guit 15.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 u nas było bardzo ciężko - budowa zaczęła się w czasie kiedy Mikołajek przyszedł na świat, jesteśmy już "po"... nie było łatwo, do 16.30 pracowałem, później do domciu i na budowę... to bardzo ciężki okres w życiu...dużo straciłem, jako tato, Anetka była bardzo wyczerpana - Miki nie należy do najgrzeczniejszych dzieciaków ale cóż - sami się na to zdecydowaliśmy POWODZENIA! pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 15.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam, w imieniu MaPi, Pawsona, Fizyka i oczywiście swoim zapraszam dziś o 19.30 do restauracji Giussepe (boczna Chopina) na pogaduszki, pifko i kawałek pizzy. Sorki za krótki czas do namysłu, ale pomysł narodził się wczoraj późnym wieczorem i został końcowo zaakceptowany dziś o 12.15. Obowiązkowo materiały szkoleniowe, wyceny, projekty, operaty techniczne, kontakty i ....... dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.02.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Yares: a ile miales tego przylacza metrow ?? co do gaz-rurek to u mnie tez mam byc od poczatku mieszkania - chociaz teraz w projekcie i pozwoleniu jest kociol olejowy - jakby kogos interesowalo jak maksymalnie udziwnic sobie instalowanie gazu to piszcie na priv RHM: co dachu to wybralem ostatecznie kogos innego - wasz byl dla mnie troche za drogi Czy nikt z nowych budowniczych nie robi piwnicy ?? Pawson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 15.02.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Yares: a ile miales tego przylacza metrow ?? cos tak okolo 15 m - na szczescie mam w drodze wszystkie media cena , ktora podalem obejmowala wykop, rure, wodomierz i dwa zawory - przez i za wodomierzem oraz "kranik", zebym mogl sobie weza podlaczyc Czy nikt z nowych budowniczych nie robi piwnicy ?? Pawson nie wiedza, co traca wierz mi, ze nie bedziesz zalowal, chociaz niewatpliwie podraza to cala inwestycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 15.02.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Czy nikt z nowych budowniczych nie robi piwnicy ?? Pawson nie wiedza, co traca wierz mi, ze nie bedziesz zalowal, chociaz niewatpliwie podraza to cala inwestycje My chętnie zrobilibyśmy piwnice, ale właśnie ze względu na dodatkowy koszt, rezygnujemy z tego. Niestety. Pawson, nie będziesz żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.02.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Pawson, ja nie robię piwnicy, ale zrobię sobie 5-osobowy schronik dalej od domu - w razie czego. Będę też mogł czasem kolegów zaprosić U mnie też gaz z rureczki - rura leci przez moją działkę. No, zaczęło się odliczanie. Właśnie złożyłem wniosek o pozwolenie na budowę. Zobaczymy ile będę czekał. Mam dzwonić za dwa tygodnie. Pożyjemy zobaczymy. Równocześnie złożyłem kwity o wyłączenie ziemi z rolnej - pod budowę. Jestem uzbrojony w cierpliwość i determinację. cyt. " pierwsza czynność urzędnika - nalej wody do czajnika" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.02.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Jak się udała wczoraj impreza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 16.02.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 B_b jeśli masz czas i ochotę to możemy spotkać się w czasie weekendu, myślę, że aikowi też będzie to bardziej odpowiadało. A wczoraj było bardzo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.02.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 B_b jeśli masz czas i ochotę to możemy spotkać się w czasie weekendu, myślę, że aikowi też będzie to bardziej odpowiadało. A wczoraj było bardzo fajnie. Czemu nie? Może ktoś jeszcze będzia miał ochotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 16.02.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 No więc sobota czy niedziela? Napisz(cie) jak wolicie, gdzie i o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.02.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Ja tam nic nie przewiduję. Ja niespotykanie spokojny człowiek jestem. Ale Ruskie nadal z nami graniczą a nigdy nic nie wiadomo Nie no wiecie co, ja naprawdę jestem zaskoczony obsługą w Starostwie - tam gdzieniegdzie pracują fajni i mili ludzie . Naprawdę. heheh zobaczymy czy nie zmienię zdania za 3-4 tygodnie Trudno mi teraz powiedzieć coś odnośnie łykendu, ale śledzę uważnie ten wątek i jeśli okoliczności będą sprzyjające, to my chętnie się zmitingujemy. A co - niech się mury pną do góry, niech kominy mają pion .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.02.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 czesc czy u was w pracy tez dzisiaj wszyscy was wk... ??[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.02.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Dzisiaj wszystko na mnie tak działa Co Wam bardziej odpowiada - sobota czy niedziela? I gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.02.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 W takim układzie proponuję sobotę popołudniu, godzina i miejsce do dogadania. Jeśli godzina nie będzie bardzo popołudniowa możemy przyjść z maleństwem, jeśli ktoś jeszcze zabierze swoje pociechy.A tak w ogóle to narazie wychodzi, że tylko MaPi i baba_budowniczy będzie, nikt więcej się nie pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.02.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No więc tak, proponuję pizzeria na Bursztynowej w sobotę. Jeśli ktoś przyjdzie z dzieckiem (dziećmi) możemy spotkać się w Fikolandzie, a później pójść na pizzę. Jeśli chodzi o godzinę to zobaczy się jutro.A tu coś strasznego.http://muzyka.onet.pl/_i/info/duze/m/michael_jackson15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 17.02.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 MaPi, Fizyk, Swbeata, Guit, dzięki serdeczne za uwagi. A czy wasze dzieciaczki też były takie ruchliwe, niby śpi, a bywa że się wciąż wierci. Czy to jeszcze te odruchy noworodkowe. A kiedy to Stworzenie się ustatkuje i zacznie sypiać w nocy.pawson - ok. najważniejsze byś był zadowolony.piszę jedną ręką, bo adaś właśnie je...pozdr. wszystkich i bezdzietnych przepraszam za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.02.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 RHM ja też piszę teraz jedną ręką, bo Jagódka śpi mi na rękach. Co chcę ją przełożyć do łóżeczka to płacz. I tak siedzę...Jeśli chodzi o całonocne spanie, to moja córcia rozbudza się nadal w nocy jakieś 2 - 3 razy i muszę wstawać dać jej smoka. Ale przynajmniej nie je już w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.02.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Nasz domek w końcu idzie na ZUD RHM - ja mam trójkę, każde inne Podobno najruchliwsze są pierwsze dzieciaczki, u nas potwierdziło się w 100%. I coś Ci jeszcze powiem: Stworzenie jest spokojne WŁAŚNIE TERAZ . Później nie będzie już tyle spało, ale z kolei łatwiej będzie Ci go czymś zainteresować Życzę powodzenia i jak najwięcej radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 18.02.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 MaPi, Fizyk, Swbeata, Guit, dzięki serdeczne za uwagi. A czy wasze dzieciaczki też były takie ruchliwe, niby śpi, a bywa że się wciąż wierci. Czy to jeszcze te odruchy noworodkowe. A kiedy to Stworzenie się ustatkuje i zacznie sypiać w nocy. pawson - ok. najważniejsze byś był zadowolony. piszę jedną ręką, bo adaś właśnie je...pozdr. wszystkich i bezdzietnych przepraszam za komentarze. Odpowiedź wysłałam na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.02.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 W poniedziałek 14.02.2005, w okolicy zalewu w Krępcu, zginął pies rasy Golden Retriever, wabi się Butch (Bucz), na uchu posiada tatuaż 117J. Jest w trakcie leczenia i szczepień. Prosimy, wraz z dwuletnim synkiem, o każdą informację umożliwiającą odnalezienie. A. Z. Włodarczyk tel. 0603919278, ul. Parkowa 5a Nowy Krępiechttp://riverside.w.interia.pl/butch.jpg pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts