Pawson 06.05.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 czyzby wszyscy sie pospali przy biurkach tak przy piatku ?? Bo w to ze pracujecie to NIE UWIERZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.05.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Ja mam sprawdzonego przedstawiciela Gorana, który nie ma biura i w związku z tym daje większe rabaty niż w oficjalnych punktach. Chętnym mogę podać kontakt na priva. Ellu - daj, proszę namiar na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.05.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 IDKAM, kiedy inspekcja forumowa u Ciebie ?? Zaraz jak umyję okna i rozwinę trawniki :wink: W naszym przypadku chyba po niedzieli ... Serdecznie zapraszam! Idkam, czy ja tez moge przyjsc zobaczyc ? Bardzo prosze I ja, i ja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.05.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Idkam, boj sie Boga, skad wytrzasnales takie kwoty Z portfela nietety ... Skrzyneczka kolorowa, kabelek, bezpieczniki tu i tam , rura Arota - w sumie 610,00 , robocizna i papiery 800,00 A w Lubzelu za przyłączenie 14 kW nic wiecej nie powiem na ten temat, zeby nikogo nie draznic Poproszę info na PRIV ... co znowu spieprz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.05.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Moi Drodzy, zapraszam serdecznie, ale łikendzie ... Yares, Ty masz daleko, dam znać duuużo wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.05.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 idkam - coś kręcisz . Sam wybrałes rodzaj odwiedzin - wpadniemy wszyscy z zaskoczenia NIe wiem dlaczego ale u mnie jest w projekcie kabelek 16 tka (a nie 10tka) Jest on sporo droższy (oczywiście miedź). Koszt kabelka (40 mb) około 800 zł . Nic nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.05.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 idkam - coś kręcisz . Sam wybrałes rodzaj odwiedzin - wpadniemy wszyscy z zaskoczenia NIe wiem dlaczego ale u mnie jest w projekcie kabelek 16 tka (a nie 10tka) Jest on sporo droższy (oczywiście miedź). Koszt kabelka (40 mb) około 800 zł . Nic nie poradzę. ulica Zorza, poźniej Dwie Topole, później Jarzębinowa ... druga działka po prawej stronie Kabel ??? może masz żelazko dużej mocy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.05.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Pawson - jedziemy jutro do idkama?Mariusz - od której jesteś na działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 06.05.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Poproszę info na PRIV ... co znowu spieprz.... spoko, nic nie spieprzyles (chyba ) szczegoly przy okazji spotkania no i daj mi znac z wyprzedzeniem, kiedy bedzie mozna obejrzec twoja budowe, bo koniecznie musze ja zobaczyc a, i jeszcze mala korekta - pierwsza uliczka to nie Zorza tylko Malwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 07.05.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Do wszystkich w sprawie okien. My kupilismy M&S. Przedstawiciel Doral na Turystycznej. Mozecie sobie poczytac na forum, ciesza sie bardzo dobra opinia i wyszly nam najtaniej. Mielismy wyceny: Goran, Salamander, Rehau, Deckeunick (oj jakos tak to sie pisze) i jeszcze jakies... Montujemy za miesiac wiec bede mogla juz u siebie je zaprezentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.05.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Do wszystkich w sprawie okien. My kupilismy M&S. Przedstawiciel Doral na Turystycznej. Mozecie sobie poczytac na forum, ciesza sie bardzo dobra opinia i wyszly nam najtaniej. Mielismy wyceny: Goran, Salamander, Rehau, Deckeunick (oj jakos tak to sie pisze) i jeszcze jakies... Montujemy za miesiac wiec bede mogla juz u siebie je zaprezentowac Czy możesz napisać coś więcej o tych oknach? kolor, ile komór, czy są łuki ... Przy wycenie powinna być powierzchnia ... czy możesz napisać jaka? a na PRIV cena za 1m kwadratowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.05.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Weekendowa sobota. Ale fajnie1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 07.05.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Okna M&S:4-komorowe, MS Line Termo, kolor obustronnie orzech.U nas nie ma lukow. Mamy 16 okien (w tym szesc balkonowych) wszystkie standard. Fabryka ma swoja strone http://www.ms.pl/Jesli bedziecie zainteresowani to oczywiscie sluze pomoca w pertraktacjach odnosnie ceny. Mam w tej sprawie pewne mozliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.05.2005 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Hej,napiszcie, czy wszyscy zaopatrywaliście się kompleksowo w jednej firmie, od fundamentu po dach, czy może braliście materiały z różnych miejsc. I czy ktoś z was ma może bloczki fundamentowe z Faelbudu lub innej lubelskiej wytwórni betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.05.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Macie może jakieś doświadczenie z firmą Lewtak, z Lubartowa (Mieczysławówka obok Lublartowa)? Czy ich wyroby są ok, czy lepiej nie ryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 08.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 mówicie że 20% w goranie dają rabatu na wstępie? no nic czekam aż porównacie oferty bo mi dopiero ściany buduja. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 08.05.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Macie może jakieś doświadczenie z firmą Lewtak, z Lubartowa (Mieczysławówka obok Lublartowa)? Czy ich wyroby są ok, czy lepiej nie ryzykować? MaPi, ja mam ścianę fundamentową z bloczków od Lewtaka, murarze chwalili towar (mój i z poprzednich budów). Firma M kupuje od nich duże ilości i buduje z tego osiedle ... musą być pewni towaru, bo dają gwarancję. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.05.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Dzięki idkam. Mam nadzieję, że jutro wybierzemy się z wizytą do firm, na negocjowanie cen. Na pierwszy rzut idzie Maxform. I koniecznie jutro dzwonię do pana projektanta, jak tam nasze uzgodnienia przyłączy. Stmara czy oddał wam już papiery? Czyżbyś wygrał? Jeśli tak to gratulacje. A my czekamy dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.05.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Macie może jakieś doświadczenie z firmą Lewtak, z Lubartowa (Mieczysławówka obok Lublartowa)? Czy ich wyroby są ok, czy lepiej nie ryzykować? Mapi Ja mam od nich strop belki i pustaki stropowe - sa OK wg murarzy. A.Ch. je sprzedaje ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Zostawiam Was samych na trzy dni! Wyjeżdżam na szkolenie i do środy chyba raczej nie będę miał internetu. Pozdrawiam i życzę miłego budowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts