idkam 09.05.2005 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Zostawiam Was samych na trzy dni! Wyjeżdżam na szkolenie i do środy chyba raczej nie będę miał internetu. Pozdrawiam i życzę miłego budowania! Tylko nie przesadź z czytaniem książek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 09.05.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 po ile płaciliście za bloczki fundamentowe 24x38x12? ja wziąłem z jakiejs wytwórni z kielc, białe kruszywo w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Hej Mapi - od nich mam belki stropowe i pustaki kominów wentylacyjnych majster nic nie narzekał No i wystąpił pierwszy mocny zgrzyt z majstrem już zarzeganny ale tuż przed końcem robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 shago za bloczki betonowe 2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 09.05.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Pawson - z przykrościa muszę stwierdzić, że zgodnie z naszą rozmową w sobotę mam okazję wypowiedzenia swojego niezadowolenia z powodu pogody .. dzisiaj aura wybitnie dla twardzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 09.05.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 JA 2,2 , kupiłem ich 2980 ale piwnica jak wielki bunkier, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 09.05.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Shago, Kubus, a dawno temu kupowaliście bloczki? i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 shago - ja mialem tylko 1300mapi - jakis miesiac temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 09.05.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 ja też, w konskowoli jest gosc co sprzedaje te bloczki, ale one są z kieleckiego, i maja kruszywo dolomitowo-wapienne. na ściany piwnicy nie robiło mi to róznicy. normalne w okolicach puław 2,4-2,7 kosztują, a i tak nie wiesz co ci tam przywieźli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 09.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności Evevet Mam do Ciebie pytania w sprawie okien, za ok. 3 miesiące też zamierzam je kupić i zamontować: - jak długo czeka się od momentu złożenia zamówienia aż do zakupu i montażu;- czy okna można zamówić z montażem (wtedy jest 7%VAT);- ja mam 14 okien, w tym 3 drzwi balkonowe (jedno podwójne), czy w przybliżeniu mogłabyś podać ile mam szykować na nie kasy, przy zakupie w firmie M&S wraz z montażem. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Dla potrzebujących siatki ogrodzeniowej: tania i dobra jest w Konopnicy (dawny GS). Mają towar na ogrodzenia prowizoryczne i docelowe. W razie czego moge podać namiary. Wygląda na to, że w tym tygodniu będę miała PEWIEN PAPIER Jak to już nastąpi, to się z Mężem dobrym winkiem upijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 09.05.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Wukan: mimo szczerych checi sama nie dam rady obliczyc ile to bedzie kosztowalo ale podeslij mi wymiary a ja sie reszta zajme. I bedzie gotowa wycena za jeden dzien lub dwa. Oczywiscie zawsze musze odpowiadac na pytanie od konca no coz.Okna mamy zamowione z montazem i 7% vat. Mysle ze termin realizacji do dogadania. Mozna wplcic niewielka zaliczke i czekac... Nam proponowano 3-4 tygodnie ale my chcielismy duzo duzo pozniej. Zamawialismy na przelomie luty/marzec a montujemy w czerwcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.05.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 A propos bloczków betonowych - sprawdzaliście w Syke? Ja, jeśli dobrze pamiętam, kupowałam tam właśnie, ceny były dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.05.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ja mam sprawdzonego przedstawiciela Gorana, który nie ma biura i w związku z tym daje większe rabaty niż w oficjalnych punktach. Chętnym mogę podać kontakt na priva. Ellu - daj, proszę namiar na priva! Już piszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 09.05.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 czołgiem! Mapi-my ciągle czekamy - jeszcze macie szansę wygrac! we wtorek pan A. idzie sprawdzić czy cos drgnęło w Lubzelu z naszymi kwitami, jeśli tak to mamy wszystko do składania o pozwolenie ale coś mi mówi,ze to jeszcze nie w tym tygodniu. My w goranie dostalismy 30% rabatu. Na ładne oczy mojej żony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.05.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Stmara, ja dzisiaj dzwonię i zobaczymy na jakim etapie nasze uzgodnienia. Jak będzie sprawdzał twoje to może nasze też? Mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 10.05.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witam !!!! A ja mam juz gotowe papiery w ręku i jutro składam do Starostwa !!!!!!!!! pozdr D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.05.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witam !!!! A ja mam juz gotowe papiery w ręku i jutro składam do Starostwa !!!!!!!!! pozdr D.RZ Ale ci super, gratulacje. A kiedy zaczynasz budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.05.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 A ja mam stan zero a ja mam stan zero ... Przez caly poniedzialek pomimo siapiacego opadu z rana jezdzil spycho-kopacz i nam zasypywal domek. Weszla prawie cala ziemia wybrana wczesniej a na to czesc dobrej ziemi z glebokich wykopow (bez trawy itd itp) a na to trzy wywrotki piachu po 30 t. Spych pracowal przy moich malych gorkach przez 12 godzin ... slownie dwanascie dyz... jak dostaniesz wycene od ACh. to sie pochwal na priva a ja ci powiem jak bylo u mnie... przy czym nawet nei ma sensu ACH pytac o belit bo ma drogo ... widzialem na placu w stalmecie swoje dachowki .... o slicznosci moje ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.05.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Odnośnie A.Ch. i jego firmy to zastanawiamy się z mężem, czy jechać do niego w ogóle po niższe ceny. Bo my jesteśmy zdecydowani na belit(x), a on jak powiedział Pawson nie może za bardzo powalczyć o ceny w belicie bo za mało tego sprzedaje. Jak mówice jechać, czy nie? Na pewno pojedziemy do omegi dzisiaj albo jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts