fizyk 05.05.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ^&^(%$$#@#@#^^&*()+&^%&^^$#@@# Pawson - co robisz? Nudzisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.05.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 To się w końcu weź do roboty hihihihihihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.05.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 fizyk ^%^%%$^*% znowu pada to na pewno przez Ciebie %&^$%^^%**^%^& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.05.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Pawson #$%^$%*&(^*&%%^#$&$ z takich rzeczy się %!@$%^&&*()*&%^$%$^&^ nie żartuje #$%^$%*&(^*&%%^#$&$ #$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 05.05.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ile za belix płaciliście?do pawsona - nie bój nic, stropu nie zmienisz teraz, bardziej martwiło mnie robienie izolacji piwnicy przed zalaniem stropu, bedziesz musial wieniec izolować no chyba że bedziesz miał go ponad 50 cm nad ziemią. i nie zapomnij o ponownej izolacji na stropie pod bk, pod stropem jak masz to dobrze ale i na górze nie zawadzi. i ostatnie pytanie ile rabatu w goranie dostaliscie na okna i drzwi ewentualnie jak ktoś brał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.05.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ile za belix płaciliście? do pawsona - nie bój nic, stropu nie zmienisz teraz, bardziej martwiło mnie robienie izolacji piwnicy przed zalaniem stropu, bedziesz musial wieniec izolować no chyba że bedziesz miał go ponad 50 cm nad ziemią. i nie zapomnij o ponownej izolacji na stropie pod bk, pod stropem jak masz to dobrze ale i na górze nie zawadzi. i ostatnie pytanie ile rabatu w goranie dostaliscie na okna i drzwi ewentualnie jak ktoś brał? izolacje sa robione b. solidnie na to jestem szczegolnie uczulony ja, majster i kierownik i kazdy dorzuca cos od siebei wiec wydaje mi sie ze tego elementu sie nie skopie Wieniec bedzie teraz izolowany ... kierownik nic przeciwko temu nie mial zreszta bedzie wystawal z ziemi sporo ... odciecie scian izolacja pozioma bedzie na stropie [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ile za belix płaciliście? i ostatnie pytanie ile rabatu w goranie dostaliscie na okna i drzwi ewentualnie jak ktoś brał? Witaj shago Dzisiaj dostanę ofertę z Gorana. Wieczorem napiszę. Z tego co panienka mówila że przy zamówieniu kompleksowym można liczyć na okoł 12 % za drzwi i 20% przy oknach. Ale to tak wstępnie. Powiem szczerze - mnie nie interesuje wielkość rabatu. Mnie interesuje cena ostateczna. Mogą mi dać tyko 5% , byle było taniej niż gdzie indziej Mam mieć dobrą ofertę z EkoSystemu. Pożyjemy zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Za beliks nic nie płaciłem Buduję z Maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.05.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Fizyk: WZIALBYS SIE DO ROBOTY A NIE GADASZ I GADASZ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 05.05.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 beliks po 4,5 ale juz jakis czas temu Propozycja dla wszytskich może jakięś czary by deszcz tylko w nocy padal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 W sobotę nie będzie padał bo MY chcemy na działce podłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 05.05.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Może jakiś wspólny taniec??? Mój praprapradziad był indianinem i zostawił mi jakieś notatki ... tylko musi być ok. 8-10 chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Singing in the rain już było Odpowiedni strój i nastrój - i jestem za Po jakiemu te notatki Sprawdź, czy dziadek był Indianinem, harcerzem czy partyzantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.05.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 WG mnie to jest CZYJAŚ wina i trzeba go tylko znalezc i ..... i potem zaswieci slonce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.05.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 a dzisiaj rano z dusza na ramieniu bylem ogladac fundamenty i sie zastanawialem czy bedzie w srodku jeziorko czy nie ... Na szczescie okazalo sie ze ciagle widac ziemie, no moze błotsko ale tak czy siak jeziorka nie ma ... Kamien z serca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 05.05.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 A u nas robia!!! sama bylam zdziwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 05.05.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witam !!!! Do wszystkich --------- jesli potrzebujecie okna lub drzwi z Gorana to proszę o kontakt na priva (mam tam duze znajomosci ) -pomoge . pozdrawiam D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 05.05.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Najładniejsza pogoda ma być jutro i trzeba ją wykorzysta W sobotę ma już być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.05.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Witam !!!! Do wszystkich --------- jesli potrzebujecie okna lub drzwi z Gorana to proszę o kontakt na priva (mam tam duze znajomosci ) -pomoge . pozdrawiam D.RZ Darek !!! J a chce. Walnij namiary na priva!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Ja też bardzo ładnie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts