fizyk 14.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 RHM - GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!! Ellu - dziennik madal na wspaniałym poziomie. Tak trzymaj. Bardzo fajnie się czyta. Poprawił mi humor. Więc, kiedy cdn? Co ze spotkaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.02.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 spotkanie moze byc jak najszybciej - jutro / sroda / piatek - jak chcecie ... pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 14.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Guit bardzo chetnie ten twoj kibelek kupie napisz ile za niego chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Piątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 14.02.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 A moze tak sobota plissssssssss . Ja na tygodniu niestety niemoge , a chetnie bym sie z wami spotkala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.02.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Mi też najbardziej pasują weekendy . W tygodniu - loteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.02.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Kupiłem dziś 2 systemy kominowe Zapel (mają pójść w górę) Czy ktoś z Was zaczynał zakupy od kominów??? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 14.02.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Czesc ALL: Czy ktos nie kupuje cegiel przypadkiem - ja robie piwnice i slyszalem ze lepiej z cegiel ... tak wiec czeka mnie zakup kilku tysiecy cegielek i nie daj sie namowic na bloczki Ile zaplaciliscie za przylacze wodne - ja mam goscia ktory chce 1700 i nie wiem czy to duzo czy malo ?? to zalezy jak dlugie jest to przylacze - ja za swoje zaplacilem 1100 YARES: czy mozesz mi tak lopatologicznie (krok po kroku i surowiec po surowcu) wytlumaczyc jak robiles piwnice i fundamenty ?? napisz na priv .. licze sobie koszt fundamentow i nie wiem co z czym, na co i w jakiej ilosci idzie. poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 14.02.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam !!!! Czy ktoś z koleżanek i kolegów robił jakieś wyliczenia dotyczące ogrzewania domu prądem a nie gazem ze zbiornika w oparciu o ceny Lubelskie ????A może wszyscy macie zamiar ogrzewać swoje domy gazem ??? pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.02.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 A może wszyscy macie zamiar ogrzewać swoje domy gazem ??? Witam, u mnie gaz z rurki w drodze. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.02.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Yares - dlaczego nie bloczki??? Darek - u mnie też gaz ziemny (na szczęście, po przejściach ) BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.02.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Yares - dlaczego nie bloczki??? Dołączam się do pytania M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 14.02.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Witam !!! Pytam bo ja będę miał zbiornik (niestety )bo gaz z gazociągu za kilka lat dopiero . I tak sobie liczę i liczę a gaz ze zbiornika jest droższy i dochodzą koszty dzierżawy zbiornika 40 -100 miesięcznie a to niebagatelna kwota . A prąd kusi tanią instalacją w domu itp i brakiem tej bomby na działce . pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 14.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Yares - dlaczego nie bloczki??? Dołączam się do pytania M przypominam, ze sprawa dotyczyla PIWNICY, a ja nie wyobrazam sobie piwnicy z betonu jesli nie mowimy o piwnicy , to ja do bloczkow nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 14.02.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 u mnie gaz-rurka! co do wodnego przyłacza to ostatnio znajomy hydraulik polecał usługi szwagra (robienie przyłacza wodnego). cena była 60 PLN za mb. już z rurą i siodłem. kopie koparką lub ręcznie - zależy ile metrów ma być. Wydaje mi się ,że to cena atrakcyjna!!! JEŚLI KOGOŚ TO INTERESUJE TO ZDOBĘDĘ NAMIARY. p.s. po tym poście pewnie kumpel- hydraulik sam do mnie zadzwoni nadal nie widzę konkretów na temat porównania bloczków z betonem z gruchy. za to idze temat cegieł, które u mnie nie wchodzą w rachubę! u mnie nie będzie piwnicy tylko zwykłe fundam. idkam czy sprawdzałeś ofertę kredytową BOŚa? jak wypadła w por z innymi? byłem tam dzisiaj! nie było tragicznie wg. mnie! ale to jeszcze niezabardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 14.02.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Wszystkim nam gratulującym DZIĘKUJĘ. Zauważyłam, że wśróg forumowiczów dominują młodzi rodzice. To dla nas takie wspierające i podtrzymujące. To ważne. Po mojej depresji. Czyli można to wszystko jakoś ogarnąć? Tę rzeczywistość i to MALEŃSTWO? Nie wypada rozpoczynać nowego wątku, ale na wszeklie rady wszystkich rodziców jestem otwarta. Dla Baby B> kilka szczegółów: waga 3200, wzrost 55 cm, rodziliśmy na Jaczewskiego, bardzo dobra opieka i jeszcze dodam, że oczy ma moje a policzki i usteczka męża. A ws. budowy wybieramy okna. Chyba FERNO. Cegły kupowaliśmy w Kraśniku, wtedy była dobra cena. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.02.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 idkam czy sprawdzałeś ofertę kredytową BOŚa? jak wypadła w por z innymi? byłem tam dzisiaj! nie było tragicznie wg. mnie! ale to jeszcze niezabardzo! Jeśli się zdecyduję to na 100% PTF. Nie znam oferty BOŚ ... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 15.02.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 My również gaz z rurki, dodatkowo kominek. Chętnie bym porozmawiała z idkam o PTF, my również zastanawiamy się nad nimi. A więc jak? Na spotkaniu w piątek, czy sobotę? I gdzie? Aik, u nas w projekcie ława jest na 40 wysoka i 60 szeroka, chyba w tę stronę I ściana z bloczków do 50 ponad teren, chyba . Nie wiem nic na pewno, bo nie mam w domu projektu. RHM - moja Jagódka była 57 "długa" i ważyła 4010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.02.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 WitamRHM - moja kochana żona zajmuje się troche zawodowo kwestiami laktacyjnymi, itp (np, karmienie itd). Jak byś była zainteresowana to daj znać. Wyślę Ci jej gg na priva. Mam komplet dokumentów. Dzisiaj zabieram ze starostwa druki oświadczeń i tego typu. Wieczorem podpisujemy i jutro zanosze do starostwa. Ciekawe ile bede czekal na pozwolenie. Ile wy czekaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 15.02.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Wszystkim nam gratulującym DZIĘKUJĘ. Zauważyłam, że wśróg forumowiczów dominują młodzi rodzice. To dla nas takie wspierające i podtrzymujące. To ważne. Po mojej depresji. Czyli można to wszystko jakoś ogarnąć? Tę rzeczywistość i to MALEŃSTWO? Nie wypada rozpoczynać nowego wątku, ale na wszeklie rady wszystkich rodziców jestem otwarta. Dla Baby B> kilka szczegółów: waga 3200, wzrost 55 cm, rodziliśmy na Jaczewskiego, bardzo dobra opieka i jeszcze dodam, że oczy ma moje a policzki i usteczka męża. A ws. budowy wybieramy okna. Chyba FERNO. Cegły kupowaliśmy w Kraśniku, wtedy była dobra cena. Pozdr. Można chociaż na początku jest trochę no może nawet bardzo cieżko. Ja przechodziłam to dokładnie 2 lata temu, budowa trwała a w lecie z całą rodzinką będę już mieszkać w swoim domku. A teraz wytrwałości, cierpliwości i odpoczywaj w wolnych chwilach. Jeszcze pamiętam jak to było więc jak będziesz chciała porady pytaj, pomogę (sama też często dzwoniłam do koleżanek, bratowej). Też mamy okna Ferno. POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts