lady in red 16.06.2015 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Hej ! Czy możecie mi polecić brygade do murowania ?? Mam sprawdzonych przy budowie wcześniejszego domu,ale chyba zwariowali z ceną Ile płaciliście za murowanie ( u mnie dom z górą pełnoużytkową ,ale drugi strop drewniany + częsciowo podpiwniczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egoon1 18.06.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caravaggio 21.06.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 U mnie robił Kańczugowski jest ok tak ku potomnym... u mnie nie jest ok... u mnie zdecydowanie nie jest ok i z tym Paaneem Wyyyykonawcą bujam się już chyba 2 miesiąc, więc finalnie nie polecam do posadzek anhydrytowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 22.06.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Wysłałam priv Dzięki, ale nic nie dostałem od Ciebie na priv. Co do murarzy: 2 lata temu za wymurowanie projektu W-49.12, płaciłem 23 tys. zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strojniak 22.06.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 tak ku potomnym... u mnie nie jest ok... u mnie zdecydowanie nie jest ok i z tym Paaneem Wyyyykonawcą bujam się już chyba 2 miesiąc, więc finalnie nie polecam do posadzek anhydrytowych! Tradycja wykonania posadzek anhydrytowych w Lublinie i okolicach jest bardzo krotka. Lafarge (przez Wykonawcow) zaczal wykonywac te posadzki od maja 2013 r. Bylem (nie chwalac sie) drugim u ktorego Lafarge wykonal posadzke anhydrytowa i wykonywal nie pan K. tylko firma z podkarpackiego, którą to pan K. obserwował i ktora to wtedy udzielalala mu praktycznych wskazowek co do przyszlego wykonawstwa. Nie ma sie co oszukiwac - posadzki anhydrytowe nie sa zbyt popularne w naszym regionie, wiec pewnie i nie ma jak zebrac doswiadczen w wykonawstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.06.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dzięki, ale nic nie dostałem od Ciebie na priv. Co do murarzy: 2 lata temu za wymurowanie projektu W-49.12, płaciłem 23 tys. zł Wysłałam wiadomość z namiarem na solidną firme od moskitier Nie wiem czy jeszcze poszukujesz ?? Dzięki za cenę murowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caravaggio 24.06.2015 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Jednak z drugiej strony jak się coś robi rzadko to się raczej powinno do tego przyłożyć. Ale to takie tam dywagacje. Ja już sobie solennie obiecałem, że już nie będę w życiu nic budował, więc i temat filozofii posadzkarzy jest mi coraz to bardziej obojętny Tradycja wykonania posadzek anhydrytowych w Lublinie i okolicach jest bardzo krotka. Lafarge (przez Wykonawcow) zaczal wykonywac te posadzki od maja 2013 r. Bylem (nie chwalac sie) drugim u ktorego Lafarge wykonal posadzke anhydrytowa i wykonywal nie pan K. tylko firma z podkarpackiego, którą to pan K. obserwował i ktora to wtedy udzielalala mu praktycznych wskazowek co do przyszlego wykonawstwa. Nie ma sie co oszukiwac - posadzki anhydrytowe nie sa zbyt popularne w naszym regionie, wiec pewnie i nie ma jak zebrac doswiadczen w wykonawstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 24.06.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Jestem na początku tej wspaniałej drogi Czy możecie polecić jakiegoś geodetę i kierownika budowy. Budowa gmina Niemce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 25.06.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Sprzedam betoniarkę około 20 letnia 250L wymieniane łożyska na walku atakującym, przewiniety silnik, trochę kierownica przeskakuje poza tym działa bez zarzutu 507-016-287 Świdnik 1100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 30.06.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Jestem na początku tej wspaniałej drogi Czy możecie polecić jakiegoś geodetę i kierownika budowy. Budowa gmina Niemce. Polecam Panią Halinę Król z Łęcznej, u mnie gmina Spiczyn i starostwo Łęczna, ale spoko współpraca, wszystko na czas i dosyć dobre ceny. Mogę dać nr na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 30.06.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Wiem, że temat wałkowany, ale tak na bieżąco jakie okna mi polecacie. Gdzie warto sprawdzić oferty? Zaczynam rozpoznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 30.06.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Wiem, że temat wałkowany, ale tak na bieżąco jakie okna mi polecacie. Gdzie warto sprawdzić oferty? Zaczynam rozpoznanie. W Łęcznej jest salon Vertex-a. Byłem i rozmawiałem z ich przedstawicielem, oglądałem nawet ich zdjęcia z realizacji. Kumaci a ich okna godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 02.07.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 W Łęcznej jest salon Vertex-a. Byłem i rozmawiałem z ich przedstawicielem, oglądałem nawet ich zdjęcia z realizacji. Kumaci a ich okna godne polecenia. Dzięki wielkie, a może jakieś okna w Lublinie? Gdzie kupowaliście swoje? zadowoleni? Potrzebuję opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 02.07.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Jestem po wylewkach, rozmawiałem z moimi specami o Panu Kańczugowskim.Byli u niego na pokazie anhydrytów. Szału nie ma, ekipa słaba(bardzo duża rotacja- co pół roku nowi pracownicy).Właściciel "oblatany", bierze kasę a robią pracownicy(nie poruszam spraw finansowych, bo to nie moja sprawa) i tu doszukiwałbym się przyczyny niezadowolenia.Dwie osoby na cztery z ekipy robiącej u mnie wylewki są mi znane, lepiej znają mnie niż ja ich. Z miksokreta jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 02.07.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Dzięki wielkie, a może jakieś okna w Lublinie? Gdzie kupowaliście swoje? zadowoleni? Potrzebuję opinii. Czasami ekipa z okolic Lublina montuje te same okna co ekipa z Lublina tylko taniej. Nie odrzucałbym takich fachowców: Łęczna, Bełżyce, Lubartów to oni w większości robią w Lublinie, bo miejscowi są drożsi. Ja mam z Bełżyc, a właściciel mieszka w Poniatowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 03.07.2015 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Czasami ekipa z okolic Lublina montuje te same okna co ekipa z Lublina tylko taniej. Nie odrzucałbym takich fachowców: Łęczna, Bełżyce, Lubartów to oni w większości robią w Lublinie, bo miejscowi są drożsi. Ja mam z Bełżyc, a właściciel mieszka w Poniatowej. Absolutnie nie odrzucam. Potrzebuję tylko namiarów na konkretne firmy. Mam tyle załatwiania, że wolałabym posprawdzać wasze typy. Może trafiliście na dobre i konkurencyjne cenowo okna w naszym regionie. W końcu w większości przypadków macie już okna i wiecie, czy jesteście zadowoleni, czy nie i dlaczego. Takich informacji potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 03.07.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 No to tak, ja mam Vekę, szwagier ma Salamandra, a przyszły szwagier nic nie ma tylko sprzedaje schuco, jak chcesz to dam telefony na priw. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 07.07.2015 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Dzięki wielkie, a może jakieś okna w Lublinie? Gdzie kupowaliście swoje? zadowoleni? Potrzebuję opinii. Oknoplast lubartów dobre ceny mieli i bramę garażową za pół ceny mi sprzedali. Okna są ok służą od dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 07.07.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Możecie polecić jakiegoś dobrego hydraulika na biały montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 07.07.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Do "gazówki" to mam ale do pc:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts