MaPi 01.02.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ja i moja córcia.... obie ząbkujemy . Ale mnie chyba bardziej boli . Spotkanie, owszem, piszę się na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.02.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Ja i moja córcia.... obie ząbkujemy . Ale mnie chyba bardziej boli . Spotkanie, owszem, piszę się na to. Jaśko chyba też zębaty będzie... Po co nam zęby, tylko kłopot z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.02.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Jak tak dalej pójdzie to zamiast cegieł na budowie, będę miała ceiełki w buzi . Ale wtedy będę miała uśmich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.02.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Idkam - xerujesz pierwsze strony projektu z obmiarami. Każda porządna hurtowania wyliczy ci zapotrzebowanie na materiał. Tu już prawie wybrałem ... Zemborzycka lub Energetyków ... jeszcze się waham ... O jakich kwitach piszesz? - Masz już pozwolenie na budowę uprawomocnione? Wiem że trzeba chyba 2 odczekać, potem dać info w gminie o rozpoczęciu robót, tydzień zaczekać i dopiero działać. Decyzję mam, w czwartek mam nadzieję, ją uprawomocię. Kwity do banku mamm jutro idę do sądu po wypis z KW. Jeśli tak to załatwiaj (tak jak Pawson mówił) przyłącza. Część przyłączy zrobią fachowcy z Gazu i Lubzelu. Już musisz zacząć załatwiać.Ważna rzecz - załatwiaj ładną pogodę TO JEST EXTRA POMYSŁ, JAK MACIE NAMIARY NA SOLIDNE I OCZYWIŚCIE ROZSĄDNE CENOWO EKIPY, PROSZĘ O WSKAZÓWKI. Dzięki M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.02.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 IDKAM: za free - zawsze - mysle ze moze by sie tam wybrac w sobote / niedziele z rana ... ja jestem w dwóch osobach (ja + zona) Tu nie ma problemu, tylko że ... w ten weekend siedzę z córką (żona chłonie wiedzę) .... za tydzień jadę do Wawy, ale wracam w sobotę ... może niedziela? namiary na hydraulika jak sie okaze Ok to ci dam w czwartek - gazu nie robie a prad mi robi znajomy, ktory normalnie sie tym nie zajmuje to tyle Oki, czekam z nieierpliwością Mysle ze mozemy sie zdzwonic wieczorem na stacjonarne i pogadac. Przeslij mi numer i godzine na priv Oki, wysyłam. Pozdrawiam M A z Vatem dzięki za info, jeszcze to z hurtownią ustalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.02.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 IDKAM - zadzwonisz - pogadamy wg mnie niedziela jest OK. zobaczymy co na to S. zreszta dopiero dzisiaj bede sie z nim umawial na 100 % - pod warunkiem ze mi troszeczke opusci :) ALL: kiedy jakies male spotkanko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.02.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 No toś mi Baba zabiła ćwieka. Słyszałem że niektóry materiały można kupić baardzo promocyjnie z 0 % Vatem (wypadły z transportu czy coś w tym stylu:)) Ale tak formalnie 0 VAT. Napisz coś więcej.JA CHCĘ, JA, JA CHCĘ..... Spotkanie - każdy dzien w przyszłym tygodniu. Idkam - ty się nie wahaj dawaj do wyceny i tu, i tu. Im więcej ofert tym lepiej.I jeszcze w kwestii formalnej: dzisiaj też mi się nie chce! I co z tego?Ech, życie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 02.02.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Ja się przyłączę do pytań o kwestię gazowniczą: jak sie w L-nie bardziej opłaca - zlecic to gazowni czy szukać prywatnego wykonawcy? Mamy do zrobienia z sąsiadami ok. 30m przyłącza do granicy działek (na 3 osoby) + u nas na działce ze 20m Przyłączam sie też do prośby o ciekawe namiary w kwestii kredytowej. Mnie to bedzie interesowało ok. marca/kwietnia (wtedy spodziewam sie w końcu dostać pozwolenie na budowę). BabaB Ja zrobiłam to wten sposób, że dotarłam do ludzi pracujących w gazowni i zajmujących się tym zawodowo i zrobili mi przyłącze po godzinach taniej i lepiej. Spróbuj w ten sposób, podobnie robiłam z wodą.POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 02.02.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Ja i moja córcia.... obie ząbkujemy . Ale mnie chyba bardziej boli . Spotkanie, owszem, piszę się na to. Współczuję, jeszcze pamiętam jak rok temu mój mały ząbkował (tydzień czasu wychodziły mu zęby przedtrzonowe), gorączka, biegunka, nawet leki przeciwbólowe nie pomagały. Ale jeżeli jest ciężko, to spróbuj dać małej Panadol lub Nurofen, po co macie się męczyć : Ty i Ona.POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 02.02.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Z tym wychodzeniem ząbków to nie tak, że ja przeżywam to razem z Jagódką (chociaż też), ale dosłownie obie ząbkujemy. Mi wychodzi 8. I boli jak cholera . Spotkanko w następnym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 02.02.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Chętnie bym się z Wami spotkała ale niestety mieszkam ok. 100 km od Lublina i raczej nie mogę wyrwać się na tygodniu a i z weekendem są problemy(nie mam z kim zostawić dwulatka).POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.02.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 swbeata - weź go ze sobą.Myślę że na wiosnę na pewnoo spotkamy sie wszyscy (bez wyjątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 02.02.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 swbeata - weź go ze sobą. Myślę że na wiosnę na pewnoo spotkamy sie wszyscy (bez wyjątku) Postaram się ale wszystko okaże się jak termin już będzie ustalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.02.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Fizyk - napisz mi na priva, co Cię interesuje, spróbuję podać cenę bez *** All - czy posiadacie namiary na magików-gazowników, wod-kan czy elektryków, co po godzinach lubią sobie popracować? W samym Lublinie Co do spotkania - ja zawsze jestem chętna, tylko mam ograniczenia Ale ten weekend na ten moment pasuje mi w całości BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 02.02.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Jeśli chodzi o spotkanie, to, jak już chyba kiedyś pisałam, pasuje mi prawie zawsze. Muszę tylko wiedzieć z parodniowym wyprzedzeniem, co planować. A może piątek po południu będzie bardziej pasował?swbeata, weź malucha ze sobą. Nasza Jagódka już 2 lub 3 razy była na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 02.02.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Jeśli chodzi o spotkanie, to, jak już chyba kiedyś pisałam, pasuje mi prawie zawsze. Muszę tylko wiedzieć z parodniowym wyprzedzeniem, co planować. A może piątek po południu będzie bardziej pasował? swbeata, weź malucha ze sobą. Nasza Jagódka już 2 lub 3 razy była na spotkaniu. Tylko że Wy jesteście na miejscu a ja muszę jechać do Lublina ok. 100 km. Zima, zaspy, wieczór, itp. Ale zobaczę co da się zrobić na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.02.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 spotaknie - jak dla mnie to lepiej na tygodniu bo z weekendami to roznie bywa ... Nastepny tydzien np: wtorek ?? jakby ktos mial namiary na instalatorów to ja tez prosze ... woda woda woda .... fizyk: to nie jest formalnie 0 % :) IDKAM - co do wycen zgadzam sie z fizykiem - dawaj kazdemu kto ci sie nawinie nawet jak wiesz ze nie skorzystasz - moze akurat ci cos madrego powiedza podczas spotkania co ci pozwoli nie popelnic jakiegos bledu ... Co do wystawiania do wiatru to mi nie zrobila wyceny OMEGA - obczajacie zostawilem projekt gadalem z gosciem potem ze dwa razy dzwonilem i bylo jeszcze tydzien a dzisiaj minelo ze 3 m-ce i sie nie odzywaja - dziwne czasy nastaly .... Czy ktos chce namiary na wykonawcow - bo mam przy sobie tajny zeszyt z numerami telefonow :) Pawson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.02.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 spotaknie - jak dla mnie to lepiej na tygodniu bo z weekendami to roznie bywa ... Nastepny tydzien np: wtorek ?? jakby ktos mial namiary na instalatorów to ja tez prosze ... woda woda woda .... fizyk: to nie jest formalnie 0 % :) IDKAM - co do wycen zgadzam sie z fizykiem - dawaj kazdemu kto ci sie nawinie nawet jak wiesz ze nie skorzystasz - moze akurat ci cos madrego powiedza podczas spotkania co ci pozwoli nie popelnic jakiegos bledu ... Co do wystawiania do wiatru to mi nie zrobila wyceny OMEGA - obczajacie zostawilem projekt gadalem z gosciem potem ze dwa razy dzwonilem i bylo jeszcze tydzien a dzisiaj minelo ze 3 m-ce i sie nie odzywaja - dziwne czasy nastaly .... Czy ktos chce namiary na wykonawcow - bo mam przy sobie tajny zeszyt z numerami telefonow :) Pawson Pawson - jak masz gazownika od przyłączy w tym zeszycie to ja chętnie Co do spotkania, to ja najchętniej w weekend (sobota-niedziela) Piatek "wylata" , wtorek w przyszłym tygodniu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 02.02.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 czy ktos chce namiary na wykonawcow - bo mam przy sobie tajny zeszyt z numerami telefonow jasne p.s. Spotkanie w naszym przypadku only w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.02.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Czy posiadacie kontakt z osobą wykonującą projekty zjazdu z działki na drogę??? następny urzędniczy nonsens Ile Was to kosztowało? BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts