dorciaz 11.03.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 witam mogę polecić firmę ze śląska u mnie montowali w styczniu schody i długą barierkę, jestem zadowolony jesli chcesz to prześlę namiary pozdrwiam Pewnie i jeszcze zdjęcie poproszę Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bacalublin 18.03.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Do APS APS Chodzi mi o to czy u nich w biurze robiłeś całą papierologię do Pnb czli projekt zagospodarowania terenu, projekty przyłączy itd. Widzę, że masz częściowe podpiwniczenie - może warto pod całością ? Co do fachowców zajęci do września ale popytam znajomych. Witam. ja robię adaptację w firmie Archiprojekt. Powiem tak że już nie mogę wytzrymać ze złości. Zaniosłem im w połowie października wszystkie papiery i obiecali do końca roku dać pozwolenie. Już kończy się marzec a ja nie mam pozwolenia. Nie polecam ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabelam78 19.03.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witajcie Posiadam dom 200 m2, pobudowany kilka lat temu. Ogrzewanie mam z pieca na ekogroszek, wówczas cena za tonę wynosiła 450zł (obecnie 900). Jako, że gotujemy na płycie indukcyjnej- nie podłączaliśmy gazu , a mamy go blisko ... Teraz chcemy to zmienić, tzn podłączyć do domu gaz, zamontować piec kondensacyjny. I tu moja prośba o namiary na sprawdzoną firmę, która na obecnej instalacji "dołączy" piec gazowy, bo nie chcemy całkowicie likwidować ekogroszku, bo nigdy nie wiadomo co będzie za kilka lat:) Proszę o kontakt na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sielanka 22.03.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam!Mam jedno małe pytanko. Ile zapłaciliście za inspektora budowy?Nasz zawołał od nas 2,5 tys.Fakt,że jest to człowiek ,który naprawdę zajmię się budową tak jak należy, a nie wstawi parę pieczątek i dowidzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulachelm 24.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Witam wszystkich budujących. My już kończymy swoją budowę. Ale trzymamy kciuki za wszystkich, którzy teraz będą zmagać się z realizacja swojego marzenia, bo rzy dzisiejszych podwyżkach trzeba mieć mocne nerwy. Jednak o czym się myśli do tego się dąży, Z tej perspektywy każdy cel jest do zdobycia. Nasz domek; http://moj.extradom.pl/Tresci/Zdjecie/MojeZdjecia.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 24.03.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Nasz domek; http://moj.extradom.pl/Tresci/Zdjecie/MojeZdjecia.aspx niestety w ten sposób nie zobaczymy Twojego domku Podaj użytkownika w extradom.pl, to wrzucę prawidłowy link do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 25.03.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 czy macie namiary na stolarza w Lublinie lub okolicy, który zrobi mi dębowy stół na wymiar?będę wdzięczna za info na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URB 27.03.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 czy macie namiary na stolarza w Lublinie lub okolicy, który zrobi mi dębowy stół na wymiar? będę wdzięczna za info na pw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulachelm 28.03.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam, no tak, zły link wstawiłam. Moja nazwa użytkownika anulachelm w extradom.pl. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 28.03.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam, no tak, zły link wstawiłam. Moja nazwa użytkownika anulachelm w extradom.pl. Pozdrawiam niestety, ale w extradom.pl nie znajduje takiego użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzusek 29.03.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 sprawdzony i polecony P. Kozioł z Jastkowa (Luxdom) kawałek do Puław ale warto pozdrawiam: Robert W pełni podzielam ten pogląd... pozdrawiam marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulachelm 31.03.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 http://aniachelm.extradom.pl/teraz wchodzi link? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 31.03.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 dzień dobry potrzebuję namiary na sprawną ekipę do kostki brukowej - na priv pozdro M Witaj Być może za późno, ale polecam p. Grzegorz 696 128 159, Szybko i solidnie. Robił u nas kostke w ubiegym roku, doradzi, pomoże nie naciąga na zbędne rzecy. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek23 31.03.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Mam do sprzedania ok. 80 szt bloczków stropowych teriva produkcji Lewtak Lubartów, trzykomorowe, keramzytobetonowe. Pozostały mi po budowie, Tanio oddam po 1,50 za szt. tel 606 618 402 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71jarek 31.03.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam wszystkich Właśnie staruję z budową i pilnie potrzebuję płyt drogowych do utwardzenia wjazdu na działkę. Nie bardzo chcę sypać gruz bo w miękką ziemię wejdzie każda ilość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URB 31.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witaj Być może za późno, ale polecam p. Grzegorz 696 128 159, Szybko i solidnie. Robił u nas kostke w ubiegym roku, doradzi, pomoże nie naciąga na zbędne rzecy. Polecam Potwierdzam Grzegorz jest dobrym fachowcem , widziałem kilka prac jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyborg 31.03.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 WitamPrzyjmę ziemię na wyrównanie działki po budowie docelowo będzie trawniczek więc ziemia w miarę czysta bez gruzu itp..działka w Sadurkach kontakt na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
URB 01.04.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Właśnie staruję z budową i pilnie potrzebuję płyt drogowych do utwardzenia wjazdu na działkę. Nie bardzo chcę sypać gruz bo w miękką ziemię wejdzie każda ilość . Zapytaj w firmie Drewnostal , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 01.04.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam wszystkich rozpoczynających budowę!!!Czy macie już najważniejszy budynek na swojej działce, bez którego budowa domu nie może ruszyć?Mam na mysli WC - oczywiście.Jeżeli ktoś potrzebuję to chętnie odstąpie.Po budowie zostało mi jeszcz po rolce wełny Rockwool 150mm i 100mm. Jeżeli ktoś jest chęyny to odstapię w bardzo dobrych cenach.Proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.04.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 A ja (może trochę nietypowo ) potrzebuję namiarów na uczciwą Panią do sprzątania.Mile widziana cena za godz. czy dzień pracy. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts