idkam 02.05.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 A więc mam do Was kilka pytań : Cena nawet przyzwoita 1. Pytaj SWBEATA, ona już chyba korzysta i może coś więcej na ten temat powiedzieć, ewentualnie polecić. 2. Ja myślę jeszcze o profilu Salamander ul. Łęczyńska 1 - OKNODOM 3. Chyba 4 komory 4. Nie wiem 5. Nie dałem 6. Przydomowa oczyszczalnia ścieków 7600 - Hydrosytem 7. Pan Rysio z Lubzel - zaj... fachowiec, ale nie tani (jak stwierdził 45-50 PLN za punkt z materiałem) 603888754 8. ?? 9. Vitodens 333- chyba najdroższy ??? Co w zastępstwie? Vitopend 200 - też kondensacyjny. Po co Ci taki duży kocioł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Idkam - dzięki. Czekam na następne porady. Jutrzejsze spotkanie aktualne a w zależności od rozwoju sytuacji zadecydujemy o piłeczce. ALe wg mnie - aktualne - trzeba wybiegać! Idkam - teraz działa i jest fajna ta prezentacja. NIe wiem czemu , ale wczoraj w domu nie chciało chodzić. pozdrawiam i oczekuję podpowiedzi. Pawson - uodparniaj się !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.05.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Idkam - teraz działa i jest fajna ta prezentacja. NIe wiem czemu , ale wczoraj w domu nie chciało chodzić. Moze miales niewłączony komputer ??? Fizyk ale masz zaj... dzialke ... kiedy grill ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Komputer był włączony (w domu nie było prądu - ale to przecież nie mogło mieć wpływu ) Ty się Pawson skup na moich powyższych pytaniach. Oczekuję konkretnych odpowiedzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 1. Duzo dobrego slyszalem o kominkach na kowalskiej (kolo starej zkladnicy harcerskiej przy lubartowskiej) - pojdz daj do wyceny to zobaczysz 2. Nie wiem 3. Nie wiem 4. Nie wiem 5. Nic, nigdzie ... 6. Nie wiem - rob zwykle szambo bez dna - u ciebie pewnie wszyscy w okolicy takie maja ... 7. Guit mial kogos spox niech ci da namiara 8. Jak chcesz to podam ci telefon do mojego hydrulika drogi nie jest i ci wyceni wszystko zadzwon jak chcesz 9. Nic nie myslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Odblokuj telefon!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RHM 02.05.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Do wszystkich: Adaś rosnie, 4 m-c, 6 kg żywej wagi, najlepsza zabawa: miętolenie własnego mokrego, ruchliwego języka.Do fizyka: ad.2 FERNOad.3 5 komorowe, bo się nie wyginająad.4 mam dobrego stolarzaad. 5 brama dwustanowiskowa KRISPOL: ok. 5 000,00 bez montażuad.7. na priv, bo teraz nie pamiętampozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 02.05.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 2. Stolarka PCV (wiem o Goranie, że mają dobrą ofertę, ale kto jeszcze) 3. Jakie okna - 4-czy 5-komorowe? Ja mam drewno Gorana. 4. Drzwi wejściowe - jakie polecacie, gdzie szukać dobrych, z czegokupić. Jakie ceny? (Mam w ofercie Dierre za 4 000zł Ja będę zamawiać w firmie WAM ( http://www.pw-wam.pl ) według indywidualnego projektu. 5. ILe daliście (i gdzie) za automatyczną bramę garażową Firma DROMA - w zeszłym roku najlepszy stosunek cena/jakość, w tym roku nie mam rozeznania. 6. Przydomowa oczyszczalnia ścieków (Ella jak możesz - podrzuć mi namiar na tego gościa). Wydaje mi się 10 100 zł (brutto) to trochę dużo Dostałam kontakt do firmy, która robi oczyszczalnie biologiczne bez drenażu w bardzo dobrych cenach ( http://www.bioeko.ires.pl ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.05.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 to co ze spotkaniem jutro - moze jakies propozycje czas/miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Godzina może zostać +/- 14. Chyba wszystkim pasuje. A miejsce? Nie wiem. Ponieważ jest trochę drobnicy (tnz dzieciaków ) to może w pobliżu jakiegoś placu zabaw ?? Niedaleko jakiejś lodziarnio-pizzerni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 02.05.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Mieliśmy Fizykowy dom obejrzeć , a potem może nad Zalew po drodze zwiedzając Pawsonowy domek? Już się nie będę więcej wpraszała . A 14 może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Oczywiście jestem za. MaPi - u mnie to obejrzysz tylko stan zerowy . Może tak być. Ja zapraszam i jestem otwarty na propozycje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Albo - MaPi - my możemy spotkać się wcześniej na naszej działce apotem pojechać na Pawsonową. Jak wygodniej. Rzeczywiście nad zalewem jest w miarę blisko wszędzie, jest plac zabaw. Miejsce jest jednym słowem OK. Godzina - też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 02.05.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 w związku z tym że nam sie plany zmieniły co do jutrzejszego dnia, jesteśmy chętni sie z wami spotkać, tylko musicie dac namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 02.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Ciut więcej zdjęć w naszym albumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.05.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Fizyk, może tak być, że spotkamy się wcześniej. Musimy się jednak umówić gdzieś w Lublinie, bo nie wiemy gdzie jest Wasza działka. Jak jeździcie od Warszawskich, czy od Nałęczowskiej? O której? O 13 może być? A później do Pawsona, który się nie odzywa, może nie chce nas zabrać na działkę ? A później nad Zalew. A nad Zalewem o 14 to przy tej pierwszej restauracji, w której byliśmy ostatnio, czy przy placu zabaw, przy tej drugiej? Kubus prześlij mi swój numer telefonu na priva, żebyśmy mogli się ewentualnie znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.05.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Idkam, fajne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.05.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 oj wy wy - ja sie nie odzywam bo z domu malo uzywam.... mozna zrobic tak zeby pojechac do Fizyka poseidziec u niego potem do nas na dzialke i nad zalew. Moze byc 13:00 jak dla nas a spotkac sie mozna (jesli wszyscy biora autka) na stacji benzynowej na poczatku naleczowskiej przy MPK. tam jest duzo miejsca do zaparkowania. CO wy na to ?? PS. MaPi Fizyk jakby cos to dzwonce do mnie bo a zadko sprawdzam maila w łikend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.05.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Dla mnie ok. 13 przy stacji paliw na Nałęczowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.05.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 My jedziemy jeszcze do Puław, także dołączać możemy ok. 14:30, pewnie już nad Zalewem. Będziemy dzwonić do Pawsona lub MaPi Mam nadzieję, że do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts