dyz 25.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Ella - ja mam trzeci stopień umuzykalnienia - czyli słyszę jak grają kiedyś bywało trochę szuwaro-bagiennego szantowania ale tylko w warunkach w których by za zakłócanie porządku publicznego nie beknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam, a ja łózio i tabletki ... do 04.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.02.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 nie ma zlituj - kamasze i na budowę! a tak poważnie - DUŻO ZDRÓWKA NIEDŁUGO RUSZY SEZON pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.02.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Guit, to Butch pewnie zabalował na jakimś weselisku ... A przy okazji - nie napisałeś ostatecznie , jaki werdykt w sprawie oględzin znalezionych rękawiczek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.02.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 dżizas, zapomniałem! sprawdzę raz jeszcze, a może nawet zrobię zdjecie a Butch został przygarnięty przez pewnego pana...ale to dłuższa historia pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Hej,Wydawało by sie że zasoby internetu są nieskończone ale ja mam wrażenie że wszystkie projekty typowe jakie są w sieci już przejrzałem... w każdym razie już mam tak zmącone w głowie że wydaje mi się że wszystkie widziałem:D Gdzie w okolicy można się udać celem obejrzenia katalogów z projektami niepublikowanymi w necie? Jak narazie to doszedłem do pewnych wniosków - architekci w czasie studiów nie uczą sie projektowania domków na wąską działkę z wjazdem od południa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.02.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Na dole ul. Ogrodowej w Lublinie, po lewej stronie, w budynku na pierwszym chyba piętrze jest biuro.... no niech mi ktoś przypomni, jak się nazywa.... mam na koncu języka...Tam własnie przegladałam masę katalogów z projektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 czy to tak baaardzo w dole Ogrodowej .... tzn na Czechowskiej 4, f-ma gepro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Guit - mam pytanko. Dotarłem po wielu bojach do str. 36 naszej regionalnej epopei i trafiłem na pewne informacje, że masz namiary na dobrego architekta w Świdniku. Mógłbyś dać na niego namiary? narazie z mojego rozeznania to raczej w Świdniku trudno szukać jakiegoś solidnego ale ... może ten wymknął się jakoś wywiadowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.02.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 na projektanta bo on nie ze Świdnika tylko z Piask gośc jest spoko Marian Adamek, ewentualnie jego syn 5821273 pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.02.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witaj dyz. Jeśli chcesz pożyczę ci trochę katalogów z projektami, ale już je pewnie wszystkie znasz. My również kiedy wybieraliśmy projekt mieliśmy wrażenie, że wszystko to to samo. Później nawet nie chciało mi się oglądać tych wszystkich katalogów, stron internetowych. Ale jeśli chcesz to chętnie udostępnię ci nasz zbiór. Jutro będziemy mieli robione badania gruntu. I jeśli dokumentacja będzie szybko to może uda się złożyć projekt na zud w piątek. Fajnie by było.Idkam - zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 na projektanta bo on nie ze Świdnika tylko z Piask gośc jest spoko Marian Adamek, ewentualnie jego syn 5821273 pozdr, thx! to by się zgadzało, o nim narazie jedynie słyszałem pozytywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.02.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 czy to tak baaardzo w dole Ogrodowej .... tzn na Czechowskiej 4, f-ma gepro? No właśnie, Gepro - czyli już znasz to miejsce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 no nieeee znam narazie adres i nazwę bo opracowuje plan bitwy czyli wyprawy szlakiem biur i zakładów projektowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.02.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Potwierdzam Adamek jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 25.02.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 witaj dyz! nie wiem czy cie to pocieszy, ale pewnie kazdy z nas przeszedl ten sam etap poszukiwania tego jedynego wymarzonego lokum przejrzelismy z zona dziesiatki (zeby nie rzec - setki) projektow a wybudowalismy taki, na ktory nie trafilismy tak, tak, tuz przez zakupem zupelnie innego projektu pokazal mi go moj kolega, ktory wlasnie zaczynal budowe - tak znalezlismy "nasz" projekt idkam - zdrowiej, bo na Jarzebinowej po malu zaczyna sie sezon budowlany - sasiad za mna robi instalacje wewnetrzne guit - fajnie, ze pies sie znalazl, troche to przykre, jak tak nagle znika przyjaciel rodziny wiosno - przyjdz juz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 25.02.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Yares - Ty to umiesz pocieszać Jak już pisałem mamy "niby" wybrany projekt ale ... nauczyło życie nigdy nie mówic nigdy więc dalej się rozglądamy żeby potem nie było "a trzeba było ... itp itd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.02.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Dziękuję dziękuje dziękuje Powoli staję na nogi, ale rewelacji nie ma Yares ... musimy się spotkać, zdzwonić i obgadać temat garażu Wiosna za pasem, a ja nie wiem od czego zacząć ??? - przyłącze wody - przyłącze prądu - geodeta ??? jaka kolejność ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.02.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Dyz witamy w klubie Co w tym Świdniku jest takiego pięknego, że tyle ludzi się tam buduje ? Quit - fajnie, że się pies znalazł Idkam - wracaj do zdrówka A ja - w góry nabierać sił przed sezonem budowlanym i leczyć się z uzależnienia od klawiatury A mój projekt może wróci z ZUDu w końcu... BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 26.02.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Hurraaaa, właśnie zastukał listonosz i zgadnijcie co przyniósł Wreszcie mamy projekt, zapowiada się ciekawy weekend Idkam, wracaj szybko do zdrowia bo mamy nie skończony(a może raczej nie rozpoczęty ) turniej tenisa stołowego :wink:A może ktoś reflektuje na małego debelka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts