idkam 18.04.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Haj, Pawson tnx za fotki! U nas: - ściana fundamentowa ani drgnęła ... (brak wody i prądu) - dziś już widziałem swoją wodę z niebieskiej rury, jutro odbiór przyłącza, licznik i zaworek - dziś załatwiłem prąd (umowa), jutro licznik i jedziemy "do góry" - nie wiem jak u Was, ale jakoś szybciej kasa ubywa ... te przyłącza mnie wykończą ..., a jeszcze nie myślę o gazie i oczyszczalni ... Jutro też chętnie poganiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.04.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 U mnie murownie scian fundamentowych na calego... dzisiaj z rana troche pogoda popsula szyki Ekipie ale czekaja dzielnie na slonko :) Uwaga do posiadaczy waskich dzialek... trzeba zajeb... dobrze planowac przywozenia wszystkiego na odpowiedni moment... u mnie juz praktycznie nie ma miejsca na dzialce z przodu a to z powodu dojechania czesci Terivy na stropy. Mam nadzieje ze Ekipa szybko skonczy sciany fundamentow i bedzie mozna rozgarnac kupy ziemi po wykopach. ALL: czy bierzecie wolne na nadzorowanie budowy ?? Ja planuje jeden dzien co tydzien spedzic na budowie krecac sie bez celu dookola roboty ... IDKAM: kasy nie ubywa ... juz ubyla :) chodze po domu i patrze co spieniężyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 U mnie przesunięty ciąg dalszy na jutro.Słyszałem że w KB mają dobrą ofertę kredytową. Chyba w czwartek się tam wybiorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.04.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 fizyk, ja mam kredyt w KB i znajomości jeśli trzeba pomóc, to mów pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Cześć Guit. Ja też mam tam znajomości (na Choinach), a nawet w centrali w Wawie . Ale dzięki za propozycje. Jeśli będę miał problem - zwrócę się na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.04.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 polecam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.04.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 fizyk .. czy jest jakies miejsce gdzie ty nie masz znajomych ?? Ja oczywiscie nie mowie ze to zle ... :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Nie mam wśród celników!!! A do nie dawna nie miałem w Uzdrowisku Nałeczów, ale tu już kogoś znalazłem Tu ziemia - bez odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 19.04.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 cześć i czołem, napiszcie gdzie kupowaliście drewno na więźbę i po ile. czy sami impregnowaliście czy zaufaliście dostawcy drewna? pytam bo nie chciałbym mieć dzikich lokatorów pod dachówką ale wam fajnie że juz budujecie. ja niestety złożyłem na pozwolenie ale muszę jeszcze odrolnić a to, jak mi powiedział geodeta, potrwa ze 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.04.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Tu ziemia - bez odbioru wiesz co ... czasem jeszcze mowia "tu ziemia, tu ziemia over ..." mi tak powiedzieli po setnej wywrotce jak powiedzialem "Panie sypnij pan jeszcze 50 ... " :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 19.04.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witajcie, u mnie jest prądzik i woda ... ściana fundamentowa stoi ... ale w miejscu. Czy ktoś ma kontakt do firmy z maszyną "fadroma" ??? To takie coś jak spychacz tylko z inną łyżką z przodu. Potrzebuję by szybciutko i bezboleśnie uzupełnić grunt pod posadzkami przez stawianiem ścian z BK. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Widziałem jak jakiś maluch miał kontakt z fadromą. NIkomu nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 19.04.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Widziałem jak jakiś maluch miał kontakt z fadromą. NIkomu nie życzę Za 1h i 11 min walę Cię w kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 heheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 u mnie jutro od 8 rano jedziemy w górę z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 19.04.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Kurcze jak to fajnie jest jak coś się dzieje na budowie Wcześniej miałem już dosyć tego tempa, ale teraz jak trzeba czekać by strop wysechł, to już nie mogę się doczekać kiedy znów zaczną mury pnąc się do góry , nic to jeszcze kilka dni i u nas coś powinno drgnąć. pozdrowinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.04.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Kuba - nie przesadzaj - spora część z nas chciałaby, żeby stropy schly na naszych budowach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 20.04.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A pochwalę się i ja kolejnym drobnym kroczkiem naprzód. Co prawda na tle grupy to prezentujemy się jak ten autobus w kratę z napisem "KONIEC WYŚCIGU" ale ... projekt poszedł wczoraj do adaptacji MaPi - wczoraj pan AM zjawił się punktualnie ale widzę, że to typ człowieka który wymaga częstego nękania telefonicznego ... ale i tu nie ma strachu napuszczę na niego żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A my dostaliśmy wczoraj wycenę ze Stalmetu. Oferta porównywalna z tą z Maxformu, dzisiaj mamy mieć jeszcze z dwóch hurtowni. Dostaliśmy też z pewnego składu, ale jakaś taka bardzo dziwna, więc chyba tej firmie już podziękujemy. Jeszcze chcemy dać projekt do Syke i to będzie już chyba wszystko.Dyz niech go żona ściga, niech się nie ociąga. Ciekawa jestem kiedy my dostaniemy projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.04.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Fizyk – ja się cieszę za mam już strop jedynie narzekam na bezczynność związaną z czekaniem jak strop schnie.Skok z okresu gdzie nie było czasu na podrapanie się ..., w okres gdzie siedzisz na .... i tylko czekasz jest po prostu pełen oczekiwania kiedy to znowu ruszy. Zresztą sam zobaczysz jak to jest jak dojdziesz do tego miejsca J i będziesz musiał czekać. W tym czasie ekipa ucieka na inna budowę i tak naprawdę to nie wiesz kiedy do ciebie wrócą L pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts