efka3 16.04.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witajcie, gdzie w Lublinie można zakupić parapety wewnętrzne z mdf??? Okna mamy w orzechu z Oknoplastu i zależy mi na podobnych parapetów ... przystępnej cenie. Może słabo szukałam, ale nie wpadły mi w oko takie parapety, dlatego zamówiliśmy przez allegro. Cena była przystępna więc zaryzykowaliśmy. Parapety mamy już zamontowane i wyglądają ok, ładnie zgrały się z oknami. Na allegro to sklep toma24. Zamówiłam grubość 2 cm i chyba dzisiaj 3 cm - być może zrobiłyby "mocniejsze wrażenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblowek 16.04.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Na Poligonowej posiadam 70 stempli drewnianych 2,5m długie. tel 500750754 hej w jakiej cenie masz te stemple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dach.cer.sa 16.04.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 hej w jakiej cenie masz te stemple? 5zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajo 16.04.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam Właśnie zalałem stropy. Jeżeli poszukujecie przystępnej cenowo, solidnej i oszczędnej ekipy budowlanej to polecam pana Piotra Smyka 609 793 740. Specjalnie wyszukałem 'surowego' kierownika budowy do nadzoru z racji tego iz pracuje poza Lublinem i dojeżdżam na weekend. Kierownik powiedzial ze nie ma sie do czego przyczepić a nawet ich chwalił. Tak wiec jezeli chcecie budowac bez stresu to Piotr Smyk jest tym fachowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblowek 16.04.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Jakiego producenta wkładać do gniazdek elektrycznych? - zastanawiam się nad Ospelem seria AS - nieźle cenowo wychodzi (około 50% Hagera..), ale są różne głosy: że badziewie, że ramkowy system do bani całkiem, że klawisze źle pstrykają- zacinają się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 17.04.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 witammacie jakieś namiary na kogoś od kominków, tak żeby pogadać, doradzić, ew. kupić wkład (sam będę robił)? dział kominki na forumie to tragedia i porażka... kilku "miszczów" tylko sobie dogryza, a porad ni chu-chu.. może ktoś tarfił na jakiś wątek/albo rankig wkładów? i czemu jutul kosztuje kilka razy więcej niż wkłąd z makrokesza? aż się boję pytać na dziale kominki, bo czuję jak to się skończy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 18.04.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 witam macie jakieś namiary na kogoś od kominków, tak żeby pogadać, doradzić, ew. kupić wkład (sam będę robił)? dział kominki na forumie to tragedia i porażka... kilku "miszczów" tylko sobie dogryza, a porad ni chu-chu.. może ktoś tarfił na jakiś wątek/albo rankig wkładów? i czemu jutul kosztuje kilka razy więcej niż wkłąd z makrokesza? aż się boję pytać na dziale kominki, bo czuję jak to się skończy..... Na ostatnich targach budowlanych stoisko miała firma http://www.robiren.pl/ Zaznaczam, że nie korzystałem z usług tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 18.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Czy ktoś z osób które już zbudowały dom może polecić dobrego i rozsądnego cenowo kierownika budowy do budowy pod Lublinem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 19.04.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Na pewno ktoś zna dobrego i sprawdzonego wykanawcę do hydroizolacji balkonu (nie na pomieszczeniem). Potrzebuję fachowca do zrobienia całego systemu (warstwa, spadkowa, bitumiczna, ocieplenie, obróbki blacharskie itd). Budowa w Dąbrowicy. Sprawa dość pilna pozdr Darek (tel 501070667) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemensik77 19.04.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 dzięki Efka, koniec końcem zamówiliśmy parapety z aglomarmuru Venus 3 - 3 cm. Fajne i nie "salcesony":) Co do kominków znajomi zamawiali na kratki.pl i my tez przymierzamy się do zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 20.04.