evevet 14.04.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Fizyk: wydaje mi sie, ze lepsza oferte ma PKO BP ale u nich starszna kwitomania i ciezko wyciaga sie kolejne transze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 ZALEW Z. Jestem za to od mojej dzialki o jakies 3 min drogi samochodem ale jak zalew to moze troche wczesniej ?? U mnie praca na dzialce konczy sie ok. 14 w sobote potem obiadek u rodzicow i kolo 16:00 jestesmy wolni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 hmmm za jazde na rowerku po pijaku zabieraja prawo jazdy .... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.04.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jeśli Zalew to wcześniej, jak 18 to gdzieś w Lublinie. Ja nie znam żadnych miejsc, bo nigdzie nie chodzę, więc czekam na wasze propozycje. A jeśli chodzi o rowerek to u mnie odpada, pierwsza rzecz nie mam go w Lublinie, druga - kondychy brak - zupełnie. Z domu nie dojechałabym pewnie nawet do stacji Jeta na Jana Pawła . A poza tym dziecko... Jeśli nad Zalew to na pewno zabieramy małą. I wtedy 18 zupełnie nie wchodzi już w grę. Więc chyba mnie najbardziej pasuje 18 w Lublinie:D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 14.04.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam Budowa w Krężnicy Jarej etap właśnie rosną ściany a w sobotę ma być lany strop, potem tydzień przerwy i dalej. Dysperbit można kupić za 2,23 ale bez rachunku Jeżeli masz skończone 18 lat aby poruszać się rowerkiem po ulicach nie musisz posiadać prawka a wiec nie maja co ci zabierać co do spotkania to już terminy są zarezerwowane pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.04.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jeżeli masz skończone 18 lat aby poruszać się rowerkiem po ulicach nie musisz posiadać prawka a wiec nie maja co ci zabierać Oczywiscie pod warunkiem ze wykaze sie na tyle przytomnosci umyslu zeby powiedziec "nie mam" a nasi dzielni stroze prawa uwierza nam na slowo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.04.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Witam Budowa w Krężnicy Jarej etap właśnie rosną ściany a w sobotę ma być lany strop, potem tydzień przerwy i dalej. Dysperbit można kupić za 2,23 ale bez rachunku Jeżeli masz skończone 18 lat aby poruszać się rowerkiem po ulicach nie musisz posiadać prawka a wiec nie maja co ci zabierać co do spotkania to już terminy są zarezerwowane pozdrowienia Kubus - czy wjeżdżacie od strony Strzeszkowic ? Ja wolałabym ok. 18-ej, bo o szesnastej jesteśmy umówieni z oponiarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 14.04.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 My jeździmy od Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 14.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 czołgiem! witamy kubus! widzę,ze powiększa się grupa w krężnicy!!! My świdniczaki musimy jeszcze kogoś sobie zaprosić na to forum bo niedługo stracimy wiodące miejsce!!! spotkanie: sobota całkowicie odpada - szkoda, fajnie by było nad zalewem przy pifq! evevet; kiedy i gdzie jest ta wystawa psów? ostatnio prawie kupiliśmy szczeniaka owczarka berneńskiego - takiego o jakim rozmawialiśmy kiedyś na spotkaniu. niestety w porę ochłonęliśmy - jeszcze za wcześnie na psa. Ale może wybierzemy się na wystawę i złapiemy jakiś kontakt z chodowcasmi Berneńczyków i zaklepiemy szczeniaczka (peta) na przyszłość. Czy wy ze swoją bestią również jedziecie na tę wystawę? może się spikniemy! NAMAWIAJ MEŻA NA TĘ MAPKĘ - ROBI SIĘ NAS GĘSTO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.04.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 My jeździmy od Lublina Pytałam, bo zaraz obok domu mojego chrzestnego jest budowa w stadium zaawansowania o jakim mówiłeś. Także mi się nasunęło z babskiej ciekawości BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 14.04.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 stmara: Bernenski Pies Pasterski nalezy do grupy II FCI, a 17 kwietnia jest wystawa psow grup III, IV, VI i VII.My jestesmy w grupie VI wiec bedziemy wystawiali nasza bestie. Sedziowanie zaczyna sie o 10.00 na terenach ośrodka MOSiR w Lublinie Al. Zygmuntowskie 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Jaki poradzilibyscie sposob wypelnienia dziury w ziemi pod domem ?? Podczas budowania scian fundamentowych okazalo sie ze beda wystawaly ponad ziemie o jakies 70 cm czyli trzeba tam wsypac kupe czegos. Murarz mowi zeby to zasypac jakas bardzo dobra ziemia (150zl x 30 ton) i tak zostawic do przyszlego roku - kiedy bedzie robiona posadzka. Potem sypnac z 5 cm piachu i robic na tym posadzke ?? Ja slyszalem ze wypelnia sie to piachem ale piach nawet najtanszy to jakies 350 PLN / 30 ton ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 15.04.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A może zamiast sypać w dziurę kupę dobrej ziemi do jakiejś połowy nasypać gruzu, który jest tani, na to dopiero jakiejś ziemi i piach. Tak myślę, czy dobrze nie wiem, ale po co pchać dużo dobrej ziemi pod posadzkę, jeśli już ma to być ziemia to niech będzie jakaś byle jaka i tańsza.Pawson to już masz ściany fundamentowe, całe ? Ale fajnie.A jak ze spotkaniem, jutro o 18 ? Gdzie i kto będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 MaPi - nie mam scian fundamentowych - bo mam ich kur.. duzo i gleboko i wysoko ... taki urok dzialki. Koniec murowania scian majster planuje bardzo optymistycznie na nastepny piatek .... Ale juz widac poziom... Co do gruzu to wg majstra moga byc problemy bo cos nie tak osiadzie, zrobi sie jakas pustka pod gruzem potem sie zapadnie czy cos tam ... poza tym nie da sie przekopac rur i tych inneych kladzionych pod podlozem (np: kanalizacja ... ) oczywiscie nie wiem ile w tym prawdy. Mam poszukac na forum ale nie mam czasu na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.04.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 stmara: Bernenski Pies Pasterski nalezy do grupy II FCI, a 17 kwietnia jest wystawa psow grup III, IV, VI i VII. My jestesmy w grupie VI wiec bedziemy wystawiali nasza bestie. Sedziowanie zaczyna sie o 10.00 na terenach ośrodka MOSiR w Lublinie Al. Zygmuntowskie 4. Eve - a terrier rosyjski to która grupa i czy będzie na wystawie? A propo czy nadal aktualna jest nazwa ROSYJSKI . Jakiś czas temu pewnie nazywał się radziecki, - a teraz WNPowski??? O spotkaniu wypowiem się za jakieś 2-3 godzinki. Jeśli Zlew - to musi być tez pogoda, bo jak patrzę za okno to ... raczej pod dachem. Może złoty kompromis - 17-ta. Ja będę wiedział po 12 tej czy będę - ale chciałbym być. Zabierzemy starszą pociechę, tam sa place zabaw. Dzieciaki się pobawią, my posiedzimy i pogadamy. Ale nie wiem czy tam jest coś otwarte, więc sprzęt w postaci Coca Coli radzę zabrać ze sobą. Pawson - dzisiaj aktualne nasze spotkanko przy Nałęczowskiej?? Jaka decyzja sztabu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.04.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 hej hej hej forumowicze wszyscy. Z tego co rozumiem 17.00 nad zalewem - co powiecie na ten duzy parking od strony Janowskiej ?? Do samochodu blisko, do wody blisko i do pifka blisko ... Wpisujcie kto bedzie zeby podjac decyzje dzisiaj czy spotkanie ma szanse sie odbyc ... Fizyk. tfu tfu tfu, zeby nei zapeszyc - wszystko jest na dobrej drodze,,, Naleczowska dzisiaj odpada - moze jutro rano skoczymy i do mnie i do ciebie ?? co ty na to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 15.04.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 17 nad zalewem może być. Na Janowskiej jest jeden parking czy może więcej? Pytam, żeby trafić na ten właściwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 15.04.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Odnosnie spotkania czekamy az plany wszystkich sie sprecyzuja. Duzy parking na Janowskiej moze byc!!! Bedziemy. Jesli nad zalewem to rowerkami z psem...fizyk: Czarny terier rosyjski nalezy do III grupy FCI (Teriery). Powinny byc na wystawie ale nie gwarantuje bo czasami wylaczaja niektore rasy. Katalogu nie mam. Dostane dopiero na wystawie. Moge dac cynk smsem jesli podacie mi namiary np jutro na spotkaniu. pawson: my mielismy podobny problem z wysokimi fundamentami. Wszystko zostalo wyrownane piachem takim gorszej jakosci tanszym, chyba odkrywkowym czy jakos tak sie to nazywa. Mielismy dobra cene z Kopalni piechu pod Poniatowa. Moge dac namiary. Pozniej zalewalismy to wszystko woda i teraz mielismy juz przygotowane podloze pod chudziaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 15.04.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Fizyku, czyżbyście planowali nabycie czarnego teriera ? Agamon też się ostatnio interesuje tą rasą i będziemy się umawiać na oglądanie mojej suni. W razie czego - zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 15.04.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 fizyk: Czarny terier rosyjski nalezy do III grupy FCI (Teriery). A nieprawda, bo do II grupy, obok molosów i sznaucerów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts