Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hej,

Wydawało by sie że zasoby internetu są nieskończone ale ja mam wrażenie że wszystkie projekty typowe jakie są w sieci już przejrzałem... w każdym razie już mam tak zmącone w głowie że wydaje mi się że wszystkie widziałem:D Gdzie w okolicy można się udać celem obejrzenia katalogów z projektami niepublikowanymi w necie?

Jak narazie to doszedłem do pewnych wniosków - architekci w czasie studiów nie uczą sie projektowania domków na wąską działkę z wjazdem od południa!

Guit - mam pytanko. Dotarłem po wielu bojach do str. 36 naszej regionalnej epopei i trafiłem na pewne informacje, że masz namiary na dobrego architekta w Świdniku. Mógłbyś dać na niego namiary? narazie z mojego rozeznania to raczej w Świdniku trudno szukać jakiegoś solidnego ale ... może ten wymknął się jakoś wywiadowi ;)

Witaj dyz. Jeśli chcesz pożyczę ci trochę katalogów z projektami, ale już je pewnie wszystkie znasz. My również kiedy wybieraliśmy projekt mieliśmy wrażenie, że wszystko to to samo. Później nawet nie chciało mi się oglądać tych wszystkich katalogów, stron internetowych. Ale jeśli chcesz to chętnie udostępnię ci nasz zbiór.

Jutro będziemy mieli robione badania gruntu. I jeśli dokumentacja będzie szybko to może uda się złożyć projekt na zud w piątek. Fajnie by było.

Idkam - zdrówka.

witaj dyz!

nie wiem czy cie to pocieszy, ale pewnie kazdy z nas przeszedl ten sam etap poszukiwania tego jedynego wymarzonego lokum ;-)

przejrzelismy z zona dziesiatki (zeby nie rzec - setki) projektow a wybudowalismy taki, na ktory nie trafilismy ;-)

tak, tak, tuz przez zakupem zupelnie innego projektu pokazal mi go moj kolega, ktory wlasnie zaczynal budowe - tak znalezlismy "nasz" projekt :D

idkam - zdrowiej, bo na Jarzebinowej po malu zaczyna sie sezon budowlany - sasiad za mna robi instalacje wewnetrzne :-)

guit - fajnie, ze pies sie znalazl, troche to przykre, jak tak nagle znika przyjaciel rodziny

wiosno - przyjdz juz !!!

Dyz witamy w klubie :-) Co w tym Świdniku jest takiego pięknego, że tyle ludzi się tam buduje ;-)?

Quit - fajnie, że się pies znalazł :-)

Idkam - wracaj do zdrówka

A ja - w góry nabierać sił przed sezonem budowlanym i leczyć się z uzależnienia od klawiatury :-)

A mój projekt może wróci z ZUDu w końcu...

BabaB