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 dzięki Efka, koniec końcem zamówiliśmy parapety z aglomarmuru Venus 3 - 3 cm. Fajne i nie "salcesony":) Co do kominków znajomi zamawiali na kratki.pl i my tez przymierzamy się do zakupu! Nie ma sprawy. My też planujemy "kratki" z płaszczem wodnym. Nie jest to może mercedes ) ale chyba jedyny w swojej grupie cenowej o tak rozbudowanej sieci sprzedaży i serwisu. Potem to już tysiączki idą w górę ) Wykonawca naszego domu też ma ich kominek, uczulił nas za co "nie przepłacać", co poprawić i będzie ok Na targach był tez ich przedstawiciel airhot.pl, twierdzili że mają szybki serwis i nie robią problemów... pewnie przyjdzie nam się niedługo o tym przekonać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 20.04.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 witam macie jakieś namiary na kogoś od kominków, tak żeby pogadać, doradzić, ew. kupić wkład (sam będę robił)? dział kominki na forumie to tragedia i porażka... kilku "miszczów" tylko sobie dogryza, a porad ni chu-chu.. może ktoś tarfił na jakiś wątek/albo rankig wkładów? i czemu jutul kosztuje kilka razy więcej niż wkłąd z makrokesza? aż się boję pytać na dziale kominki, bo czuję jak to się skończy..... Bastek, na targach rozmawiałam z właścicielami airhot.pl Stoisko było dość oblegane więc trudno było się dostać. Właścicielka powiedziała, że są bardzo elastyczni co do współpracy. Mogą sprzedać Ci wkład z usługą podłączenia do komina VAT 8%, dalej działasz sam... Mogą zrobić Ci zabudowę, a gipsiarze przy okazji innych robót mogą to obrobić. Może warto popytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 20.04.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 airhot nawet niedaleko ode mnie dzięki, podjadę w sobotę zapewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 22.04.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Ogrodziłem chatę siatką zostało wykonać kilka murków chcę zastosować kamień opokę . Wiem, że pod Piaskami jest tego dużo . Może macie jakoweś bliższe namiary.Pozdrawiam Bagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ponkal 24.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam Forumowiczów Poszukuję kierownika budowy - dom jednorodzinny plus ok. 300m sieci wodociągowej (Głuszczyzna - 8km na południe od Lublina). Proszę o namiary/kontakt.[email protected] PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czester69 25.04.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 CześćCzy wie ktoś z forum gdzie w Lublinie jest duży wybór drzwiczek rewizyjnych o różnych wymiarach (aby w elewacji ukryć elementy złacza i ew. później mieć dostęp) pozdr Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka3 25.04.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 airhot nawet niedaleko ode mnie dzięki, podjadę w sobotę zapewne bastek, czy wizyta w airhot udała się? Dzisiaj właściciel firmy ma się pojawić u kolegi na budowie więc wrażenia z ewentualnej współpracy będę miała jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ensignx 26.04.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jakiego producenta wkładać do gniazdek elektrycznych? - zastanawiam się nad Ospelem seria AS - nieźle cenowo wychodzi (około 50% Hagera..), ale są różne głosy: że badziewie, że ramkowy system do bani całkiem, że klawisze źle pstrykają- zacinają się... Polecam Legranda. Drogie, ale solidne. Nie tylko ramka stalowa, ale mocowanie kabli w stali, a nie plastikowe. Ospel i inne polskie zastosowałem w kotłowni, czy na strychu, gdzie rzadziej korzystam i mam nadzieję, że nie będę musiał często odkręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek_g 27.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 witam,czy ktoś w lublinie lub okolicy buduje dom z silkatów? zależy mi na tym aby można było podjechać, zobaczyć i porozmawiać. Zalezy mi ponieważ sam przymierzam się do budowy z tego materiału ze względu na dużą izolację akustyczną.Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 29.04.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 witam, kominki na razie odłozyłem - inne rzeczy się robią.... z silikatów chyba budowali anna lt http://forum.muratordom.pl/member.php?43314-anna-lttak mi się koleboce po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts