Bastek1 11.10.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 też oknoplast. nawet nie wyszło dużo drożej od innych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batkas 11.10.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 WitamPoszukuję bardzo dobrego murarza do zrobienia ścianek działowych z cegły,które nie będą otynkowane.Zna ktoś takiego fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-1 12.10.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Witam Poszukuję bardzo dobrego murarza do zrobienia ścianek działowych z cegły,które nie będą otynkowane.Zna ktoś takiego fachowca? Polecam gościa , który u mnie murował kominy , podałem tel. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Batkas 13.10.2014 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Arek-1 dziękuje za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 15.10.2014 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Polecicie kogoś od podwieszanych sufitów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apieczyk 19.10.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 też oknoplast. nawet nie wyszło dużo drożej od innych.... Ja polecę Oknoplast bo ..... nie udało się ich sforsować złodziejom. Próbowali otworzyć je łomem czy czymś w tym stylu ale nie dali rady, spowodowali uruchomienie się czujki stłuczeniowej. Oczywiście ramy poniszczyli (okno i drzwi balkonowe), w drzwiach balkonowych słupek wygięli widocznie, obie sztuki zostały wymienione w ramach ubezpieczenia. Ostatnio słyszałem o kilku historiach jak to weszli do środka w podobny sposób, który jest chyba bardzo popularny. Te okna nie są antywłamaniowe, ale mają metalowe rygle w około przykręcone do metalowego stelaża więc nie da się ich tak łatwo podważyć i otworzyć. Utylizowałem uszkodzone ramy wiec przy okazji poznałem budowę tych okien. Co do zakupu to znajomi powiedzieli mi (sam im poleciłem Oknoplast), że warto wyceny zrobić u przedstawicieli w Lublinie i np. Lubartowie, bo twierdzili, że tam im policzyli taniej. Aczkolwiek ja brałem w Lublinie i teraz jeśli jest jakiś temacik serwisowy to nie ma problemu z załatwieniem, a jak serwis jest dalej to może być trudniej. Co do półki cenowej to jak ja robiłem wywiad to mój pakiet wyliczali mi od ponad 9tys do 16tys., a w Oknoplaście zapłaciłem bodajże niecałe 12,5tys. zł. I jeszcze jedno - można do nich zamówić (od razu albo i później - do okien które chcesz) firmowe moskitiery siatkowe w kolorze ram - teraz nie wyobrażam sobie lata bez nich. To tyle od ich użytkownika od 5 lat:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam17 24.10.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Szukam porządnej ekipy do wykonania podbitki drewnianej (około 80 mb) - możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 24.10.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Gdzie kupowaliście drewno do kominka? Proszę o sprawdzone namiary na priva Pozdrawiam Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJB 29.10.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Przyłączam się do pytania o okna - jakie polecacie z doświadczenia, ale również interesuje mnie jakiego sprzedawcę/dealera/przedstawiciela, biorąc pod uwagę nie tylko same okna ale również jakość ich montażu i obsługi klienta, ewentualnych reklamacji itd.A może macie negatywne doświadczenia z jakimś sprzedawcą, którego należy omijać szerokim łukiem?Proszę o info tutaj lub na priv.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 04.11.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Witam ja brałem okna z Vetrexu na Diamentowej Jeszcze nie mieszkam ale nie mogę nic na razie zarzucić montaż był w terminie, pierwsza regulacja i montaż klamek po tynkach Okna są na profilu Veka V70, plusem jest że mają systemowe poszerzenia pod okna tarasowe, a nie stawiają na cegłach Brałem też pod uwagę okna MS od sprzedawcy na nałęczowskiej wyceny były bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 11.11.2014 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wlasnie zakonczylem zabudowe poddasza. Z pracy fachowca jestem bardzo zadowolony- fachowa robota za przystepna cene. Po elektryku jest to kolejna osoba, ktora z czystym sumieniem polecam:yes:. Jesli ktos sobie zyczy moge przeslac jego dane na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 11.11.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Wlasnie zakonczylem zabudowe poddasza. Z pracy fachowca jestem bardzo zadowolony- fachowa robota za przystepna cene. Po elektryku jest to kolejna osoba, ktora z czystym sumieniem polecam:yes:. Jesli ktos sobie zyczy moge przeslac jego dane na Priv. Jak robi podwieszane sufity ozdobne to poproszę. Pozdrawiam Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 11.11.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Jak robi podwieszane sufity ozdobne to poproszę. Pozdrawiam Chris Szczerze mowiac to nie mam pojecia czy robi. U mnie takich niet. Jutro sie podpytam i dam Ci znac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 12.11.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witam, czy moze ktos podpowie gdzie w lublinie dostaneperlit? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-1 16.11.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 tomasz 131 możesz podać kolejność działań przy ocieplaniu swoich balkonów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.11.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 tomasz 131 możesz podać kolejność działań przy ocieplaniu swoich balkonów ? Podaj mi swojego meila to przesle Ci rysunki i dane od producenta systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.11.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Ile płaciliście za m2 układania blachodachówki ? Zastanawiam się czy nie przepłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 18.11.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 ja placilem 45zl/m2 komplet wiezba+blacha z tym ze mialem blache panelowa ruukki a nie cieta na wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 18.11.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Gdzie Kupowaliscie dachówkę ceramiczną / cementowa i w jakiej cenie , ile brali wykonawcy ,u mnie pierwsza wycena 70/zł m 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 19.11.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Gdzie Kupowaliscie dachówkę ceramiczną / cementowa i w jakiej cenie , ile brali wykonawcy ,u mnie pierwsza wycena 70/zł m 2 ? 1. Cerdach- dachówka cementowa 2 .70zl to standard jesli taniej = szybciej i gorzej Chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts