Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich po dłuższej nieobecności

Evevet

Mam do Ciebie pytania w sprawie okien, za ok. 3 miesiące też zamierzam je kupić i zamontować:

- jak długo czeka się od momentu złożenia zamówienia aż do zakupu i montażu;

- czy okna można zamówić z montażem (wtedy jest 7%VAT);

- ja mam 14 okien, w tym 3 drzwi balkonowe (jedno podwójne), czy w przybliżeniu mogłabyś podać ile mam szykować na nie kasy, przy zakupie w firmie M&S wraz z montażem.

Pozdrawiam

Wiesiek

Dla potrzebujących siatki ogrodzeniowej: tania i dobra jest w Konopnicy (dawny GS). Mają towar na ogrodzenia prowizoryczne i docelowe. W razie czego moge podać namiary.

Wygląda na to, że w tym tygodniu będę miała PEWIEN PAPIER

:D

Jak to już nastąpi, to się z Mężem dobrym winkiem upijemy

Wukan: mimo szczerych checi sama nie dam rady obliczyc ile to bedzie kosztowalo ale podeslij mi wymiary a ja sie reszta zajme. I bedzie gotowa wycena za jeden dzien lub dwa.

Oczywiscie zawsze musze odpowiadac na pytanie od konca no coz.

Okna mamy zamowione z montazem i 7% vat.

Mysle ze termin realizacji do dogadania. Mozna wplcic niewielka zaliczke i czekac... Nam proponowano 3-4 tygodnie ale my chcielismy duzo duzo pozniej. Zamawialismy na przelomie luty/marzec a montujemy w czerwcu...

czołgiem!

Mapi-my ciągle czekamy - jeszcze macie szansę wygrac! we wtorek pan A. idzie sprawdzić czy cos drgnęło w Lubzelu z naszymi kwitami, jeśli tak to mamy wszystko do składania o pozwolenie ale coś mi mówi,ze to jeszcze nie w tym tygodniu.

My w goranie dostalismy 30% rabatu. Na ładne oczy mojej żony!

A ja mam stan zero a ja mam stan zero ...

Przez caly poniedzialek pomimo siapiacego opadu z rana jezdzil spycho-kopacz i nam zasypywal domek. Weszla prawie cala ziemia wybrana wczesniej a na to czesc dobrej ziemi z glebokich wykopow (bez trawy itd itp) a na to trzy wywrotki piachu po 30 t.

Spych pracowal przy moich malych gorkach przez 12 godzin ... slownie dwanascie :o

dyz...

jak dostaniesz wycene od ACh. to sie pochwal na priva a ja ci powiem jak bylo u mnie... przy czym nawet nei ma sensu ACH pytac o belit bo ma drogo ...

widzialem na placu w stalmecie swoje dachowki .... o slicznosci moje ... :):)

Odnośnie A.Ch. i jego firmy to zastanawiamy się z mężem, czy jechać do niego w ogóle po niższe ceny. Bo my jesteśmy zdecydowani na belit(x), a on jak powiedział Pawson nie może za bardzo powalczyć o ceny w belicie bo za mało tego sprzedaje. Jak mówice jechać, czy nie? Na pewno pojedziemy do omegi dzisiaj albo jutro.