email9 16.07.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Byłem, to skoczka nie mają tylko zagęszczarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 22.07.2016 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2016 Poszukuję sprawdzonego fachurę od wykończeniówki płytki wykładziny itp itd Za kontakty z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ar-Tur 27.07.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 A ja nadal bez tynkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 23.08.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Sprzedam dom 127 m 2 z działka 4,400 m2 na obrzeżach Lublina więcej informacji poprzez prywatną wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.09.2016 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Jaki macie w domach internet, który rodzaj najlepiej sprawdza się w naszym województwie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
email9 18.09.2016 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Ja mam radiowy i u mnie sprawdza się bardzo dobrze już od kilku lat i nawet niedrogo jest:)Kogo polecilibyście co robi meble na wymiar do kuchni z białej lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 18.09.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Może ktoś korzysta z internetu Orange? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minki 23.09.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Jaka jest w tej chwili u nas cena wylewek miksokretem (m2)? (W rozbiciu sama robocizna/robocizna+materiały)? Dzięki za pomoc ...i tynków gipsowych (z materiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 04.10.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Fajne forum nikt nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a.no 09.10.2016 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Witam,Czy ktoś może polecić kierownika i ekipę budowlaną, najlepiej niedrogą i taką, której nie trzeba by nieustannie nadzorować. Jakie są obecnie orientacyjne koszty stanu surowego budowy prostego domu? Mamy w projekcie prosty dom z dwuspadowym dachem 130m2.Czy ktoś ma na dachu panele na rąbek i jest zadowolony z wykonania?Budowa w okolicy Świdnika.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.10.2016 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Witam, Czy ktoś może polecić kierownika i ekipę budowlaną, najlepiej niedrogą i taką, której nie trzeba by nieustannie nadzorować. Jakie są obecnie orientacyjne koszty stanu surowego budowy prostego domu? Mamy w projekcie prosty dom z dwuspadowym dachem 130m2. Czy ktoś ma na dachu panele na rąbek i jest zadowolony z wykonania? Budowa w okolicy Świdnika. pozdrawiam. Obawiam się, że stawiasz zbyt wygórowane wymagania w doborze ekipy budowlanej. Nie znajdziesz ekipy, której nie będziesz musiał kontrolować... To tak jak byś chciał wybudować dom bez wbicia łopaty- coś ala "pomysłowy Dobromir", pstryk i dom stoi... Dobrzy fachowcy wyjechali na zachód, a ci którzy postanowili pozostać nie zawsze są wykwalifikowani w swoim fachu, za to potrafią się cenić.. Życzę trafnego wyboru. Czasami podziwiam entuzjazm i optymizm inwestorów- zwłaszcza tych przed rozpoczęciem budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 12.10.2016 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Obawiam się, że stawiasz zbyt wygórowane wymagania w doborze ekipy budowlanej. Nie znajdziesz ekipy, której nie będziesz musiał kontrolować... To tak jak byś chciał wybudować dom bez wbicia łopaty- coś ala "pomysłowy Dobromir", pstryk i dom stoi... Dobrzy fachowcy wyjechali na zachód, a ci którzy postanowili pozostać nie zawsze są wykwalifikowani w swoim fachu, za to potrafią się cenić.. Życzę trafnego wyboru. Czasami podziwiam entuzjazm i optymizm inwestorów- zwłaszcza tych przed rozpoczęciem budowy.... Tak To jest jak wybór między złem a złem gorszym:) Ciesz się ,że ktoś jeszcze chce coś zrobić za pieniądze w naszej Polsce, ten kto jeszcze nie wyjechał wyjedzie a ostatni gasi światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a.no 12.10.