stmara 23.03.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kurde, nie mogę się dodzwonić do magika od przyłącza wodnego ... może macie kogoś do polecenia ??????????? mogę ci polecić mojego murarza! - również nie mogę się do niego dodzwonić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.03.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 O nie - to ja męża na taką "piłkę" nie puszczę Pewnie jest jak w reklamie Królewskiego - cztery strzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.03.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 My strzeliśmy więcej niż cztery. Żałuj Idkam (I było kilka karnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 23.03.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Idę oglądać "Siłę strachu" - podobno dobry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 24.03.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 O nie - to ja męża na taką "piłkę" nie puszczę Pewnie jest jak w reklamie Królewskiego - cztery strzeliłem No, jeśli wy na taką piłkę chodzicie, to chyba będzie trzeba zacząć chodzić z wami i liczyć ile "strzelacie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.03.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 no ladnie - od wczoraj rana mam nowego kompa w pracy i sie dziwie ze mi powiadomienia nie przychodza ...:) IDKAM czy ty mowisz o naszym magiku od wody ?? Moze sie odedzwie do mnie ... FIlm masz moze na plytce ?? - jesli tak to biore POzdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.03.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 wszystkim uczestnikom naszego FORUMA :) zyczymy milych przyjemnych i pogodnych swiat oraz mokrego dyngusa.... No i oczywiscie mnostwo odpoczynku i obzarstwa ... w ostatnich chwilach spokoju przed sezonem .... Zona i JA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.03.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 IDKAM czy ty mowisz o naszym magiku od wody ?? Moze sie odedzwie do mnie ... FIlm masz moze na plytce ?? - jesli tak to biore Paweł, już się widziałem i umówiłem z p. Henrykiem Filmik mam na płytce DVD z innymi (DiVix) M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.03.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Zdrowych, Spokojnych Świąt Wielkanocnych i dużo, dużo Zdrowia w sezonie Idkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 25.03.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 witam ! Wszystkim lubelskim forumowiczom zycze cieplych i spokojnych Swiat Wielkanocnych oraz mokrusienkiego dyngusa PS. nareszcie WIOSNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 25.03.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Wesołych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.03.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Wesołych Świąt, zająca z jajami, mokrego dyngusa życząMarta, Piotrek i Jagódka http://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20wielkanocne/pis__61_.gif http://goolink.republika.pl/kaczuszka7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 25.03.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Najserdeczniejsze zyczenia zdrowych, radosnych i spokojnych Swiat Wielkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego dyngusa, a takze odpoczynku w rodzinnym gronie zyczą Iwonka, Mariucha i Kacperek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 25.03.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ŻYCZYMY WESOŁEGO BARANKA I MOKREGO JAJKA! Rafał, Asia i Kaja - i niech woda na naszych działkach szybciej wsiąka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.03.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Wesołych, spokojnych Świąt, mokrego Poniedziałku i radosnego wypoczynku dla wszystkich Forumowiczów i ich najbliższych. I duużo, dużo słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.03.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Wiosny w sercu, pogody w duchu! Szczęśliwych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych życzy wszystkim Forumowiczom i Forumowiczkom Fizyk, Fiza z dzieciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 26.03.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Wesołych Świąt, smacznego baranka, mokrych jajek i ... wtorkowego poranka bez bólu głowy;)życzą Zuzia, Julitka i Sławek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Jak tam po Świętach? My oczywiście bylismy na działce - wejść się da, dzieciaki nawet grały w piłkę, oczywiście wróciły ubłocone po uszy i szczęśliwe. Mąż mniej - niespecjalnie zachwycił go wygląd samochodu, zwłaszcza od środka. Mamy jakieś bardzo trwałe błotko Już mamy wstępnie uzgodniony z majstrami rozkład jady (tylko te papiery jakoś się wolno mielą ) No i chyba jednak zrobimy fundamenty monolityczne zamiast bloczków. Architekt chyba zwątpi albo przestanie odbierać telefony No i za jakiś tydzień chcemy grodzić... A jak u Was? BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.03.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Witamy, u nas: - dzisiaj kupiłem paliki i deski dla geodety - jutro załatwiam kierownika budowy - geodeta w czwartek wytyczy osie fundamentów, linię przyłączy i działkę - po wytyczeniu fundamentów wchodzi człowiek od wody i prądu - w weekend dobiję targu z Yaresem (garaż) - materiały na budowę i jazda !!!!! Ludzie to się chyba zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.03.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Jak tam po Świętach? My oczywiście bylismy na działce - wejść się da, dzieciaki nawet grały w piłkę, oczywiście wróciły ubłocone po uszy i szczęśliwe. Mąż mniej - niespecjalnie zachwycił go wygląd samochodu, zwłaszcza od środka. Mamy jakieś bardzo trwałe błotko Już mamy wstępnie uzgodniony z majstrami rozkład jady (tylko te papiery jakoś się wolno mielą ) No i chyba jednak zrobimy fundamenty monolityczne zamiast bloczków. Architekt chyba zwątpi albo przestanie odbierać telefony No i za jakiś tydzień chcemy grodzić... A jak u Was? BabaB Ja jestem też po wizji na działce, w piatek przed świetami wybrałem się tam z rodzinką. Niestety, mój samochód ugrzązł przed działką i po 1,5 h odkopywaniu go dałem sobie spokój i załatwiłem ciągnik Niezła przygoda, oczywiście po powrocie do domu stan zarówno mojego ubioru jak i wnętrza samochodu był pewnie podobny do Waszego. U nas papierki też się załatwiają, okazało się że musimy jeszcze robić jakiś projekt zjazdu z działki na drogę, a korzystając z okazji a przede wszystkim z dobrej ceny kupiliśmy MAXa na cały dom. Chyba dość nietypowy początek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts