Kubus budowniczy 28.04.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Kurcze czy nikt mi nic nie powie na temat tych plytek klinkierowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 A mi na temat siatki? Kubuś - u nas jeszcze nie ten etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.04.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 baba & kubus lacze sie z wami w bolu ale oba tematy sa mi zgoła obce ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.04.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Pawson, dzięki i do usłyszenia wieczorem . Co do płytek - nie stosuję, więc nie mam orientacji. Dwa najtańsze miejsca, w których wszystko kupowałam to Syke i PT Junior. Sprawdź, może mają tanie płytki. Siatkę kupowałam chyba w Poniatowej, ale było to dawno, więc ceny nie pomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 28.04.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam !!!! Czy ktoś z was robił wycenę materiałów do pokrycia dachu w firmie OMEGA ??? Ceny które dostałem podałem na forum w dziale LISTA PŁAC WYKONAWCÓW i wątku " Ceny akcesoriów do dachu -czy dobre " Wszyscy pisza że są to kosmicznie wysokie ceny . Chyba jednak opinia o tym ze Lublin to jedno z droższych miast w Polsce jeśli chodzi o materiały budowlane chyba się sprawdza . Uwaga więc na OMEGĘ .Czy znacie może jakieś hurtownie z akcesoriami do krycia dachu z rozsadnymi cenami ??? pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam !!!! Czy ktoś z was robił wycenę materiałów do pokrycia dachu w firmie OMEGA ??? Ceny które dostałem podałem na forum w dziale LISTA PŁAC WYKONAWCÓW i wątku " Ceny akcesoriów do dachu -czy dobre " Wszyscy pisza że są to kosmicznie wysokie ceny . Chyba jednak opinia o tym ze Lublin to jedno z droższych miast w Polsce jeśli chodzi o materiały budowlane chyba się sprawdza . Uwaga więc na OMEGĘ .Czy znacie może jakieś hurtownie z akcesoriami do krycia dachu z rozsadnymi cenami ??? pozdr D.RZ GREM na Turystycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Darek - osobiście tez dostałem droga ofertę z Omegi!! Ella - ja robię tak - częśc faktur biorę na rodzicow (musza się rozliczyć z US po sprzedaży naszego mieszkania, które było na nich , żeby nie zapłacić podatku). Część - (pod kredyt) biorę na siebie. A rzeczy typu kibel, i inne wykończeniowe (płytki itp) na rodziców i na siebie. Tak zrobiłem w 2004 roku. Dzięki temu otrzymam zwrot prawie 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Co do płytek - tez nie mam zielonego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 28.04.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Dzięki, przynajmniej wiem ze nikt nic nie wie. Co do Omegi to niestety mam od nich wycenę ale na blachodachówkę i nie mogę powiedzieć jak się ma do innych hurtowni bo w każdej mam wyceniona inna blachę ale ceny są dość zbliżone na innych elementach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 28.04.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam !!!! Podjadę na Turystyczną i zobaczę jak mi wycenią . Fizyk -jak tam mury -bo nie mam czasu wpaść do ciebie na budowę ??? A moje papiery już gotowe i po wolnych dniach do starostwa ......... pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 28.04.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Darek Rz - możesz sie jeszcze przejechac do INWESTORA Zemborzycka 55 dla porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.04.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Na inwestora trzeba uwazac w pierwszej ofercie dali mi ceny praktycznie cennikowe czyli jakies 20 % drozej niz w efekcie kupuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.04.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Co ze spotkaniem dlugo likendowym ?? Jakie terminy / miejsca i czasu sugerowane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.04.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Moje mury idą w dobrym kierunku - pionowo do góry!!! Zapraszam na oględziny Jeśli chodzi o termin to jest mi obojętne. Może być 1-go lub 3-go. (drugiego pracuję ). Pawson - rower nabyłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 29.04.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Cześć nam pasuje niedziela godzina gdzieś po 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.04.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Fizyk: czy ty wiesz ile tego jest ?? w kazdym sklepie ok 100 modeli ... WYBIERAM Niedziela 14 - jak dla nas super ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.04.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Więc są chętni na niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.04.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 dwa chetne sa na niedziele na 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.04.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Jeśli chodzi o niedzielę to muszę porozumieć się z mężem, bo na którąś byliśmy już umówieni, ale nie jestem pewna czy na 14, czy na 15. Jeśli na 15 to chętnie, chociaż na chwilę wpadniemy, żeby zobaczyć nowopowstający dom Fizyków.Sprecyzuję się wieczorem, ewentualnie dryndniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.04.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 No, my niestety nie damy rady, ale chętnie wybierzemy się na następną wycieczkę. I mam nadzieję, że nie tylko do Fizyków . Miłej zabawy i super fajnego długiego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts