Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Pawson #$%^$%*&(^*&%%^#$&$

z takich rzeczy się %!@$%^&&*()*&%^$%$^&^ nie żartuje #$%^$%*&(^*&%%^#$&$

#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$#$%^$%*&(^*&%%^#$&$

:wink:

ile za belix płaciliście?

do pawsona - nie bój nic, stropu nie zmienisz teraz, bardziej martwiło mnie robienie izolacji piwnicy przed zalaniem stropu, bedziesz musial wieniec izolować no chyba że bedziesz miał go ponad 50 cm nad ziemią. i nie zapomnij o ponownej izolacji na stropie pod bk, pod stropem jak masz to dobrze ale i na górze nie zawadzi.

i ostatnie pytanie ile rabatu w goranie dostaliscie na okna i drzwi ewentualnie jak ktoś brał?

do pawsona - nie bój nic, stropu nie zmienisz teraz, bardziej martwiło mnie robienie izolacji piwnicy przed zalaniem stropu, bedziesz musial wieniec izolować no chyba że bedziesz miał go ponad 50 cm nad ziemią. i nie zapomnij o ponownej izolacji na stropie pod bk, pod stropem jak masz to dobrze ale i na górze nie zawadzi.

i ostatnie pytanie ile rabatu w goranie dostaliscie na okna i drzwi ewentualnie jak ktoś brał?

izolacje sa robione b. solidnie na to jestem szczegolnie uczulony ja, majster i kierownik i kazdy dorzuca cos od siebei wiec wydaje mi sie ze tego elementu sie nie skopie

Wieniec bedzie teraz izolowany ... kierownik nic przeciwko temu nie mial zreszta bedzie wystawal z ziemi sporo ... odciecie scian izolacja pozioma bedzie na stropie

[/url]

Witaj shago

Dzisiaj dostanę ofertę z Gorana. Wieczorem napiszę. Z tego co panienka mówila że przy zamówieniu kompleksowym można liczyć na okoł 12 % za drzwi i 20% przy oknach. Ale to tak wstępnie. Powiem szczerze - mnie nie interesuje wielkość rabatu. Mnie interesuje cena ostateczna. Mogą mi dać tyko 5% , byle było taniej niż gdzie indziej :wink:

Mam mieć dobrą ofertę z EkoSystemu. Pożyjemy zobaczymy!