Ella 04.02.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam po długiej nieobecności. Minia, słyszałam o tanim wykonawcy takich ogrodzeń w Nałęczowie. Za kilka dni mogę mieć namiary. Gdyby ktoś ostatecznie potrzebował projektu zjazdu z działki, to znam ( nawet dość intymnie ) pewnego Osobnika, któremu zdarza się popełniać takie lewizny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.02.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Weekend... pracujący pewnie czują ulgę, króciutkie 2 dni wolnego. A ja się boję, idę do dentysty, bo... ząb mi umarł . Wszystkim życzę miłego, zdrowego weekendu. PS\ A ja wczoraj nie zjadłam ani jednego pączka, za to najadłam sie faworków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.02.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 A mnie wzięła choroba. Dosłownie i w przenośni. Gripex, łózko itp. A dzisiaj skończyłem pączki i faworki. Miałem też bliskie spotkanie trzeciego stopnia ze starostwem. Nie taki diabeł straszny ... Odniosłem pozytywne wrażenie. Ale zobaczymy. Uff, znów weekend. Ella - fanowie się przypominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 04.02.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 witam! zaczalem sie rozgladac dosyc powaznie za oknami i w zwiazku z tym mam pytanko: czy ktos moze mi powiedziec cos na temat okien THERMOPLAST ROYAL (5-komorowe, winkhaus)? w gre wchodzi jeszcze Goran (5-komorowe, Prestiz+ S7000) i Okno Dom (4-komorowe, 2D specjal - salamander, roto) nie to nie, laski bez zadecydowalem bez waszej pomocy THERMOPLAST ROYAL TO BEDA MOJE OKNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 04.02.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Witam !!!! Jeśli chcesz to moge cie skontaktować z człowiekiem z Gorana .specjalista od sprzedaży i nie tylko . Może wynegocjujesz z nim dobre ceny (na pewno) pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 04.02.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Pawson Wysłany : Pią Lut 04, 2005 8:14 am Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- mariucha: tak - musisz wystapic o WZ do wody pradu i gazu - co najwyzej dostaniesz info ze nie ma na razie sieci ... ale wystapic musisz i dostajesz normalnei warunki od nich (oczywiscie wg mnie) VIRGO II ... juz ogladam ... Pawson, dzięki za radę , w przysz łym tygodniu zaczynam biegać po ww instytucjach Odnośnie projektu Virgo II to chyba go jeszce nie zobaczysz na stronie, bo dopiero będzie umieszczony, ale z zewnątrz nie różni się praktycznie od poprzedniej wersji, natomiast jest bardziej funkcjonalny w srodku Fizyk życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 05.02.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witam serdecznie, Yares- my tez zdecydowalismy sie na okna. Dzis byli u nas na budowie i wszystko obmierzyli. Wybralismy M&S 5- komorowe Thermo w kolorze obustronnym orzech. Bardzo dobra cena, od forumowych expertow i uzytkownikow same pochlebne opinie. Pozdrawiam Eve(dla tych co nie wiedza zona Pyzy1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 05.02.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Prosze o namiary dot. okien Thermo. Też jestem na etapie wyboru okien.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 06.02.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 witam Darek Rz: dostalem wycene z Gorana i mysle, ze gdyby zeszli z cena nawet jeszcze o 5% w stosunku do tego, co od nich dostalem (na wiecej raczej nie mialbym co liczyc) to i tak nie byliby lepsi od Thermoplastu a i profil mi sie mniej podoba evevet: tez bralem M&S pod uwage, ale byla to jedyna firma, od ktorej do tej pory nie dostalem wyceny, wiec i ja postanowilem ich "olac" no i przede wszystkim - THERMOPLAST ROYAL TO PRZEPIEKNY PROFIL !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.02.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Fizyk - witam w klubie zdechlawych ja niestety musze pracowac ... Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agent07 07.02.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 yares.możesz podać namiary na THERMOPLAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 07.02.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 yares.możesz podać namiary na THERMOPLAST proszę uprzejmie: Lublin ul. Łęczyńska 51 tel. 746-29-39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia 07.02.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam po długiej nieobecności. Minia, słyszałam o tanim wykonawcy takich ogrodzeń w Nałęczowie. Za kilka dni mogę mieć namiary. Gdyby ktoś ostatecznie potrzebował projektu zjazdu z działki, to znam ( nawet dość intymnie ) pewnego Osobnika, któremu zdarza się popełniać takie lewizny . Ella, byłabym bardzo wdzięczna za namiary. Czekam z niecierpliwością i z góry dzięki! Pozdrówka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.02.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam w nowym tygodniu.Czy to normalne, że ból gardła utrzymuje się przez prawie tydzień. Czy poprostu czas najwyższy pójść do lekarza ;(Zdecydowałem się i niech nikt nie próbuje mnie odwodzić od decyzji. Wybór padł na firmę Maxform. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Jutro podpisuję umowę. Na budowę panowie wejdą w momencie uprawomocnienia się pozwolenia na budowę (kiedy to będzie??? ;( ) Staram się patrzeć do przodu (w przyszłość znaczy się), ale piątku jeszcze nie widać ;( Al eten tydzień się wlecze. Dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Freedom - co to takiego ??? Nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marszal 07.02.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam serdecznie, Yares- my tez zdecydowalismy sie na okna. Dzis byli u nas na budowie i wszystko obmierzyli. Wybralismy M&S 5- komorowe Thermo w kolorze obustronnym orzech. Bardzo dobra cena, od forumowych expertow i uzytkownikow same pochlebne opinie. Pozdrawiam Eve(dla tych co nie wiedza zona Pyzy1) Ja jestem na etapie wyboru okien i chciałbym się dowiedzieć do jakiej ceny mogę ich przydusić (okienka mają bardzo ładne), ale potrzebowałbym jakąś przykładową wycenę. Nasze okna również mają być dwustronnie laminowane. Mam jeszcze pytanko czy braliście z wkładką ciepłochronną (zamiast stalowego profilu z włókna węglowego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia 07.02.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.02.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Zdecydowałem się i niech nikt nie próbuje mnie odwodzić od decyzji. Wybór padł na firmę Maxform. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Cześć, Utargowałeś coś jeszcze??? Udało się? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 07.02.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Mapi, dzięki za namiary na tego architekta, ale niestety nie chce on działać na terenie Lublina A może macie jeszcze namiary na innego architekta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.02.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Ano utargowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 08.02.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Maxform budowal dom w Prawiednikach pod lasem ( za Dabrowa skrzyzowanie w lewo na Metów i ok. 1km. po lewo pod lasem parterowy dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts