AgaBog 14.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam inwestorów z Lubelszczyzny.Rozpoczynam budowę domu na wiosnę. Poszukuję stępli może ktoś z was posiada do odsprzedania w rozsądnej cenie. Potrzebuje 60 sztuk. Przydały by się również adresy składów budowlanych- oczywiście chodzi o konkurencyjne oferty cenowe. głównie chodzi mi o stal zbrojeniową, bloczki fundamentowe itp. Wszystko do stanu zero. Pozdrawiam i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polkos20 14.02.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam Czy ktoś buduje Wg. projektu DOM PRZY MŁYNIE? Poszukuję sprawdzonej, solidnej i oczywiście NIEDROGIEJ ekipy budowlanej! Poza tym może może ktoś orientuje się ile obecnie płaci się za budowę stanu surowego domu ok 126 m2 + 21 m2 garażu i jak kształtują się ceny materiałów budowlanych. Będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Pozdrawiam wszystkich lubelskich forumowiczów wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polkos20 14.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam wszystkich, poszukuję solidnej , oczywiście taniej, ekipy do sso z okolic Lublin - Niedrzwica D. Jeśli możecie kogoś polecić, to proszę na priv z góry dzięki. wysłałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 19.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 z okolic niedrzwicy, to polecam staszka jaśkowskiego. buduje mój dom i jest ok, kontakt mogę wysłać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kim83 20.02.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam wszystkich Może ktoś polecić dobrą firmę do zaprojektowania i instalacji wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 20.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam wszystkich Może ktoś polecić dobrą firmę do zaprojektowania i instalacji wentylacji mechanicznej z odzyskiem ciepła ?? Pozdrawiam Witam dołączam się do pytania, oraz proszę o namiary na konkurencyjne składy z drewnem i stalą zbrojeniową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 22.02.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dzień dobryGdzie kupowaliście parapety zewnętrzne w Lublinie? Zamierzam zainstalować stalowe lub aluminiowe. Może ktoś ma sprawdzone oferty. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 22.02.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Dzień dobry Gdzie kupowaliście parapety zewnętrzne w Lublinie? Zamierzam zainstalować stalowe lub aluminiowe. Może ktoś ma sprawdzone oferty. pozdr Dzień dobry. Ja kupowałem aluminiowe lakierowane pod kolor do wyboru z palety RAL w firmie ALUKOLOR: http://www.alukolor.pl/?s=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xMIKI 22.02.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Koleżanki Koledzy wiem że ja nie na temat ale mam problem i proszę was o pomoc.Mianowicie prezes kazał mi ustalić ile trzeba zapłacić murarzowi za 1m2 murowania z silki 24 (piłę, zaprawę z betoniarni i silkę podane dźwigiem pod nos) zapewnia firma. Pomóżcie bo ja w stresie co prezesowi jutro odbije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arturo159 24.02.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 witam,mam do sprzedania stemple drewniane, różne długości (część powyżej 3,5 metra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 25.02.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Witam. Czy ktoś słyszał o ekipie budowlanej pod kierownictwem Pana Zygmunta Bolka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ahya 29.02.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Kochani, gdzie kupowaliście okna i w jakich firmach stosują ciepły montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ensignx 01.03.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam, czy ktoś może polecić swojego kierownika budowy z okolic Lublina? Proszę o info na priv.Z góry dziękuję. W maju rozpoczynam budowę domu w Uniszowicach (projekt Szafran 5 z domywstylu.pl ). Czy ktoś z Was będzie budował w tej okolicy? Razem możnaby próbować negocjować lepsze ceny na składach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 01.03.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 wentylacja - ja byłemu Goleniewskiego oraz w Hermloku. robili z hermloka - trzeba pilnować, bo porobili w 2 miejschach jak łatwiej i trzeba było poprawiać (np. rura poszła po skosie, zamiast wzdł€ż ściany, albo wywalili wileką dziurę zamiast wykuć 2 otwory po 20 cm, przez co wiało jak nie wiem co.poza tym ok - p. Nowak bardzo kontaktowy, pomocny. terminy teraz zimą - szybkie okna z ciepłym montażem - pamiętam że 3 firmy miały - okna z krakowa, jezierski i nie pamiętam. okna z krakowa (oknoplast) wyszło ciut drożej, ale jak ja robiłem, to jezierski wychodził z prablemów, a ta trzecia firma droga była - wygrałmonkoplast. terminowo, p. Mariusz montował, ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 01.03.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a zna ktoś kogoś/firmę, która by mi wyliczyła zapotrzebowanie na energię w domu?we wszsytkich firmach montujących C.O posługują się przelicznikeim - 100 w/m2, niezależnie od technologii, jaką jest dom zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona W. 02.03.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Hej,Zastanawiam się nad projektem "Dom w werbenach". Czy ktoś zbudował taki domek w okolicach Lublina? strasznie chciałabym zobaczyć "na żywo" taki domek. Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona W. 02.03.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Hej,Zastanawiam się nad projektem "Dom w werbenach". Czy ktoś zbudował taki domek w okolicach Lublina? strasznie chciałabym zobaczyć "na żywo" taki domek. Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatekbratek 02.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam Poszukuję dobrą, solidną i sprawdzoną ekipę z okolic Lublina do sso. Będę wdzięczna za wszelkie namiary Pozdrawiam wszystkich budujących i zaczynających budowę ! Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaferka 02.03.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam Poszukuję dobrą, solidną i sprawdzoną ekipę z okolic Lublina do sso. Będę wdzięczna za wszelkie namiary Pozdrawiam wszystkich budujących i zaczynających budowę ! Kasia Pan Jurek 669 417 567 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatekbratek 02.03.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam. Ile płaciliście za robociznę dachu? Dwuspadowy w Literze T bez okien z lukarną. Gdzie najtańsza dachówka ceramiczna? Dzięki Pozdrawam Wpis 15000 !!!! Zależy jaka wielkość dachu U nas za 173 m , dwuspadowy, 2 lukarny propopnują od 12 do 15 tys. kompletna robocizna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts