fizyk 30.03.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Witam !!!! A mi staranował ktoś moje "piekne ogrodzenie" z siatki !!!!!!!!! Zamiast skręcic tak jak droga prowadzi pojechał prosto na moją działkę ścinając słupek narożny i jeszcze jeden przy samej ziemi . Z 10m siatki (nowa powlekana) nic nie zostało . To po wczorajszej pierwszej dyskotece tak "chłopcy" jeździli . Nikt nic nie widział ,a na działce znalazłem lusterko kupę szkła i urwany pasek klinowy ( chyba go musieli ściągać ) . pozdr D.RZ Cześć Darek Widziałem dzisiaj Twoje "ogrodznie". Już wiem, gdzie jest Twoja działka. Bliziutko siebie będziemy mieszkać Ładną masz tą działeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.03.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 a co do studzienki - nie chcesz chyba powiedziec, ze byles na dzialce ? swoja droga ciekawe, kto sie do niej przyzna Byłem przed meczem , popatrzyłem, zadzwoniłem do gostka, który ma robić u mnie ... nic jeszcze nie działał, więc przypuszczam, że to sąsiedzi z naprzeciwka, no bo kto inny??? Ale co to jest?? Wysypali nawet jakiż żużel ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.03.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 IDKAM - no to ładnie - zadzwon do mnie ze szczegolami FIZYK: na 90 % to dzisiaj bedzie TEN dzien :) STMARA poszlo na priva wg mnei zdecydowanie za drogie sa kolnierze do okien reszta w miare w normie - na pewno nie bralbym drozszej folii na dach ale to twoja decyzja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 31.03.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Witam, Fundamenty - wytyczone (osie) Kierownik budowy - wybrany Ciut skrócił mi się trawnik z tyłu budynku ... na mapie 2 mm, a na działce 1 m ... ZACZĘŁO SIĘ !!!!!!!!! TRZYMAJCIE KCIUKI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 31.03.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Idkam, ale fajnie, trzymamy kciuki. Super, to kiedy wbijacie łopatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 31.03.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Haj, w przyszłą sobotę, może wcześniej. Dokładnie będę wiedział po relacji o stanie gruntu od majstra od przyłącza wodnego (poniedziałek - wtorek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 31.03.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Pawson, z dechami nie ma pośpiechu ... dopiero, gdy zaczniemy stawiać mury.Chyba podzielimy nasze dostawy, Ł. i tak 2 razy w tygodniu będzie w Lublinie. Luzik. Naj sam pierw - stal, potem bloczki betonowe, piach i cement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.03.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 A ja czekam na uprawomocnienie decyzji. To już tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.04.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 IDKAM: A nie beda ci potrzebne dechy do szalunkow przy wylewaniu law fundamentowych ?? czy dzialo sie cos waznego przy wytyczaniu o czym powinienem wiedziec i uwazac u siebie ?? Zrobiles zgloszenie rozpoczecia budowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.04.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Pawson, pytałem majstra, nie potrzebuje , ale chyba wie co robi ? Coś ważnego??? Ubierz się ciepło Mam spotkanie z kierownikiem w poniedziałek, wspólnie przygotujemy dokumenty i biegusiem do Starostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.04.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 IDKAM: hihihihi - nie omieszkam :) dodatkowo wieczorem mam w planach rozgrzewanie sie od srodka :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.04.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 IDKAM: hihihihi - nie omieszkam :) dodatkowo wieczorem mam w planach rozgrzewanie sie od srodka :) Niestety ja nie mogem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.04.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Przykrosci acha masz moze druk tego zgloszenia rozpoczecia budowy bo na "intuicyjnych" stronach WWW Urzedu Miejskiego w Lublinie za diabla nie moge go znalezc .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.04.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 miałem, ale od wczoraj szukam ... jak znajdę dam znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.04.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Mam !!!!!!!!!!!!!!!!! Lecę do roboty !!!! Narka Masz GG? Do daj na priv, nie będziemy z Forum robić komunikatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 01.04.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Zazdroszczę tym co już ... i czekam na przerób papierów. Czekam na relacje z frontu BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 01.04.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 czołem, widzę że gorączka wiosenna już opanowała większość inwestorów. przyznam, że ja przechodzę przez to samo. mam nadzieję, że zacznę inwestycję na początku czerwca, buduję w Puławach. gorączkę inwestorską przechodzę bardzo ciężko bo nie mam kompletnie pojęcia o budowaniu tylko tyle co z muratora i forum, a to trochę maławo, ale trudno, jakoś to musi być. na początek mam pytanie gdzie można tanio kupić blaszak z dowozem i montażem, słyszałem, że w Kraśniku jest jakiś tani producent, może ktoś wie? Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 01.04.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ja też szukam blaszaka! Zakupiliśmy też bk za 4,60 . W weekend idę odchwaszczać działkę. logard - tani blaszak to dla Ciebie za ile? W anonsach widziałam najtaniej za 600zł. Capra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 01.04.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 mam anonse, za 600 to oczywiście są ale używane. ja niestety nie mam mozliwości poświęcić jeden lub dwa dni na składanie czegoś takiego, do tego jeszcze doliczyć transport. wyszło by niewiele mniej jak za nowy, a ile problemów.wiem że w Jastkowie były blaszaki z montażem i transportem za 1250-1300 ale słyszałem,że gdzieś były jeszcze tańsze. a ja na jesieni swoją działkę własnoręcznie kosą wykosiłem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Czesc logard W anonsach też proponowali kiedyś sprzedaż nowych w zupełnie niezłych cenach. Chyba nawet do 1000 zł. Ale podobno było to jakieś straszne badziewie. Słuchajcie!!!! potzrebuję dobrego inspektora nadzoru (nie mylić z kierownikiem budowy). Wiem że nie ma obowiązku, ale ja muszę mieć kogoś takiego żeby spać spokojniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts