magmis 24.07.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Skąd braliście beton na fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 24.07.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Skąd braliście beton na fundamenty? Ja miałem z Lubartowa Wibro ale polecam także z Elektrobet z Rataja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_lbn 27.07.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Witam wszystkich budującychWiem, że to okres wakacyjny, ale pilnie potrzebuję namiarów na sprawdzone, solidne i nie najdroższe ekipy od G-K i elewacji. Jeżeli możecie kogoś polecić będę wdzięczna za namiarypozdrawiam budujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 30.07.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 witam, zna ktos firme w Lublinie lub bliskiej okolicyprodukujace dachy wiązarowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmis 30.07.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Słuchajcie poszukuję blaszanego garażu, tak na narzędzia itp. Macie może do odsprzedania po swojej budowie? chętnie odkupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 30.07.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Słuchajcie poszukuję blaszanego garażu, tak na narzędzia itp. Macie może do odsprzedania po swojej budowie? chętnie odkupię. Nie radze w takim garazu przechowywac elektro-narzedzi. Sam tak zrobilem. Ktorejs nocy po wlamie je stracilem, a Policja po dwoch tygodniach sprawe umozyla. Brama z dwoma klotkami i zamkiem zamontowanym centralnie. Zlodzieje przepilowali dolna klodke, po czym lomem wygieli od dolu brame i po wszystkim. W garazy byl skladowany material za 20k, ukradli narzedzia za 1.5k. Pewnie sprzedali za 300zl ot chwila strachu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caravaggio 30.07.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Skąd braliście beton na fundamenty? MaxBet z Mełgwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 31.07.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 Nie radze w takim garazu przechowywac elektro-narzedzi. Sam tak zrobilem. Ktorejs nocy po wlamie je stracilem, a Policja po dwoch tygodniach sprawe umozyla. Brama z dwoma klotkami i zamkiem zamontowanym centralnie. Zlodzieje przepilowali dolna klodke, po czym lomem wygieli od dolu brame i po wszystkim. W garazy byl skladowany material za 20k, ukradli narzedzia za 1.5k. Pewnie sprzedali za 300zl ot chwila strachu.... Tylko gdzie to wszystko trzymać jak budowa kilkanaście km od miejsca zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 03.08.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2014 witam mam taki kibelek budowlany drewniany do sprzedania dosyc solidny 300zl jak komus trzeba ma pare lat ale nieuzywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 05.08.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ile płaciliście za fundamenty? Potrzebuję się szybko zorientować. Szukam, ale w tym gąszczu informacji tylko się gubię. Może byc koszt materiałów i skąd warto. Mam nadzieję, że udałoby nam się wykonać je samodzielnie z naszym majstrem. Wymiary 8,5x9 m. Pomóżcie proszę. Nie ukrywam, że zależy mi na najtańszym, ale sensownym rozwiązaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 06.08.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Odsprzedam 8 paczek frezowanego styropianu Lambda- dach, podloga (10 cm) i 2 paczki 5cm. Producent Swisspor.Zainteresowanych prosze o kontakt na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.08.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Podpowiedzcie jak pozbyc sie smieci budowlanych?Czy w naszym wojewodztwie sa jakies firmy zajmujacy sie ich wywozka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 10.08.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Zadzwon do urzedu gminy. Powinni Ci podac liste firm zajmujacych sie wywozem smieci z terenu gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 10.08.2014 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 hej kazda gmina ma cos takiego jak PSZOK (punkt selektywnej zbiorki odpadow konunalnych) jakos tak w konopnicy można oddawać wszystko w poniedziałki musi to być posegregowane folia/ gruz itp. za darmo można oddac sensowne ilości(mowic ze z remontu) ja oddawałem co tydzień dwa tygodnie za freee w wiadrach itp. trzeba mieć opłacone scmieci w danej gminie czasami chcą kwitek czasem nie zadzwonić zapytaćco i jak itp. jak na terenie miasta można 1m3 zamowic raz do roku za free umowic date chyba na 2-3 dni daja taki duzy worek 1m3 i ladujesz co masz i wywoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastek1 11.08.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 ja wywiozłęm do takiego punktu 3x pełna przyczepka 2,5 m i nie było problemu. sprawdzali tylko opłatę (potweirdzenie przelewu). w głusku taki punkt jeste w Wilczopolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 13.08.2014 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dziekuje bardzo za pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam17 15.08.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Witam Drogich Forumowiczów z Lubelskiego, czy ktoś może polecić solidną ekipę od elewacji działającą w okolicach Lublina i wykonującą prace kompleksowo - do wykonania tynk silikonowy, podbitka drewniana, montaż parapetów granitowych, wykonanie hydroizolacji i położenie płytek na balkonach i schodach wejściowych, cokół z płytek klinkierowych naprawdę nikogo nie możecie polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 15.08.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Podpowiedzcie jak pozbyc sie smieci budowlanych? Czy w naszym wojewodztwie sa jakies firmy zajmujacy sie ich wywozka? Z prywaciarzy to wiem o firmie EKO-DYŚ, mają stronę internetową, za podstawienie kontenera 7m3 liczą sobie 350zł. Ze 2 lata temu jak się dowiadywałem to MPO Lublin życzyło sobie ponad 500zł za taki kontener. Z tym "wywożeniem wiadrami":-) do PSZOK-u to domyślam się, że poza Lublinem łatwiej i nie robią problemów, ale np. w Lublinie w PSZOKu MPO pod który terytorialnie należę, weź przywieź partiami kontener kiedy tam stoi jeden kontener na gruz już pewnie częściowo zawalony... A tak przy okazji, śmieszy mnie to za każdym razem, że na stronie UM Lublin w informacjach o nowym systemie zbiórki jest fotka pięknego PSZOKu chyba na Mełgiewskiej - duży plac, rząd kontenerów, a mogli strzelić fotkę z PSZOKu MPO gdzie ten cały syf zbierają chyba do 4 kontenerów postawionych (raczej upchanych) przed biurem:-) Piękna wizytówka. Widać profesjonalne przygotowanie do realizacji podjętego się zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 15.08.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Jakby ktoś się zamierzał na wykończenie niewielkiego balkonu, tarasu to mogę odsprzedać izolację mineralną bezpośrednio pod klei i płytki. Nazywa się to to BOTAMENT MD-28, preparat dwuskładnikowy (płyn + proszek) do dwukrotnego nałożenia - można poczytać w internecie co to za cudo, mi to polecili w hurtowni. Myślałem o folii w płynie, ale wybrałem to.Zostało mi wagowo ok. 3/4 takiego zestawu (10kg płyn + 25kg proszek) który po rabacie wyszedł ok. 390 zł.Do tego dochodzi jeszcze taśma uszczelniająca ściana-podłoże SB78, ale to zużyłem (do dokupienia - ok 6zł/1mb).Dość ciężko się to nanosi (taka kleista maź) ale po wyschnięciu wygląda jak lepka guma. W razie czego kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 19.08.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam, czy możecie polecić ekipę od elewacjimoże być na priv Z góry dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts