arek-1 20.11.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Podaj mi swojego meila to przesle Ci rysunki i dane od producenta systemu. Tomasz dzięki za nieocenioną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 27.11.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Witajcie, ma ktoś z Was odsprzedać stemple budowlane w przystępnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 30.11.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Poszukuje sprawdzoną ekipę z polecenia do wykonania kpl dachu z dachówki cementowej informacje prosze przesyłać przez PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 02.12.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 cos napisze bo cisza chcialem rekreacyjnie zapalic w komnku sobie ale ze mila z gilotyna jest i sznur miedzy szybami odpadl..? no to zadzwonilem do firmy aby wymienieli sznur ,wyczyscili szybe itp koszt calkowity 150zl robocizna z materialami czwartek przyjechali 8:30 dlubia dlubia nagle slysze BUM i pracownik no to mamy problem ............... szyba strzelila dzwonia gadaj zamawiaja i mowia ze droga strasznie ... mowe ale ja nie zbilem:) dzwonie do szefa i odrazu przdstawiam sytauacje szefo mowi ze pracownicy poniosa koszty a szyba 1200zl!! masakra i czekam na szybe teraz a ogrzewanie z ciepla woda 1 listopad do dzisiaj rano(02.12.2014) poszlo 183m3 gazu , fakt ale maly 3 tyg w domu bo chorowal caly czas i troche zona podkrecala w domu 22-23 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 03.12.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 cos napisze bo cisza chcialem rekreacyjnie zapalic w komnku sobie ale ze mila z gilotyna jest i sznur miedzy szybami odpadl..? no to zadzwonilem do firmy aby wymienieli sznur ,wyczyscili szybe itp koszt calkowity 150zl robocizna z materialami czwartek przyjechali 8:30 dlubia dlubia nagle slysze BUM i pracownik no to mamy problem ............... szyba strzelila dzwonia gadaj zamawiaja i mowia ze droga strasznie ... mowe ale ja nie zbilem:) dzwonie do szefa i odrazu przdstawiam sytauacje szefo mowi ze pracownicy poniosa koszty a szyba 1200zl!! masakra i czekam na szybe teraz a ogrzewanie z ciepla woda 1 listopad do dzisiaj rano(02.12.2014) poszlo 183m3 gazu , fakt ale maly 3 tyg w domu bo chorowal caly czas i troche zona podkrecala w domu 22-23 stopnie Masz chlopie szczescie z ta szyba. Chwila nie uwagi pracownika firmy i koszta trzeba poniesc. Ile sezonow ta Jula ma, ze sznurek strzelil? Zamawiales kominek z kratek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caravaggio 03.12.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 cos napisze bo cisza chcialem rekreacyjnie zapalic w komnku sobie ale ze mila z gilotyna jest i sznur miedzy szybami odpadl..? no to zadzwonilem do firmy aby wymienieli sznur ,wyczyscili szybe itp koszt calkowity 150zl robocizna z materialami czwartek przyjechali 8:30 dlubia dlubia nagle slysze BUM i pracownik no to mamy problem ............... szyba strzelila dzwonia gadaj zamawiaja i mowia ze droga strasznie ... mowe ale ja nie zbilem:) dzwonie do szefa i odrazu przdstawiam sytauacje szefo mowi ze pracownicy poniosa koszty a szyba 1200zl!! masakra i czekam na szybe teraz Hej! przypadkiem to nie firma (kominki) z Łęczyńskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 03.12.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 cos napisze bo cisza chcialem rekreacyjnie zapalic w komnku sobie ale ze mila z gilotyna jest i sznur miedzy szybami odpadl..? no to zadzwonilem do firmy aby wymienieli sznur ,wyczyscili szybe itp koszt calkowity 150zl robocizna z materialami czwartek przyjechali 8:30 dlubia dlubia nagle slysze BUM i pracownik no to mamy problem ............... szyba strzelila dzwonia gadaj zamawiaja i mowia ze droga strasznie ... mowe ale ja nie zbilem:) dzwonie do szefa i odrazu przdstawiam sytauacje szefo mowi ze pracownicy poniosa koszty a szyba 1200zl!! masakra i czekam na szybe teraz a ogrzewanie z ciepla woda 1 listopad do dzisiaj rano(02.12.2014) poszlo 183m3 gazu , fakt ale maly 3 tyg w domu bo chorowal caly czas i troche zona podkrecala w domu 22-23 stopnie To miałbym prośbę, żebyś przeszedł się do licznika gazu i spisał teraz jakieś aktualne zużycie. Byśmy wiedzieli ile kocioł spala przy minusowych temperaturach. Dla porównania, od odpalenia kotła na ekogroszek w dniu 17.11.2014. zużyłem 160 PLNów. Do tego dochodzi CWU (miesięcznie razem z płytą gazową w kuchni płacimy 90zł). Statystyki ze spalania: https://esterownik.pl/statystyki/4218 Z tego prawdziwa zimowa pogoda pojawiła się 27.11. Temperaturę w domu i zewnętrzną można obejrzeć tutaj w Archiwum: https://device.esterownik.pl/device/4218/ Od startu kotła kominka nie użyłem nawet rekreacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 04.12.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 firma z naleczowskiej i u nich kupilem , kominek MILA, ma 2 sezony w sumie ,stan licznika 1856 na dzien 02.12 a 1873 na dzien 04.12 poszlo 17m3 , piec na 2 ustawiony a stan od 04.02.2014 1034 wiec poszlo 840m4 zawsze mozna mniej placic zimniej miec kolo 20 stopni ale male dzieci wiec sie grzeje i tak koszta sa male wiec ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawomir 08.12.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Jestem na etapie zakupu projektu domu i poszukuje architekta z Lublina lub okolic jak ktos ma sprawdzona osobe to prosze o namiary. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 09.12.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Jestem na etapie zakupu projektu domu i poszukuje architekta z Lublina lub okolic jak ktos ma sprawdzona osobe to prosze o namiary. Z gory dziekuje Wysłane na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 15.12.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Gdzie kupię w Lublinie w dobrej cenie cegłę grafitową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 28.12.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 No i przyszedł czas na kominek. Poszukuję dobrego wykonawcy kominka z Lublina i okolic. Kominek z DGP. Pomóżcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 28.12.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 firma z naleczowskiej i u nich kupilem , kominek MILA, ma 2 sezony w sumie ,stan licznika 1856 na dzien 02.12 a 1873 na dzien 04.12 poszlo 17m3 , piec na 2 ustawiony a stan od 04.02.2014 1034 wiec poszlo 840m4 zawsze mozna mniej placic zimniej miec kolo 20 stopni ale male dzieci wiec sie grzeje i tak koszta sa male wiec ja jestem zadowolony czy można prosić o kolejny raport zużycia w te mroźne dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.01.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Drake widze, ze idziesz za ciosem:)Spawos pewnie wyskoczy z danymi jak odwilz zawita na dobre...Grzesiula zaczaelm montaz Pci za tydzien w piatek bedzie juz hulać. Jesli cos chcesz wiedziec to wal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewczyna 02.01.2015 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Cześć, szukam biura projektowego do adaptacji projektu. Bardzo proszę o namiary na kogoś sprawdzonego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 03.01.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Tomasz wcale nie czasu nie mialem poporstu, do wczoraj stan 2060m3 gazu poszlo czyli ciepla woda z ogrzewaniem , fakt faktem zona dawala w palnik pare 2-3 dni ....... po 24 stopnie ..... dla mnie to upal ;/ , z tego ciepla woda jakies 45-60zl , a pewnei bedzie pytanie o drewno bylo ale to rekreacja w swieta rodzinka wigilia itp drewno mam za free wiec nie licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 05.01.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Grzesiula zaczaelm montaz Pci za tydzien w piatek bedzie juz hulać. Jesli cos chcesz wiedziec to wal... Bardzo chętnie zobacze fotorelacje i jak najwiecej informacji, jak bede w maju w Polsce to może bym zobaczył na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 05.01.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 za miesiac czyli 2 lutego przedstawie koszty utrzymiana domu bo tego dnia tylko rok wczesniej pierwszy raz spisalem stan wody pradu i gazu tak z ciekawosci garaz nie ogrzewany i nie ocieplony od gruntu w te mrozy bylo 8 stopni najmniej, sredio kolo 10-12 jest wiec cos w tym jest aby nie ocoeplac od grunt garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 09.01.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No i przyszedł czas na kominek. Poszukuję dobrego wykonawcy kominka z Lublina i okolic. Kominek z DGP. Pomóżcie proszę. Powitać Chętnie pomogę w troskach dotyczacych kominka. Jestem z okolic Białej Podlaskiej więcej dowiesz sie w temacie FM 'kominki dla kazdej rodzinki" Pozdrawiam Stanisław 601 817 243 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 10.01.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Jesli ktoś posiada na zbyciu garaż budowlany tzw blaszak w rozsądnej cenie proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts