fizyk 13.05.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Słusznie Shago (witaj). Tez tak uważam - nikt nam nie da forsy za darmo. Z góry ustalony jest kurs według którego spłacasz kredyt (oczywiście nie wysokość kursu). Dzięki temu masz świadmość podczas wyboru. Być może wg NBP będzie niższy kurs, ale ciebie to nie interesuje (po co się denerwować). Płacisz po ustalonym i kropka. Jedną informację uzyskałem wczoraj n/t Kredyt Banku. Tak niskie oprocentowanie jest w przypadku 70% wkładu własnego. Jeśli jest mniejszy wkład - % są trochę wyższe - ale (podobno) tez korzystne. Nie wiem ile konkretnie. Więcej powiem wtorek. Pawson - może to dobry pomysł! Ale ja w pracy nie mogę (niestety) korzystać z żadnych połączeń P2P. Więc pozostaje jakieś zamknięte forum na hasło, dla wybrańcow (czyli lubelskich forumowiczów). Po co mają nasz watek śledzić np sprzedawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.05.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Aaaa przepraszam - przywitalem się tylko z Shago . Witam Was wszystkich . Pawson - wczoraj trochę posztorcowałem mojego kierownika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.05.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Więc pozostaje jakieś zamknięte forum na hasło, dla wybrańcow (czyli lubelskich forumowiczów). Po co mają nasz watek śledzić np sprzedawcy Fizyk ... czytasz w moich myslach tylko ze grupa dyskusyjna to nie jest P2P po prostu wysylasz maial na adres grupy i on sie rozsyla automatycznie do wszystkich zapisanych tam osob. Mam cos takiego na yahoo dla znajomych ze studiow - tylko ja nie wiem jak to sie zaklada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 13.05.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Jasne macie racje, ale kiedyś, (bo dawno się nie interesowałem kredytem w obcej walucie) niektóre banki przyjmowały wpłaty po średnim kursie NBP, teraz może tak nie być, a dodatkowo jest to jeszcze jeden punkt, który trzeba wziąć pod uwagę patrząc na koszt kredytu a nie wszyscy to liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.05.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Fizyk ... czytasz w moich myslach INFOMRATYCY FORUMOWI - POMÓŻCIE Pawson - to uważaj - czytam dalej: "Dzisiaj piatek (to nic że 13 tego) - zaraz po powrocie z budowy zajadę do sklepu, kupię browarek i ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 13.05.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 najniższe oprocentowanie jest przy wkładzie własnym 30% i kredycie ponad 300 tys. zł. ja własnie pisze wniosek o druga transzę. moim zdaniem lepiej spłacac kredyt niz płacic komus za wynajmowanie mieszkania. czy tka czy tak jak wydarzy sie nieszczescie, ladujesz na bruku, goły i wesoły. ale mam nadzieje że kraj nasz sie ucywilizuje i będzie lepiej a nie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.05.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 "Dzisiaj piatek (to nic że 13 tego) - zaraz po powrocie z budowy zajadę do sklepu, kupię browarek i ... " ło kurde .... musze uwazac o czym mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.05.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 "Dzisiaj piatek (to nic że 13 tego) - zaraz po powrocie z budowy zajadę do sklepu, kupię browarek i ... " ło kurde .... musze uwazac o czym mysle Mam czytać dalej? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.05.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Mam czytać dalej? .... teraz to mi mozesz .... wzialem sie za prace ... wiec przestalem myslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 13.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam wszystkich Idkam,dzięki za informacje w sprawie kotła, kontakty zostały nawiązane, negocjacje są w toku. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.05.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witam wszystkich Idkam, dzięki za informacje w sprawie kotła, kontakty zostały nawiązane, negocjacje są w toku. Pozdrawiam Wiesiek Fajno, kręć śrubę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 13.05.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 MAM pytanie, kto w lublinie lub okolicy handluje kotłami na ekogroszek z podajnikiem? nijak nie moge znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.05.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Witamy, co u Was??? Jak postęp prac??? U nas: - dom obsypany - nadproża zalane - "poduszka" prawie skończona (to 4 cm betonu na wierzchu belitu, na tym będą leżeć belki) - jutro kominy - koniec ścian i otworów na dole - od poniedziałku układanie stropu - wchodzę z elektryką do domu Oczywiście zabrakło drewna ... belitu ... muszę kupić sporo stempli ... :cry: Szukam sponsora !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 13.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 muszę kupić sporo stempli ... :cry: Szukam sponsora !!! dryndnij, moze bedziesz musial kupic o kilka mniej PS. co z wizyta na twojej budowie - musze ja koniecznie zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.05.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 muszę kupić sporo stempli ... :cry: Szukam sponsora !!! dryndnij, moze bedziesz musial kupic o kilka mniej PS. co z wizyta na twojej budowie - musze ja koniecznie zobaczyc Jarku, już zamówiłem mają jutro być - 95 szt ..... ALE DZIĘKUJĘ !!! Może będę musiał pożyczyć, gdyby cosik będę dzwonił ! Serdecznie zapraszam !!!! Napisz kiedy będziesz w okolicach !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 13.05.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 czołgiem! MaPi: u nas papiery zapięte na ostatni guzik! w poniedziałek jestem umówiony z panem A. na składanie wniosku o pozwolenie. - wyobraź sobie,że sam dziś zadzwonił! Niestety nie dał sie przekonać do zapłaty w ratach. wiec trzeba bedzie zapłacić całosć czyli 2500 PLN+ 200 (za odrolnienie dla geodety)+ faktura za ZUD 52 PLN. Mam nadzieję,ze to wszystko i że w starostwie niczego nie będą dodatkowo chcieli - pan A. zapewnia,że mamy kompletną dokumentacje! co mi pozostaje - ślepo mu wierzyć! Mam nadzieję ,ze wasze kwity również sie niebawem skompletują - nękajcie pana A. fizyk:- orientowałeś się jakie warunki ma PTF? podobno dobre ale nie wiem nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 13.05.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 "muszę kupić sporo stempli "idkam - mnie zostalo trochę z budowy mogę sprzedaćagamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.05.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 "muszę kupić sporo stempli " idkam - mnie zostalo trochę z budowy mogę sprzedać agamon Cześć, dziękuję bardzo, ale już jadą do mnie - wczoraj zamówiłem ... (80 szt. 3 m i 15 szt. 4,5 m) Nie pomyślałem o tym, że przecież tu mogę o to popytać Jeszcze raz dziękuję. Za kilka tygodni ja będę mógł komuś sprzedać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 14.05.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 IDKAM: co znacyz wchodze z elektryka?? W tym roku to robisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 14.05.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 IDKAM: co znacyz wchodze z elektryka?? W tym roku to robisz ?? i slusznie, co sie bedzie ...... teraz sobie zrobi elektryke a sciany przeciez moze wybudowac pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts