Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

"narzeka" moze to zbyt duzo powiedziane

wyglada to tak:

przyjezdza B20; majster mowi ze jak na B20 to jest do d... ale jesli mam taniej niz skad indziej to do domku jednorodzinnego wystarczy w zupelnosci i dodaje ze jest i tak duzo lepszy od takiego robionego samemu w betoniarce...

A mi sie wydaje ze to jeden z wielu problemow ktorymi sie kochaja przejmowac zieloni jak my inwestorzy a ktory nie ma tak naprawde zadnego znaczenia ... :)

Pozdraiwam i ide do domu

moj majster z kolei strasznie narzekal na robiony "dawnymi czasy" beton w betoniarce .... w sumie teraz narzeka na ten z ARTBET-u :):)

A NIE MÓWIŁAM ??? :wink:

B-B - przez Ciebie to ja w kompleksy wpadne ... ja nie wiem jak ty wyciskasz te rabaty z dostawcow :] (thnx za SYKE z piachem nic nie wyszlo wzialem u siebie za podobnie)

moj majster z kolei strasznie narzekal na robiony "dawnymi czasy" beton w betoniarce .... w sumie teraz narzeka na ten z ARTBET-u :):)

A NIE MÓWIŁAM ??? :wink:

B-B - przez Ciebie to ja w kompleksy wpadne ... ja nie wiem jak ty wyciskasz te rabaty z dostawcow :] (thnx za SYKE z piachem nic nie wyszlo wzialem u siebie za podobnie)

Lata praktyki + wrodzone zdolności :oops:

W kompleksy to ja niedługo wpadnę - Wy już niedługo będziecie się wprowadzali, ja dopiero kończę papierologię :evil: :evil:

witam !!!

MaPi ttrochę mnie zaniepokoiłes stwierdzeniem że nie stać was na taki ???.Taki czyli jaki ??? Mysle że ten domek to nic szczególnego i koszty budowy nie będą odbiegały od innych domów o podobnej powierzchni . Taki czyli duży ??( przecież to tylko 145 mkw ) taki czyli drogi -jeśli tak to dlaczego ??? Rozmawiałem z moim architektem ktory robił adaptacje i twierdził że nie jest to dom skomplikowany i nie różni się (jeśli chodzi o koszty budowy ) od wielu innych .

pozdr .D.RZ

Witam, czy może ktoś kupował okna w Naturze? Ciekawa jestem jak sie spisują :)

Jeśli dobrze pamiętam , tu na forum były niezbyt pochlebne opinie o tej firmie. Ale sprawdź jeszcze - wrzuć "Natura" do wyszukiwarki.

Jeśli ich produkty są takie same jak właściciele tej firmy ... to nigdy bym ich nie kupił !!!!!!!! :-?

Witajcie,

co u nas:

- styropian na ścianie fundamentowej leży :D

- 50% nadproży - leży :D

- w piątek-sobota stropy - zaczną leżeć :wink:

- kominy już przywiezione ... ale są wieksze niż myślałem ... :cry:

- okna poszerzone ... Vitek drapie się pogłowie, co jeszcze zmienię

- poszerzam wejście do kuchni ... kierownik drapie się po głowie ... podciągi się krzyżują i cienko to widzę ... niech liczy, przecież za to mu się płaci :wink:

- gwoździe kupione - 6 kilo, będziemy chyba robić schody wejsciowe

Generalnie jest zajefajnie !!!!!!!!!!

Jak ktoś jest zainteresowany kondensacyjnym kotłem Viessmanna VITODENS 200 z zasobnikiem 100 l i sterowanie pogodowe za ok. 7300,00 brutto - dajcie znać !!!

Jeślo oczywiście macie lepsze oferty dajcie znać !!!

cze!

ALL - co macie do betonu z ARTBETu?marny? miałem tam kupowac, ale skoro...

MaPi - jak tam twoje kwity? u nas znowu nic- tzn. pan A nie zadzwonił :evil: Jak pomyslę,ze to ja mam do niego znowu dzwonic to mnie krew zalewa. NIEDOSTANIE ANI ZŁOTÓWKI ZANIM NIE BĘDZIE GOTOWE POZWOLENIE! Jeśli ja mogę tyle czekać to on również!

A jak wy planujecie jego zapłatę?

idkam - a to mi moja żona zadała parola jak jej w Maxformie powiedzieli,ze możemy mieć wiekszy rabat dzięki jakiemuś Mariuszowi ...rskiemu (tyle usłyszła) :o ! Dopiero teraz zjarzyłem! Nie wiem czy skożystamy z firmy M ale OGROMNE DZIĘKI!

idkam - czy p.Vitek to ma na nazwisko B? czyjest z krępca?

Do wszystkich budowlanych piłkarzy - piłka dzisiaj jest. Fizyka nie będzie, ale sala aktualna, jak co wtorek :D .

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Właśnie powrócił mój Współinwestor z dwuosobowego meczu (na dodatek bez piłki) ...

Ellu, mój (jak to nazwałaś) współinwestor również wrócił po 20 minutach. Okazało się, że były porozstawiane stoliki na maturę i nie było wolnej sali.

Informację dostałam od Fizyka, który to nie mając dostępu do internetu, zadzwonił do mnie i powiedział, żeby napisać na forum, że piłka będzie tylko, że jego zabraknie, bo jest na szkoleniu.

A twój współ z moim współem pewnie się minęli :wink:.

cze!

idkam - a to mi moja żona zadała parola jak jej w Maxformie powiedzieli,ze możemy mieć wiekszy rabat dzięki jakiemuś Mariuszowi ...rskiemu (tyle usłyszła) :o ! Dopiero teraz zjarzyłem! Nie wiem czy skożystamy z firmy M ale OGROMNE DZIĘKI!

idkam - czy p.Vitek to ma na nazwisko B? czyjest z krępca?

Ciśnijcie wszystkich hurtowników !!!! :wink:

Vitek ... tak B z Krępca ,a co ??? :o

M