magdalenca 19.05.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Czy możecie polecić sprawdzone miejsce, gdzie można kupić kilka wywrotek ziemi do ogrodu? Chodzi o trochę ziemi do wyrównania działki + humus czy torf na wierzch. Lublin lub gm. Jastków najchętniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptako 22.05.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Pytanie o sklep z kominkami. Czy możecie mi wskazać gdzie w Lublinie lub w okolicy mógłbym zobaczyć wystawę kominków wolnostojących np. Romotop lub Dovre.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 22.05.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Czy możecie polecić sprawdzone miejsce, gdzie można kupić kilka wywrotek ziemi do ogrodu? Chodzi o trochę ziemi do wyrównania działki + humus czy torf na wierzch. Lublin lub gm. Jastków najchętniej. A może zapytać się na budowie obwodnicy Lublina, okolice Jastkowa. Jeżdżą tymi wywrotkami jak opętani, nie wiem tylko jaka jakość tej ziemi będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 24.05.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Pytanie o sklep z kominkami. Czy możecie mi wskazać gdzie w Lublinie lub w okolicy mógłbym zobaczyć wystawę kominków wolnostojących np. Romotop lub Dovre. Z góry dziękuję. Z tego co pamiętam to chyba na Zamojskiej w Lublinie. Kiedyś z nimi korespondowałam, zapraszali do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 01.06.2015 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Nikt nie zagląda na lubelskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 01.06.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Nikt nie zagląda na lubelskie? Zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 01.06.2015 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Zagląda Czy możecie polecić kogoś od balkonów wykuszowych? Oraz firmę od balustrad balkonowych? Mam problem bo zacieka i muszę szybko zrobić balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.06.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Czy możecie polecić kogoś od balkonów wykuszowych? Oraz firmę od balustrad balkonowych? Mam problem bo zacieka i muszę szybko zrobić balkon. A co się dzieje? Zacieka Ci woda przez balkon do pokoju? Jeśli tak to remont może być dosyć kosztowny U mnie ekipa za izolacje wykuszu i balkonów policzyła sobie 900 zl za m2. Co do balustrad to mam fachowca, jestem jeszcze przed montażem wiec z jego poleceniem musze się na razie wstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 02.06.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 A co się dzieje? Zacieka Ci woda przez balkon do pokoju? Jeśli tak to remont może być dosyć kosztowny U mnie ekipa za izolacje wykuszu i balkonów policzyła sobie 900 zl za m2. Co do balustrad to mam fachowca, jestem jeszcze przed montażem wiec z jego poleceniem musze się na razie wstrzymać. Tak jest wilgotno ostatnia burza była potężna co spowodowało te zacieki. Wykusz jest jeszcze czysty tzn bez jakichkolwiek izolacji na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 02.06.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 podrzućcie jakiś fajny, łatwy do zrobienia projekt drewutni do ogrodu jeszcze jedno pytanie: czy zamawiał ktoś z was moskitierę na drzwi balkonowe i może polecić firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 08.06.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 To tak, do balustrad to mogę polecić kowala z Wojciechowa, robił u mnie bramę wjazdową, robił u sąsiada bramę i balustrady.Cena do uzgodnienia, w zależności od tego, co chcesz, tel. do jego syna(czasami razem montują) 695 021 756. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 08.06.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 To tak, do balustrad to mogę polecić kowala z Wojciechowa, robił u mnie bramę wjazdową, robił u sąsiada bramę i balustrady.Cena do uzgodnienia, w zależności od tego, co chcesz, tel. do jego syna(czasami razem montują) 695 021 756. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 10.06.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 To tak, do balustrad to mogę polecić kowala z Wojciechowa, robił u mnie bramę wjazdową, robił u sąsiada bramę i balustrady. Cena do uzgodnienia, w zależności od tego, co chcesz, tel. do jego syna(czasami razem montują) 695 021 756. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 10.06.2015 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam,zamierzam w tym roku zacząć budowę domu- jestem na etapie wyboru projektu. Czy ktoś z forumowiczów budował może MT Jeżyna (http://pracownia-projekty.dom.pl/mt_jezyna_ce.htm)? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spawos 11.06.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Witam mam pytanie od znajomego ktory chce kupic dzialke działka jest 1000m2 wiec ladna ale nasypane jest 1,5 ziemi ktora lezy juz ze 2 lata czy na tym mozna stawiac dom ??czy trzeba wymianiac grunt czy trzeba by lawe kopac te 1,5 i zejsc jeszcze z 0,5-1m do gruntu rodzimego ??? czy moze inne rozwiazania czy zageszczenie gruntu wchodzi w gre? ? czy mial ktos podobny problem i rozwiazal go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 11.06.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Moim zdaniem należałoby się pozbyć tej ziemi. £awę najlepiej wylewać na stabilnym gruncie, po za tym przed postawieniem domu wpierw należy usunąć humus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 12.06.2015 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 16.06.2015 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 hej,możecie polecić kogoś do adaptacji projektu ( proszę o namiary)- rozważam jednak projekt Luna z Archeco- przed zakupem projektu chciałabym skonsultować czy zmiany mają sens. Czy ktoś może tak jak ja będzie budował po 26 czerwca, gdy będą nowe przepisy? Z góry dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 16.06.2015 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 hej,możecie polecić kogoś do adaptacji projektu ( proszę o namiary)- rozważam jednak projekt Luna z Archeco- przed zakupem projektu chciałabym skonsultować czy zmiany mają sens. Czy ktoś może tak jak ja będzie budował po 26 czerwca, gdy będą nowe przepisy? Z góry dzięki. Pozdrawiam Jasne tam robiłem i jestem zadowolony: trzy razy w kropka projektylublin kropka pl polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 16.06.2015 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 podrzućcie jakiś fajny, łatwy do zrobienia projekt drewutni do ogrodu jeszcze jedno pytanie: czy zamawiał ktoś z was moskitierę na drzwi balkonowe i może polecić firmę? Wysłałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts