Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

A więc mam do Was kilka pytań :

Cena nawet przyzwoita :wink:

1. Pytaj SWBEATA, ona już chyba korzysta i może coś więcej na ten temat powiedzieć, ewentualnie polecić.

2. Ja myślę jeszcze o profilu Salamander ul. Łęczyńska 1 - OKNODOM

3. Chyba 4 komory

4. Nie wiem

5. Nie dałem

6. Przydomowa oczyszczalnia ścieków 7600 - Hydrosytem

7. Pan Rysio z Lubzel - zaj... fachowiec, ale nie tani (jak stwierdził 45-50 PLN za punkt z materiałem) 603888754

8. ??

9. Vitodens 333- :o :o :o chyba najdroższy ??? Co w zastępstwie? Vitopend 200 - też kondensacyjny. Po co Ci taki duży kocioł???

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Idkam - dzięki. Czekam na następne porady.

Jutrzejsze spotkanie aktualne a w zależności od rozwoju sytuacji zadecydujemy o piłeczce. ALe wg mnie - aktualne - trzeba wybiegać!

Idkam - teraz działa i jest fajna ta prezentacja. NIe wiem czemu , ale wczoraj w domu nie chciało chodzić.

pozdrawiam i oczekuję podpowiedzi.

Pawson - uodparniaj się !! :wink:

1. Duzo dobrego slyszalem o kominkach na kowalskiej (kolo starej zkladnicy harcerskiej przy lubartowskiej) - pojdz daj do wyceny to zobaczysz

2. Nie wiem

3. Nie wiem

4. Nie wiem

5. Nic, nigdzie ...

6. Nie wiem - rob zwykle szambo bez dna - u ciebie pewnie wszyscy w okolicy takie maja ...

7. Guit mial kogos spox niech ci da namiara

8. Jak chcesz to podam ci telefon do mojego hydrulika drogi nie jest i ci wyceni wszystko zadzwon jak chcesz

9. Nic nie myslimy

Do wszystkich: Adaś rosnie, 4 m-c, 6 kg żywej wagi, najlepsza zabawa: miętolenie własnego mokrego, ruchliwego języka.

Do fizyka:

ad.2 FERNO

ad.3 5 komorowe, bo się nie wyginają

ad.4 mam dobrego stolarza

ad. 5 brama dwustanowiskowa KRISPOL: ok. 5 000,00 bez montażu

ad.7. na priv, bo teraz nie pamiętam

pozdr.

2. Stolarka PCV (wiem o Goranie, że mają dobrą ofertę, ale kto jeszcze)

3. Jakie okna - 4-czy 5-komorowe?

Ja mam drewno Gorana.

4. Drzwi wejściowe - jakie polecacie, gdzie szukać dobrych, z czegokupić. Jakie ceny? (Mam w ofercie Dierre za 4 000zł :o

Ja będę zamawiać w firmie WAM ( http://www.pw-wam.pl ) według indywidualnego projektu.

5. ILe daliście (i gdzie) za automatyczną bramę garażową

Firma DROMA - w zeszłym roku najlepszy stosunek cena/jakość, w tym roku nie mam rozeznania.

6. Przydomowa oczyszczalnia ścieków (Ella jak możesz - podrzuć mi namiar na tego gościa). Wydaje mi się 10 100 zł (brutto) to trochę dużo :o

Dostałam kontakt do firmy, która robi oczyszczalnie biologiczne bez drenażu w bardzo dobrych cenach ( http://www.bioeko.ires.pl )

Pozdrawiam :)

Fizyk, może tak być, że spotkamy się wcześniej. Musimy się jednak umówić gdzieś w Lublinie, bo nie wiemy gdzie jest Wasza działka. Jak jeździcie od Warszawskich, czy od Nałęczowskiej? O której? O 13 może być? A później do Pawsona, który się nie odzywa, może nie chce nas zabrać na działkę :D :wink: ? A później nad Zalew.

A nad Zalewem o 14 to przy tej pierwszej restauracji, w której byliśmy ostatnio, czy przy placu zabaw, przy tej drugiej?

Kubus prześlij mi swój numer telefonu na priva, żebyśmy mogli się ewentualnie znaleźć.

oj wy wy - ja sie nie odzywam bo z domu malo uzywam....

mozna zrobic tak zeby pojechac do Fizyka poseidziec u niego potem do nas na dzialke i nad zalew.

Moze byc 13:00 jak dla nas a spotkac sie mozna (jesli wszyscy biora autka) na stacji benzynowej na poczatku naleczowskiej przy MPK. tam jest duzo miejsca do zaparkowania. CO wy na to ??

PS. MaPi Fizyk jakby cos to dzwonce do mnie bo a zadko sprawdzam maila w łikend