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Obawiam się, że stawiasz zbyt wygórowane wymagania w doborze ekipy budowlanej. Nie znajdziesz ekipy, której nie będziesz musiał kontrolować... To tak jak byś chciał wybudować dom bez wbicia łopaty- coś ala "pomysłowy Dobromir", pstryk i dom stoi... Dobrzy fachowcy wyjechali na zachód, a ci którzy postanowili pozostać nie zawsze są wykwalifikowani w swoim fachu, za to potrafią się cenić.. Życzę trafnego wyboru. Czasami podziwiam entuzjazm i optymizm inwestorów- zwłaszcza tych przed rozpoczęciem budowy.... nie liczę na "pstryk" i dom. Mimo wszytko liczę, że gdzieś tam są uczciwi fachowcy, niekoniecznie w "internecie" i są gdzieś osoby zadowolone z ekipy. Zakładam nadzór kierownika w kluczowych momentach i własny częściej nie zawsze codziennie. Ale dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 13.10.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Obawiam się, że stawiasz zbyt wygórowane wymagania w doborze ekipy budowlanej. Nie znajdziesz ekipy, której nie będziesz musiał kontrolować... To tak jak byś chciał wybudować dom bez wbicia łopaty- coś ala "pomysłowy Dobromir", pstryk i dom stoi... Dobrzy fachowcy wyjechali na zachód, a ci którzy postanowili pozostać nie zawsze są wykwalifikowani w swoim fachu, za to potrafią się cenić.. Życzę trafnego wyboru. Czasami podziwiam entuzjazm i optymizm inwestorów- zwłaszcza tych przed rozpoczęciem budowy.... Wg mnie wyjechali wlasnie ci mniej wykwalifikowani ktorzy nie mieli zatrudnienia w PL. Dobrym fachowcom zlecen w Polsce nie brakuje.. To, ze ktos pracuje na zachodzie nie znaczy, ze jest dobrym fachowcem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 14.10.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Wg mnie wyjechali wlasnie ci mniej wykwalifikowani ktorzy nie mieli zatrudnienia w PL. Dobrym fachowcom zlecen w Polsce nie brakuje.. To, ze ktos pracuje na zachodzie nie znaczy, ze jest dobrym fachowcem.. Sporo poleciłem firm na forum które robiły u mnie różne rzeczy i byłem z nich zadowolony ale kiedy zainteresowany do nich dzwonił to numer nie odpowiadał albo już się tym nie zajmują albo wyjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 20.10.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 a.no- Wiadomość wysłana na priv.Jestem w trakcie wyboru okien PCV do domu jednorodzinnego. Może ktoś polecić sprawdzoną firmę, która fachowo montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristoffo 23.10.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 a.no- Wiadomość wysłana na priv. Jestem w trakcie wyboru okien PCV do domu jednorodzinnego. Może ktoś polecić sprawdzoną firmę, która fachowo montuje? Zazwyczaj firmy montujące są podwykonawcami producentów okien lub ich pracownikami także w zależności które okna wybierzesz taka firma Ci zamontuje. Ja mam Oknoplastu z Lubartowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.10.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Sporo poleciłem firm na forum które robiły u mnie różne rzeczy i byłem z nich zadowolony ale kiedy zainteresowany do nich dzwonił to numer nie odpowiadał albo już się tym nie zajmują albo wyjechali. Również się z tym spotkałem. A tak w ogóle to dobrych fachowców na prawdę ciężko znaleźć, co do uwagi Yaco to mogę powiedzieć, że od kilkunastu lat zajmuje się wykończeniówkami na zachodzie i z autopsji wiem jak sprawy się tam przedstawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.10.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 a.no- Wiadomość wysłana na priv. Jestem w trakcie wyboru okien PCV do domu jednorodzinnego. Może ktoś polecić sprawdzoną firmę, która fachowo montuje? Uważaj na forumowego nikt ważny. Wiele osób wliczając w nich moją osobę dało się nabrać w jego zapewnienia o uczciwych intencjach, krótko mówiąc wyłudził mnóstwo kasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 26.10.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Bardzo dziękuje za inf. Już raz zostałam oszukana przy zakupie materiałów na dom (dokładnie Suporexu), miejmy nadzieję,że ostatni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts