guit 21.01.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 bardzo dobry tekścik! Pieszo zatem się udaj! Lub, by nóg dniem zmęczonych nie trudzić, z MPK dobrodziejstw skorzystaj, bacznie na uwadze mając, że to sakiew Twą nadszarpnie... pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 21.01.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 TAKIE FAJNE FAMILIJNE SPOTKANKO! MaPi ! ile lat ma wasze dziecię? może ja wezmę moje jak się bedzie dobrze sprawowało! - moja Kaja ma 4 lata. Jeśli byśmy wracali ok 20 to moglibyśmy ją zabrać - było by im weselej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.01.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Moja Jagunia ma dopiero 8 miesięcy, ale myślę,że chętnie się pobawi z innymi dziećmi. Fizyk weź swoją pociechę, stmara Ty swoją i będzie wesoło . Jakby mojej nie chciało się bawić to zawsze będzie jeszcze jedno dziecko do zabawy. Baba_budowniczy może Ty weź swoje? Ale byłoby przedszkole, co? Czy yares, guit, idkam, kwiatek 73 (i inni o których w tym momencie nie pamiętam) nie piszą się na spotkanie? Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 21.01.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 hej, no niestety :| może ok. 18 będziemy po pracy w domu, trzeba zjeść coś, ogarnąć i zaraz jest 20 :| gdzie tu czas na zabawy z dzieckiem, ze nie wspomnę o wyjsciu do knajpy jeszcze jakiś czas i zaprosimy do nas pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Moja Jagunia ma dopiero 8 miesięcy, ale myślę,że chętnie się pobawi z innymi dziećmi. Fizyk weź swoją pociechę, stmara Ty swoją i będzie wesoło . Jakby mojej nie chciało się bawić to zawsze będzie jeszcze jedno dziecko do zabawy. Baba_budowniczy może Ty weź swoje? Ale byłoby przedszkole, co? Czy yares, guit, idkam, kwiatek 73 (i inni o których w tym momencie nie pamiętam) nie piszą się na spotkanie? Marta W kwestii przedszkola: my możemy dostarczyć nawet trójkę w wieku 6,5 miesiąca, 2 lat oraz prawie 5 Do wyboru, do koloru . Tylko wg grafika zawodowego na dziś pauje nam wszystko oprócz wtorku A czy Wam nie pasuje jakiś termin w następny weekend? Baardzo bym się chciała w końcu spotkać BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.01.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Właściwie to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby spotkać się i we wtorek i w następny weekend. Poza kasą, której to coraz mniej w portfelu . Ale jeśli o mnie chodzi to mogę również w następny weekend. Jeśli ktoś jeszcze pisze się na takie szybkie następne spotkanie, może ktoś kto nie może we wtorek to jestem za. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.01.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 A'propo statystyk - to moje pociechy liczą sobie 5 latek i 19 m-cy. Będzie fajnie. Skoro już wtorek prawie wszystkim pasuje to niech zostanie - natomiast trudno jest mi się dziś określić co do next weekenda.Ella - myślę że moja ładniejsza połowa nie będzie miała nic przeciwko żebym na chwilę stał się rycerzem na ... (poprostu zmotoryzowanym). Napisz jeśli jesteś zainteresowana to się skontaktniemy i Cię zabierzemy. Ojej ale fajnie, że już łyk_end. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 21.01.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 My też zjemy kawałeczek ... Ala (1/12 porcji), Marta i mła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.01.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ja finalną odpowiedź co do wtorku dam w poniedziałek. Ale już tak u nas jest - planowanie na gorąco BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 21.01.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Rycerzu Don Fizyku , napisałam na priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.01.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39018Czy ktoś z Grupy Lubelskiej wybiera się do W-wy na owo spotkanie ?Ja owszem, podobnie jak w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 22.01.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Czy ktoś z Grupy Lubelskiej wybiera się do W-wy na owo spotkanie ? Ja owszem, podobnie jak w zeszłym roku. No, niestety. Właściwie to ja nawet chętnie bym sie wybrała, ale znając mojego małżonka, powie, że na takie coś się nie pisze. No i jeszcze zostaje kwestia dziecka, które to cały czas na cycu wisi . Pozostają tylko spotkania na miejscu. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.01.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 O przezacna niewiasto Donno Ello - ja również wysłałem na Twe rączki privatne liścik Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.01.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 We wtorek będę raczej sam na spotkaniu. Ale bede na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 23.01.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Ella, zamierzam budować coś takiego http://www.dobredomy.pl/?id_project=22&infopage=1 Jakby był dobry architekt i niedrogi to by było OK, ale wiem że czesto obie rzeczy trudno połączyć. W projekcie chyba zadnych zmian wprowadzać nie będziemy, czyli tylko w grę wchodzą same przyłącza, umiejscowienie chatki na naszej działce, chociaż rozsadne sugestie są mile widziane........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.01.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Ella, zamierzam budować coś takiego http://www.dobredomy.pl/?id_project=22&infopage=1 Jakby był dobry architekt i niedrogi to by było OK, ale wiem że czesto obie rzeczy trudno połączyć. W projekcie chyba zadnych zmian wprowadzać nie będziemy, czyli tylko w grę wchodzą same przyłącza, umiejscowienie chatki na naszej działce, chociaż rozsadne sugestie są mile widziane........... Mogę polecić architekta o wspomnianych przez Ciebie parametrach Do tego załatwia jeszcze sprawy papierowe. Jak jesteś zainteresowany, napisz na priv. BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 23.01.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Fizyk, dzięki że mnie zauważyłeś, stukam delikatnie bo pierwszy raz w gronie lubelskiego forum Interesuje mnie tylko adaptacja projektu gotowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 23.01.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Baba, możesz podać adres e-mail, mój to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.01.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 czesc ALL: No w koncu jestem po ostatecznym spotkaniu z majstrem - obejrzal dzialke pochodzic, podumal i powiedzial - "startujemy jak pogoda pozwoli" Poza tym dalej kombinuje kogo wziasc do dachu ... do ostatecznej rozgrywki przeszlo dwoch wykonawcow decyzja w nastepna sobote... Pytanie techniczne - jakie sobie planujecie stropy - u mnie generalnie ceramiczny tylko nie wiem czy fert (markowicze, harasiuki) czy porotherm ?? STALMET naciska na poro... ale ogolnie to wiem ze fert jest sporo tanszy ?? - co o tym myslicie SZUKAM namiarow na tania cegielnie interesuje mnie kolo 7k cegiel jak cos macie to piszcie na priva - moglbym kupic teraz wykorzystujac zastoj jakby mi dali dobra cene i obiecali przetrzymac ... do marca / kwietnia I jeszcze jedna gdzie dokladnie lezy / jak sie nazywa ta knajpa na sawy w ktorej ise jutro spotykamy ?? PAwel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 24.01.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Mariucha - wysłąłam Ci wiadomość. Pawson - nie wiem dokładnie jak trafić do tej pizzerii, wiem tyle, że jest na Jana Sawy i zwie się Zodiak. Jakoś mam nadzieję znaleźć ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts