Pawson 25.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Fizyk : nie rób z Idkamem żadnych numerków (on ma żone...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.04.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 heheheheeee. Dobre. A znasz to: Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.04.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Uwaga, uwaga - jeszcze tylko dzisiaj przyjmuję życzenia imieninowe. Jutro już nie przyjmuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 heheheheeee. Dobre. A znasz to: Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek coz... idac dalej twym tropem mozna by powiedziec : Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek, raz zwierzaczek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.04.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 heheheheeee. Dobre. A znasz to: Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek coz... idac dalej twym tropem mozna by powiedziec : Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek, raz zwierzaczek :) Pawson, co Ty wygadujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 FIZYK.... Co prawda nie pamietam zeby mnie ktos na impreze imieninową zapraszał, ale co tam, zloze ci te zyczenia .... Zycze ci wszystkiego najlepszego z okazji 18 tych imienin .... :) i zebys skonczyl budowe i zebys mial takich strasznie fajnych znajomych jak my wszystkie z foruma i zebys byl usmiechniety i radosny od wiosny do wiosny i zebys mial fure full wypas opcja (albo dwie fury) i zebys sprzedal wszystki miliona ubezpieczen i mial kupe kasiory i zeby twoje zycie niekoniecznie "mialo smaczek..." Moja lepsza polowa i JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Pawson, co Ty wygadujesz zwracam uwage ze to nie ja zaczalem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.04.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Pawson, co Ty wygadujesz zwracam uwage ze to nie ja zaczalem ... Wszystko oK, ale szkoda zwierzątek - są pod ochroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.04.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 FIZYK.... Co prawda nie pamietam zeby mnie ktos na impreze imieninową zapraszał, ale co tam, zloze ci te zyczenia .... Zycze ci wszystkiego najlepszego z okazji 18 tych imienin .... :) i zebys skonczyl budowe i zebys mial takich strasznie fajnych znajomych jak my wszystkie z foruma i zebys byl usmiechniety i radosny od wiosny do wiosny i zebys mial fure full wypas opcja (albo dwie fury) i zebys sprzedal wszystki miliona ubezpieczen i mial kupe kasiory i zeby twoje zycie niekoniecznie "mialo smaczek..." Moja lepsza polowa i JA Za życzenia dziękuję. Imprezę zorganizujemy w przyszłym roku - w domku. Niestety - brak warunków lokalowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 25.04.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 z uwagi na dobro psychiczne innych czytających zdecydowalem sie nie kontynuowac tego tematu :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 25.04.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Fizyku, dziś twoje imieniny? No to wszystkiego naj..., szybkiego przeprowadzenia się do swojego domku, pociechy z dzieci i jeszcze dzieci , dużo zdrowia, szcęścia i miłości, i czego sobie jeszcze życzysz ode mnie i mojego męża i dziecinka też się dołącza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 25.04.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Fizyk - przyłączam się do życzeń I mam pytanie czy ktoś się orientuje jaka jest różnica miedzy BK z Niemiec a Lubartowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.04.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Grzesiu, od Idkamów - wszystkiego naj !!!!! Szczelnego dachu i prostych ścian !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.04.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 IDKAM: FS 30 ?? Ile to cudo ?? Styropian FS 30 gr 5cm 60m2 po 9,63 netto, ale po rabatach i przed podwyżką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.04.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Idkam - jak tam sprawy stoją z numerkiem?? Fizyku, do końca kwietnia mam urwanie głowy, postaram się coś ustalić w środę i dam znaki na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.04.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dzięki za życzenia (MaPi - wczoraj byłe imieninki). Idkam - nie ma pośpiechu - wiadomo wszyscy chcą wszystko przed weekendem. Ja niekoniecznie A jutro gramy - Pawson - nie wykręcisz się tym razem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Fizyk: Skoro ja sztrasznie sztrasznie sztrasznie nie lubie grac w Pilke Nozna :( HIHIHI Lepiej powiedz jak dzisiaj plany wycieczki budowlanej PS> Dziekuje za pomoc. p. Byla nadzwyczaj mila i wszystko poszlo strasznie sprawnie... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 26.04.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Na ten STALMET to mnie chyba niedługo coś trafi ;[. Już drugi dzień dowożą mi BK na budowę, miał być wczoraj do popołudnie, nie udało się im, teraz miał być dzisiaj rano albo na 7 albo na 8 a jest już po 9 i nawet nie raczyli zadzwonić co się dzieje. Normalnie można dostać białej gorączki albo wyjść z siebie i stanąć obok. To już drugi raz tak mi robią, za pierwszym razem też miałem 1 dzień przestoju bo nie dowieźli bloczków na czas i zamiast z samego na 8 były na 14. U nich chyba nie ma co tego BK zamawiać, chyba że z terminem o tydzień wcześniejszym niż BK jest potrzebny na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 26.04.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 No już mi troche poziom nerwów opadł bo raczyli przyjechac z tym BK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.04.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 O widzisz ich ... U mnie sie spisuja narazie na medal (odpukac) Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts