fizyk 19.01.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Dla mnie może być u Janka Sawy. Też mam niedaleko. Teraz pytanie Kiedy?? Baba - a nie wiesz przypadkiem gdzie można znaleźć projekty takich budynków??? Może Ella się skusi na pizzernię inną niż Bursztynową - Co Ty na to Ellu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.01.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Dla mnie może być u Janka Sawy. Też mam niedaleko. Teraz pytanie Kiedy?? Może następny tydzień? Dzień właściwie obojętny, chociaż chyba weekend byłby najlepszy. Poczekajmy troszeczkę, żeby więcej osób zobaczyło, że będzie spotkanie. Może wtedy przyjdzie więcej osób niż osotatnio. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.01.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 janek sawa jest OK - ja z malozonka zglaszamy obecnosc - namiarow na kogos do zrobienia przylacza wodnego szukam !!!! Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.01.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 A jaki proponujecie termin? Jeśli nas wirusy nie zmogą, bardzo chętnie was w końcu poznamy BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 20.01.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witam wszystkich.Do idkam i stmara: Czy wzieliście kredyt czy czekacie też mam chęć na CHF ale "troszkę" się boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 20.01.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witam wszystkich, czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego architekta w Lublinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.01.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witam wszystkich. Do idkam i stmara: Czy wzieliście kredyt czy czekacie też mam chęć na CHF ale "troszkę" się boję. Hmmm, kurs nie za ciekawy ... chyba wezmę w złotówkach a potem przewalutuję jak CHF podskoczy. Zaobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 20.01.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 spotkanie!!! jesteśmy za! Janka Sawy!- jestesmy bardzo za!!! bardzo blisko do domciu (mieszkamy na p.balcera!) tylko tera kiedy? wiecznie brak godzin w dobie - weekend zajęty- dla nas najlepiej wtorek po południu (wieczorem)! śledzimy temat! swbeata- my jeszcze nie braliśmy kredytu i jak najdłużej to chcemy odwlec ale raczej wolałbym CHF chyba że z kursem bedzie jeszcze marniej! myślę podobnie jak idkam. ZOBACZYMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.01.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 spotkanie!!! jesteśmy za! Janka Sawy!- jestesmy bardzo za!!! bardzo blisko do domciu (mieszkamy na p.balcera!) tylko tera kiedy? wiecznie brak godzin w dobie - weekend zajęty- dla nas najlepiej wtorek po południu (wieczorem)! śledzimy temat! swbeata- my jeszcze nie braliśmy kredytu i jak najdłużej to chcemy odwlec ale raczej wolałbym CHF chyba że z kursem bedzie jeszcze marniej! myślę podobnie jak idkam. ZOBACZYMY! a złotówka z pieca na łeb, bo się w USA poprawiły warunki inwestowania To dla przyszłych kredytobiorc.ów w CHF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.01.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Odnośnie spotkania. Skoro jednym pasuje tylko wtorek, innym (zdaje się Fizyk) wszystko poza czwartkiem (a może tylko czwartek??) to proponuję właśnie wtorek w następnym tygodniu. A jeśli nie pasuje to piszcie. Aha i chyba gdzies w okololicach 18.Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.01.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Przypomniałam sobie, że we wtorek mam wizytę u dentysty na 18. Ale możemy zjawić się po niej. Dentysta w Leclercu, więc niedaleko do pizzerii. Tylko, że chyba nie będę mogła później jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 20.01.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Nam pasuje wtorek ale po 19 (Eve uzera sie ze studentami ) a kazdy inny dzien o dowolnej porze Kuba i Eve Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.01.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Fizykom pasuje - wtorek 19.00 u Janka Sawy na Pizzy W ferworze umawiania nie dostrzegliśmy delikatnego puaknia MAriuchy - witaj wśród nas. Jeśli chodzi o architekta - to ja robię u pracownika mojej gminy - ale tylko adaptację - bo projekt wybraliśmy gotowy z Archonu. NIe wiem czy chcesz robić projekt indywidualny czy tylko adaptację projektu gotowego. W zależności od tego będziemy mogli CI coś (kogoś) polecić. Zresztą poczytaj też poczatek naszego forum - tam jest kilka ciekwych wątków nja ten temat. Hej - niech się mury pną do góry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.01.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Może Ella się skusi na pizzernię inną niż Bursztynową - Co Ty na to Ellu?? Może by się i skusiła, ale wtorek odpada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.01.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Witam wszystkich, czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego architekta w Lublinie Mariucha, napisz, do czego Ci ten architekt potrzebny i czy ma być po prostu dobry czy dobry i tani (to są dwie różne grupy architektów) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.01.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ja i zona we wtorek o 19 u janka sawy .... pasuje i mozemy byc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 21.01.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 wtorek 19! O.K. my może się odrobine spóźnimy bo to pora kładzenia naszej małej spac poza tym jest trochę chora więc niewiemy jak kładzenie to wyjdzie. ale jakby co to się piszemy! jesli ktos będzie pierwszy to moze niech zajmie jakiś "mega-bu" stolik dla całej ekipy! policzmy ile nas będzie! pawson 2 stmara 2 mapi 2 babaB 2 fizyk 2 pyza1 2 (nie zauważyłem potwierdzenia przybycia pozostałych) razem -12- o kurcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.01.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 OK, wtorek 19. Mam nadzieję, że do tej pory dentystka wypuści mnie z gabinetu . Zastanawiam się, czy brać ze soba dziecko, czy nie. Właściwie chyba bez większej różnicy. Tak, czy tak będziemy musieli zbierać się około 20, bo Jagoda mniej więcej o 20:30 idzie spać. A my razem z nią . A może ktoś jeszcze skusi się na spotkanie? Ella może jednak dasz radę przyjść chociaż na chwilę? Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.01.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 MaPi weź dzieciaka - my weźniemy Lidkę - zajmą się sobą i już.Szkoda Ellu że Cie nie będzie. Czy komuś jeszcze nie pasuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 21.01.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ella może jednak dasz radę przyjść chociaż na chwilę? Chyba tym razem jednak nie . Wprawdzie myślałam, że wyjeżdżam, a okazuje się, że jednak nie, ale za to będę mieć problem natury technicznej - zabraknie tego dnia przy mnie środka lokomocji wraz z Kierowcą . Natomiast moja osobista Limuzyna jest w tej chwili dopieszczana przez namiętne dłonie lakiernika... Widzę, że się dobrze bawią, więc nie chcę im na razie przeszkadzać - w końcu to tylko mały karnawałowy skok w bok... Cóż zrobić - muszę poczekać, aż mojej Femme Fatale znudzi się ten romans, albo liczyć na moment przyjazdu Rycerza z Rumakiem ... Ludzie, co ja piszę ! Niech Wasze dzieci tego nie czytają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts