do ceny można się dogadać tel 504 262 571 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raduś 24.02.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam wszystkich serdecznie !Podjęłam męską decyzję i postanowiłam do Was dołączyć .Prowadzimy z mężem budowę domu i od długiego już czasu Murator jest naszym przewodnikiem i mentorem - redakcja ale i ( a może przede wszystkim ) formułowicze . Jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego - o tym sporo już wiem i chętnie podpowiem ale najlepsze przed nami .Liczę na wymianę informacji na temat cen , ekip , fachowców , pomysłów. Obecnie szukam wełny do ocieplenia poddasza 20 + 5 cm. Ktoś jest na świeżo z tematem ? Ciekawa jestem ile biorą ekipy w okolicy Jastkowa?Macie kogoś godnego polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 24.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Witam wszystkich serdecznie ! Podjęłam męską decyzję i postanowiłam do Was dołączyć .Prowadzimy z mężem budowę domu i od długiego już czasu Murator jest naszym przewodnikiem i mentorem - redakcja ale i ( a może przede wszystkim ) formułowicze . Jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego - o tym sporo już wiem i chętnie podpowiem ale najlepsze przed nami .Liczę na wymianę informacji na temat cen , ekip , fachowców , pomysłów. Obecnie szukam wełny do ocieplenia poddasza 20 + 5 cm. Ktoś jest na świeżo z tematem ? Ciekawa jestem ile biorą ekipy w okolicy Jastkowa? Macie kogoś godnego polecenia ? Witaj ja jestem świeżo po temacie docieplenia poddasza i zostało mi 20 cm Rockwoola parę rolek, tanio oddam jakby co to na priva jeśli chcesz zobaczyć jak u mnie sobie z tym ekipa dała radę to zapraszam na budowę. Mogę ich polecić choć nie robią zbyt szybko, za to dokładnie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raduś 26.02.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witaj ja jestem świeżo po temacie docieplenia poddasza i zostało mi 20 cm Rockwoola parę rolek, tanio oddam jakby co to na priva jeśli chcesz zobaczyć jak u mnie sobie z tym ekipa dała radę to zapraszam na budowę. Mogę ich polecić choć nie robią zbyt szybko, za to dokładnie. Pozdr Właśnie robiłam wycenę materiałów na ocieplenie poddasza w Realdachu , komplet na 200 m kw z płytą pod malowanie na gotowo : wyliczyli mi 8800 br wełna URSA WEŁNA SZKLANA DF37 gr. 50mm i DF39 gr.200mm .- chyba sporo , a jeszcze robocizna !!! A właśnie ile liczyć robociznę z metra ? Jak płaciliście ?? Chętnie skorzystamy z mężem z zaproszenia na budowę" jacekh" - jeśli można to będę się odzywać na tygodniu? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 26.02.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Właśnie robiłam wycenę materiałów na ocieplenie poddasza w Realdachu , komplet na 200 m kw z płytą pod malowanie na gotowo : wyliczyli mi 8800 br wełna URSA WEŁNA SZKLANA DF37 gr. 50mm i DF39 gr.200mm .- chyba sporo , a jeszcze robocizna !!! A właśnie ile liczyć robociznę z metra ? Jak płaciliście ?? Chętnie skorzystamy z mężem z zaproszenia na budowę" jacekh" - jeśli można to będę się odzywać na tygodniu? Pozdr Nie ma problemu, zapraszam. Dajcie wcześniej znać na priva. Jak na URSĘ to sporo faktycznie. Trudno bardzo wyliczyć materiał "na gotowo". Nie wierzę że wystarczy to co Wam podadzą w pierwszej kalkulacji, niezależnie od być może dobrej woli sprzedawcy. Ja za ROCKWOOLA zapłaciłem coś około 4 tys, z tym że brałem 200 m2 20cm+10cm, wyszło z tego jakieś 160 m2 powierzchni po zabudowaniu. Płaciłem 45 zł za m2 poddasza ( skosy ) i 40 zł za sufity. W tym stelaże, płyty podwójne, szpachlowanie 3 warstwy , gotowe pod malowanie. Z tym że ocieplenie między krokwiami (20cm) mam aż do kalenicy, a w sufitach 20+10 Miałem wyceny od 25 zł za m2 ale dzisiaj nie żałuję że wybrałem tych droższych. Pewnie są i takie ekipy które krzykną 70-80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonii 28.02.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witajcie zima powoli mija więc temat rygipsy jak najbardziej aktualny proszę podzielcie się namiarami na sprawdzone ekipy do ociepleń poddaszy i namiary na hurtownie na materiały,widzę że Jacekh ma ekipę za 45 zł jeśli można proszę o kontakt a może jeszcze ktoś inny mnie poratuje.Z góry serdeczne dzięki pozdrawiam budujących Bonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 01.03.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 My sami ocieplamy dach - właśnie w trakcie. Mąż obdzwonił całe lubelskie za wełną i najtaniej w Radomiu znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekh 01.03.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witajcie zima powoli mija więc temat rygipsy jak najbardziej aktualny proszę podzielcie się namiarami na sprawdzone ekipy do ociepleń poddaszy i namiary na hurtownie na materiały,widzę że Jacekh ma ekipę za 45 zł jeśli można proszę o kontakt a może jeszcze ktoś inny mnie poratuje.Z góry serdeczne dzięki pozdrawiam budujących Bonii Proszę bardzo : Marek 510675670 , robi też płytki, mogę śmiało polecić. Nie robią szybko ale za to dokładnie i czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts