Darek Rz 26.01.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Witam !!! Ponawiam swoją prośbe o pomoc w znalezieniu ekipy do budowy domu (okolice Lublina ) Czy naprawdę nikt z was nie buduje domu ????? pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 26.01.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Darek Rz: napisz gdzie budujesz- okolica lublina jest spora a mój murarz nie lubi daleko dojeżdżać! poza tym u mnie jeszcze nie zaczął więc w zasadzie nie powinienem "chwalić dnia przed wymurowaniem słońca" ale... widziałem jego robotę i byłem zadowolony - dlatego go wybrałem. Robi sam + ty jako pomocnik lub on+pomocnik+ ty - trzeba się dogadać!będziesz zainteresowany to napisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 26.01.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 MaPi: już nie aktualne - SORRY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 26.01.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Załączam linka: http://www.innemeble.pl/ Mi sie np. strasznie podobaja, tylko potrzebuja oprawy Musiałaś ... tak? Skąd ja wezmę dla żony 15-20 kPLN ??? Ale są przepiękne!!!!! "inne meble", kominek, lampka koniaku, duży włochaty pies, sms od córki, że zdała egzamin .... to mi jakoś wszystko pięknie pasuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek 73 26.01.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Kochani ponawiam swoją prośbę o namiar na ekipę-pomóżcie. Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 26.01.2005 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Kochani ponawiam swoją prośbę o namiar na ekipę-pomóżcie. Pozdrawiam M Yares ma fajną ekipę, ale się nie dogadaliśmy - wg mnie warto - pytaj jego. Moją wysyłam Ci na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek 73 26.01.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Idkam wielkie DZIĘKI Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatek 73 26.01.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Nie mgę wysyłać wiadomości prywatnych może ktoś wie dlaczego?Do Yaresa:podobno masz dobrą ekipę budowlaną może jak skończą u Ciebie to zaczęliby u nas.Musiałam tą drogą zapytać,bo nie mogę wysyłać wiad.na priv. Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 26.01.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Witam !!!! Do Stmara - chcę budować wczesnym latem w miejscowości Dąbrowica (boczna nałęczowskiej lub warszawskiej ) Do tego czasu chciałbym juz mieć umówiona jakąś ekipę . pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.01.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Witam !!!! Do Stmara - chcę budować wczesnym latem w miejscowości Dąbrowica (boczna nałęczowskiej lub warszawskiej ) Do tego czasu chciałbym juz mieć umówiona jakąś ekipę . pozdr D.RZ Darek - to będziecie się budowali całkiem blisko nas (my na Szerokim) Idkam - a co, tylko mnie ma głowa boleć ? Fajnie, że Wam się spodobało. Ja mam też chrapkę na cegły i kamień od nich, tylko ta kasa . Ale pomarzyć dobra rzecz Co do "wystawionych" - ekipy z którymi rozmawialiśmy albo mają już komplet, albo zaporowe ceny BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 26.01.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Witajcie, - czy skrzynka gazowa musi być w ogrodzeniu (taką zmianę naniesiono w projekcie i na rysunkach) ??? - może ktoś ma przygotowany kosztorys (dla potrzeb kredytu) i chciałby się nim podzielić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 26.01.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 I blisko nas w miare (Motycz) --->Co do ekip murarskich: my swojej nie polecamy, dlaczego?- juz wczesniej pisalem. --->U nas kosztorys zrobila Ewelina, a kierownik tylko podpisal... w razie czego chetnie pomozemy. To musi byc rozsadnie zrobione bo pozniejsze ewentualne zmiany sa dosc kosztowne. To kiedy nastepna pizza? PS: Idkam jak chcesz to dawaj na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 26.01.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Idkam jak chcesz to dawaj na priva... Jasne, że chcę Może mailem? [email protected] Dlaczego kosztowne??? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.01.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Ja mam taki kosztorys przygotowany przez Biuro projektowe kupiony razem z projektem - jak ktos chce to moge podeslac emalia ... Pizza - tak szybko jak sie da ... mysle ze takie spotkania na tygodniu w knajapach sa OK a za rok przemianujemy nasz klub z pizzujacego na klub grillujacy :) Pawson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.01.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Cześć All Pizza super, spotkanie jeszcze fajniejsze, ale w większym gronie będzie fajniej. Jejku - przepraszam Idkam. Kurcze nikt z nas nie przewidział, że jeszcze ktoś dojdzie. Zmarzliśmy i nikt nie wpadł na pomysł zostawić info w pizzerni. Głupio wyszło. Pomysł z telefonami jest dobry. Jeśli chodzi o termin - przyszły tydzień poza czwartkiem jest OK. Godzina też pasuje - +/- 19.00 - to przyjdę z dzieciakami (przynajmniej jedną sztuką) plus moja ładniejsza połówka. Darek Rz - wreszcie jakiś sąsiad bezpośredni - ja też tam buduję. W którym miejscu dokładnie będziesz mial swą siedzibę, bo ja blisko tego sklepiku (jakiś kilometr od końcowego 3-ki) troszkę za skrzyzowaniem na Barak. Fajne miejsce. Może ta ekipa która nie chce budować u Kwiatka ze względów technicznych, z której ja zrezygnowałem. Jak jesteś zainteresowany daj znać na priva. Pawson - ja mam używaną siatkę. Mogę Ci ją oddać za darmo. Kontakt na priv. (oczywiście mówię o siatce na zakupy) Zadzwoń jak bedziesz miał chwilke. Idkam - jeśli chodzi o skrzynkę gazową to może być w ogrodzeniu lub na ścianie budynku. U mnie będzie na ścianie domku (mniej ciągnięcia przewodów). Ale to już określa ZG w warunkach przyłącza gazu. Kwiatek - a jesteś zalogowana?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.01.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 FIZYK: to nie taka ... ja szukam siatki do włosów - wiesz takiej zakladanej na noc zeby mi sie fryzura nie psuła.... :) FIZYK 2 - ty zdrajco - kiedys to ze mna miales blisko do sklepiku To co nastepne spotkanie w nastepny tydzien ?? - to bedzie nałóg .... ale bardzo przyjemny ... IDKAM: poszlo Pawson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 27.01.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Morning wszystkim! Radosc maluje sie na mym licu , gdyż gmina ma przyszła wysłała drogą lądową mój nieskromny wniosek o WZ do starostwa Świdnik, azaliż sprawa się posówa dalej (trzeba uruchomić następne znajomości i popedzać, popędzać...) Może macie jakieś blaszaczki- nie nowe i tanie? a może jakasik tania ekipa do grodzenia siatką się napatoczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.01.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Oj Pawson, Pawson - ani razu się ze mną pod sklepikiem nie umówiłeś. Wolałeś sam .... Ale wybaczam Ci. Nie wiem czy wiesz - ale dalej mam na Bursztynowej garaż, więc ... dalej do twojgo sklepiku mam blisko (od garażu) Dzwoń w sprawie na H(F)okusa Pokusa - to coś poczarujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 27.01.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Ale tu ruch . Fajnie. Do nas wczoraj przyszła decyzja, że coś będzie się ruszało z prądem (niedługo ma być przetarg, więc prawdopodobnie na wiosnę będziemy mieli prąd przy działce ). Wczoraj również byli przyszli sąsiedzi i podpisywaliśmy zgodę na przeprowadzenie gazu w drodze. Tak więc może i gaz też niedługo będzie? Czy ktoś z was robił badania geotechniczne gruntu? Chodzi mi przede wszystkim o badania do oczyszczalni? Jeśli macie jakieś namiary na kogoś kto ewentualnie takie coś robi (niedrogo) to prośba o kontakt. Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 27.01.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 MaPi : czy takie badania gruntu są konieczne czy można sie bez nich obejsć a ewent. rodzaj podłoza skoryguje firma robiąca POŚ? czy to każda gmina wymaga takich badań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts