Drake 22.01.2017 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Myśmy brali dofinansowanie w postaci kredytu w banku BOŚ. Bank zapłacił firmie za pompe my spłacaliśmy kredyt minus dofinansowanie.W sumie wyszło nam coś koło 18tyś dofinansowania.Pozdrawiam Ciekawie to brzmi. A jak w rzeczywistości wygląda? Te 18 tysięcy to koszt odsetek czy jeszcze coś z ceny pompy? Ile finalnie kosztowała taka pompa? A z innej bajki... Może macie namiary gdzie w dobrej cenie zakupię ogrodzenie z pustaków łupanych typu joniec, Jadar, drew-bet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacas100 28.01.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Witam Szukam solidnego brukarza w rozsądnej cenie (mam do ułożenia ok 140 m2 kostki w okolicach Lublina). Może macie kogoś godnego polecenia ? Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpo 16.02.2017 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Ciekawie to brzmi. A jak w rzeczywistości wygląda? Te 18 tysięcy to koszt odsetek czy jeszcze coś z ceny pompy? Ile finalnie kosztowała taka pompa? A z innej bajki... Może macie namiary gdzie w dobrej cenie zakupię ogrodzenie z pustaków łupanych typu joniec, Jadar, drew-bet? Ja ogrodzenie jak i kostkę brukową brałem w Inwest-Dom na Mickiewicza w Lublinie. Kupowałem kostkę i pustaki Semmelrock. Sporo tego brałem bo miałem około 80 m ogrodzenia. Dobrze mi się z nimi dogadywało, cenowo OK (pewnie kwestia negocjacji) transport na czas - ja mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drake 16.02.2017 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Ja ogrodzenie jak i kostkę brukową brałem w Inwest-Dom na Mickiewicza w Lublinie. Kupowałem kostkę i pustaki Semmelrock. Sporo tego brałem bo miałem około 80 m ogrodzenia. Dobrze mi się z nimi dogadywało, cenowo OK (pewnie kwestia negocjacji) transport na czas - ja mogę polecić. Dziękuję za odpowiedź. Ja po kilku wycenach jednak zdecydowałem się odpuścić betonowe na rzecz cegły ręcznie formowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankiety123 27.02.2017 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Witam wszystkich Budowniczych z woj. lubelskiego.Po długich i namiętnych dyskusjach z małżonką postanowiliśmy budować dach nad głową ok 10 km od Lublina.Z racji tego ze zarówno ja i jak i moja druga połowa zajmujemy sie na co dzień zupelnie czym innym niż budowlanka postanowiłem szukać wiedzy i doradztwa w Państwa szanownym gronie.Jak to na początku prosiłbym o namiary na konkretnego i znającego sie na swoim rzemiośle architekta, geodetę i kierownika budowy.a przy okazji co Państwo sadzą o projektach:https://www.domoweklimaty.pl/pl/projekty/2789/projekt-domu-virgo-ii bez garażu, wole chyba oddzielny domek dla samochoduhttp://projekty.muratordom.pl/projekt_magnat,1596,0,0.htmchodzi mi szczególnie o funkcjonalność, koszty budowy i przemyślenia co można a co trzeba zmienić.Aha rodzina 2+2Może jest ktoś na forum kto buduje lub wybudował już projekt Virgo II Domowe Klimaty lub Magnat c218 Murator.Z góry dziękuje za wszystkie rady będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 01.03.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Ankiety, namiary wysłałam Ci na PW. Co do projektów, to oba domy są ładne same w sobie. Zastanów się, czy posiadanie tylu skosów na poddaszu nie będzie lekko problematyczne , np. gdzie ustawisz szafy na ubrania. Na podanej przez Ciebie stronie, są linki do dzienników budowy Virgo, np. http://virgo2.mojabudowa.pl/ czy https://forum.domoweklimaty.pl/viewtopic.php?f=2&t=192. Tam pewnie uzyskasz więcej informacji Jeżeli zdecydujesz się na Virgo bez garazu, to ja bym zrobiła w kotłowni identyczne okno jak w kuchni, tak żeby było symetrycznie od frontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankiety123 01.03.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Ankiety, namiary wysłałam Ci na PW. Co do projektów, to oba domy są ładne same w sobie. Zastanów się, czy posiadanie tylu skosów na poddaszu nie będzie lekko problematyczne , np. gdzie ustawisz szafy na ubrania. Na podanej przez Ciebie stronie, są linki do dzienników budowy Virgo, np. http://virgo2.mojabudowa.pl/ czy https://forum.domoweklimaty.pl/viewtopic.php?f=2&t=192. Tam pewnie uzyskasz więcej informacji Jeżeli zdecydujesz się na Virgo bez garazu, to ja bym zrobiła w kotłowni identyczne okno jak w kuchni, tak żeby było symetrycznie od frontu. Dziękuję Maciejka2 za odpowiedź oraz namiary, co do skosów na poddaszu zdaje sobie z tego sprawe ze skosy to troche problem ale na gorze są na tyle duże pokoje ze szafy pod skosami da sie zrobić, najchętniej budowałbym "klocka" ale niestety ogranicza mnie tu mocno MPZP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
email9 02.03.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Możecie polecić glazurnika do zrobienia łazienki z białej podlaskiej lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 04.03.2017 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Czy ma ktoś namiary na dobrych wykonawców mebli kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 06.03.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Czy ma ktoś namiary na dobrych wykonawców mebli kuchennych? DrewutniaUM 793-090-051 P. Marcin. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fleyvor 07.03.2017 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Witam Szukam ekipy budowlanej. Projekt: https://www.extradom.pl/projekt-domu-wiliam-iii-BBG1002 Miejsce budowy - Świdnik - Krępiec Prosił bym o jakieś namiary bądź kontakt na PW. Interesuje mnie ten rok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 07.03.2017 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Czy ma ktoś namiary na dobrych wykonawców mebli kuchennych? Polecam Pachuta Michał tel. 602 282 526 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari50 07.03.2017 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Dzięki Jedrula, dzięki margolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 26.03.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Szukam ziemi na podsypanie, wyrównanie terenu na działce. Ktoś coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankiety123 27.03.2017 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Szukam ziemi na podsypanie, wyrównanie terenu na działce. Ktoś coś??? Podjedź na Sp. Pracy tam gdzie buduja Ikea, pewnie da się załatwić, wiem ze można było a czy jeszcze można musisz sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 03.04.2017 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 DrewutniaUM 793-090-051 P. Marcin. Polecam. Również polecam Pana Marcina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.04.2017 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Czy ktoś z Was korzystał może z usług firmy brukarskiej:M-Brukul: Pierwsza 12823-100 Stara Wieśwoj. lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gubik 04.05.2017 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Dawno nie byłem, ale zatraca się duch forum, tylko "co gdzie i po ile". A można trochę z refleksją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 08.05.2017 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Jak mogłem to podsyłałem info dla innych teraz ja potrzebuje namiary na tanich i dobrych wykonawców do przyłącza wodociągowego, ktoś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.05.2017 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Ciekawa ta stronka w stopce, nie wiesz może gdzie można znaleźć średnią temp. w danym miesiącu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts