Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Przykro mi Kwiatku, że tamci nawalili. Ciekawe co wymyślili. Ja więcej ekip znajomych nie znam, więc nie pomogę.

Podobno fajnie i tanio (w miarę) robią meble kuchenne pod zabudowę na dole Staszica, ale nie pamiętam jak ta firma się nazywa (na prawo od sklepu solidarności (kieduś Pewex). Z sosny mebelki można zrobić lub kupić na Rzemiślniczej - równoległa do kraśnickiej (tamteż salon meblowy MAgda).

Ja natomiast słyszałem, że bardzo fajne meble pod zamówienie robi jakiś facet spod Lublina. Zamóiwenia zbiera na giełdzie w Elizówce. Kolega robił u niego meble (wyposażyłem całe mieszkanie prawie) i bardzo fajne są - byłem pod wrażeniem.

NIe wiem czy w Woce na Mełgiewskiej jescze coś ciekawego mają. Jeśli chodzi o AGD to jesczze tani jest Elekrotdom na Długiej (na takim placu niedaleko szkoły Energetycznej). Tam ojciec kupił lodówkę- taniej nie było.

Za 85 minut spotkanie.

Oto fotka uczestnikow naszego spotkania:

http://www.motocykle.13.net.pl/2005.01.25murator_grupa_Lublin.jpg

Bylo bardzo sympatycznie, rozmowy oscylowaly wokolo tematow budowlano/motoryzacyjnych (tu prym wiedli Grzesiek i Pawel :-)

"Dzieki" mojej zonce zeszlismy tez na tematy zwierzece, cokolwiek ma to znaczyc :-)

Wspolne wnioski jakie nam sie nasuwaly to: musimy takie spotkania powtarzac, najchetniej w jeszcze wiekszym gronie i najlepiej na budowie.

pozdrawiamy i do nastepnego zobaczenia...

Eve i Qba

Mam nadzieje że spotkanie było udane.

Do Darka Rz:jasne że się nie obrażę,może ktoś nam pomoże biedakom.

Do Fizyka:chłopaki twierdzili że nie podejmą się domu częściowo podpiwniczonego, nie mam do nich żalu ani pretensji,tyko mam teraz problem,bo jestem na lodzie i muszę coś szukać. Jeśli nie znajdę to domyślasz się co mnie czeka ?

Pozdrawiam M

Moi Drodzy,

to gdzie Wy właściwie byliście ??????????????? :evil: :evil: :evil: :evil:

1. Weszliśmy do pizzerni Zodiak na Jana Sawy o 19.30

2. Pytaliśmy Panią z okienka, czy była jakaś grupa osób - NIE

3. Pytaliśmy Panią, czy ktoś rezerwował stolik na 19 - NIE

POSZLIŚMY !!!

:cry: :cry: :cry:

PRZENIEŚLIŚCIE SIĘ ??? A MY CHCIELIŚMY WAM SIĘ POCHWALIĆ POZWOLENIEM !!!

Gosiu , zamiast siedziec w tym internecie trzeba bylo wziac Kaje pod pache i przyjechac :-)

Zreszta tam z nami byla jedna Kaja ale musiala isc do Dziadkow :-)

Idkam...

Z powodu braq miejsc przenieslismy sie na druga strone wawozu do MimiPizza... szkoda ze nie poczekalismy 10 minut dluzej to zabralibyscie sie z nami. Szkoda :-(

idkam, no właśnie nikt nie pomyślał, żeby zarezerwować stolik. Nie spodziewaliśmy się, że w środku tygodnia nie będzie miejsc :lol: . A mieliśmy napisać na śniegu, że jesteśmy w mimi, ale jakoś tak wyszło, że tego nie zrobiliśmy :oops: . Pewnie i tak nie zwrócilibyście na to uwagi.

Najlepiej będzie jak następnym razem powymieniamy się numerami telefonów i w razie czegokolwiek będziemy mieli ze sobą kontakt.

To kiedy następne spotkanie?

Marta

MaPi - jeśli możesz to wejdź na GG i się odezwij do mnie ( numer poniżej)- mam małą sprawę! czekam - RAFAŁ

Fane Foto - bo fajne spotkanie! pizza mniam!

idkam - to nasza wina ale wszyscy byliśmy jeszcze w szoku - umówiliśmy się,że następnym razem wystąpimy w firmowych koszulkach i oplakatujemy się gdzie jesteśmy! myślę że się nie długo znowu spotkamy! tym razem w większym gronie.

CZesc ALL

IDKAM: Od nas również wielkie żale i przyznanie sie do winy - SORRY -

Na 95 % wybralismy Stasia do dachu.

Pizza super !!!

Wystawieni przez budowlańców: wieczorem wysle wam na prive jakies namiary na godnych polecenia wykonawcow

SIATKA uzywana - czy ktos moze wie / slyszal / zgaduje jakie sa ceny siatki ogrodzeniowej uzywanej ??

Pawel

Moze by sie spotykac czesciej