Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Moja Jagunia ma dopiero 8 miesięcy, ale myślę,że chętnie się pobawi z innymi dziećmi. Fizyk weź swoją pociechę, stmara Ty swoją i będzie wesoło :wink: . Jakby mojej nie chciało się bawić to zawsze będzie jeszcze jedno dziecko do zabawy. Baba_budowniczy może Ty weź swoje? Ale byłoby przedszkole, co?

Czy yares, guit, idkam, kwiatek 73 (i inni o których w tym momencie nie pamiętam) nie piszą się na spotkanie?

Marta

Moja Jagunia ma dopiero 8 miesięcy, ale myślę,że chętnie się pobawi z innymi dziećmi. Fizyk weź swoją pociechę, stmara Ty swoją i będzie wesoło :wink: . Jakby mojej nie chciało się bawić to zawsze będzie jeszcze jedno dziecko do zabawy. Baba_budowniczy może Ty weź swoje? Ale byłoby przedszkole, co?

Czy yares, guit, idkam, kwiatek 73 (i inni o których w tym momencie nie pamiętam) nie piszą się na spotkanie?

Marta

W kwestii przedszkola: my możemy dostarczyć nawet trójkę :roll: w wieku 6,5 miesiąca, 2 lat oraz prawie 5 :-) Do wyboru, do koloru :-). Tylko wg grafika zawodowego na dziś pauje nam wszystko oprócz wtorku :-( A czy Wam nie pasuje jakiś termin w następny weekend? Baardzo bym się chciała w końcu spotkać :-)

BabaB

Właściwie to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby spotkać się i we wtorek i w następny weekend. Poza kasą, której to coraz mniej w portfelu :cry: :evil:. Ale jeśli o mnie chodzi to mogę również w następny weekend. Jeśli ktoś jeszcze pisze się na takie szybkie następne spotkanie, może ktoś kto nie może we wtorek to jestem za.

Marta

A'propo statystyk - to moje pociechy liczą sobie 5 latek i 19 m-cy. Będzie fajnie. Skoro już wtorek prawie wszystkim pasuje to niech zostanie - natomiast trudno jest mi się dziś określić co do next weekenda.

Ella - myślę że moja ładniejsza połowa nie będzie miała nic przeciwko żebym na chwilę stał się rycerzem na ... (poprostu zmotoryzowanym). Napisz jeśli jesteś zainteresowana to się skontaktniemy i Cię zabierzemy.

Ojej ale fajnie, że już łyk_end.

Czy ktoś z Grupy Lubelskiej wybiera się do W-wy na owo spotkanie ?

Ja owszem, podobnie jak w zeszłym roku.

No, niestety. Właściwie to ja nawet chętnie bym sie wybrała, ale znając mojego małżonka, powie, że na takie coś się nie pisze. No i jeszcze zostaje kwestia dziecka, które to cały czas na cycu wisi :lol: .

Pozostają tylko spotkania na miejscu.

Marta

Ella, zamierzam budować coś takiego http://www.dobredomy.pl/?id_project=22&infopage=1 Jakby był dobry architekt i niedrogi to by było OK, ale wiem że czesto obie rzeczy trudno połączyć. :evil: W projekcie chyba zadnych zmian wprowadzać nie będziemy, czyli tylko w grę wchodzą same przyłącza, umiejscowienie chatki na naszej działce, chociaż rozsadne sugestie są mile widziane...........

Ella, zamierzam budować coś takiego http://www.dobredomy.pl/?id_project=22&infopage=1 Jakby był dobry architekt i niedrogi to by było OK, ale wiem że czesto obie rzeczy trudno połączyć. :evil: W projekcie chyba zadnych zmian wprowadzać nie będziemy, czyli tylko w grę wchodzą same przyłącza, umiejscowienie chatki na naszej działce, chociaż rozsadne sugestie są mile widziane...........

Mogę polecić architekta o wspomnianych przez Ciebie parametrach ;-) Do tego załatwia jeszcze sprawy papierowe.

Jak jesteś zainteresowany, napisz na priv.

BabaB

czesc ALL:

No w koncu jestem po ostatecznym spotkaniu z majstrem - obejrzal dzialke pochodzic, podumal i powiedzial

- "startujemy jak pogoda pozwoli" :lol: :lol: :lol:

Poza tym dalej kombinuje kogo wziasc do dachu ... do ostatecznej rozgrywki przeszlo dwoch wykonawcow decyzja w nastepna sobote...

Pytanie techniczne - jakie sobie planujecie stropy - u mnie generalnie ceramiczny tylko nie wiem czy fert (markowicze, harasiuki) czy porotherm ?? STALMET naciska na poro... ale ogolnie to wiem ze fert jest sporo tanszy ?? - co o tym myslicie

SZUKAM namiarow na tania cegielnie interesuje mnie kolo 7k cegiel jak cos macie to piszcie na priva - moglbym kupic teraz wykorzystujac zastoj jakby mi dali dobra cene i obiecali przetrzymac ... do marca / kwietnia

I jeszcze jedna gdzie dokladnie lezy / jak sie nazywa ta knajpa na sawy w ktorej ise jutro spotykamy ??

PAwel