Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Cześć raz jeszcze!

Darek - Masz fajne światełka na ogrodzeniu. Twój sąsiad zacząl działania zakrojone na szeroką skalę. Widziałem ze dwie koparki (tak kątem oka widziałem) - ledwo sie mieszczą na działce

U mnie robota na całego. Jutro maja lać chudy beton. Dzisiaj trzaskają ściany. Wpadłem na chwilkę. Robota idzie jak ... dobrze idzie po prostu.

Pawson - juz dzwonię :wink:

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Panowie - jutro gramy!

Pawson - a ty zagrasz w końcu?

Mam nadzieję (w imieniu Piotrka), że jutro mecz się odbędzie :D .

Powoli zaczynamy zbierać namiary na kierowników budowy. Od kogo brałam proszę o raz jeszcze, bo nie wiem gdzie i czy je mam :oops: Napewno mam numer od agamona. Z góry dzięki.

A i jeszcze, jeśli ktoś ma lub będzie miał blachodachówkę to ile płaci za m2 ułożenia tego. Dzięki.

hej

niezły ruch ;) aż się łza w oku kreci :lol:

idkam - właśnie obejrzałem slideshow z Twojej budowy ;) fajna pamiątka ;)

jeśli chodzi o GK zamiast tynków, też sie pzrez chwilę zastanawiałem, ale odeszło mi ;)

pozdrawiam wszystkich budujących i prawie budujących ;)

stmara - chyba widziałem Twoją działkę - jesli to ta, to faktycznie rzut beretem, tylko musi być dobrze namoczony :)

Zgadnijcie co jadę odebrać :D :D :D

PS. panstwo b_b sa dzisiaj nieosiagalni wieczorem z powodu maksymalnego upojenia alkoholowego wywolanego otrzymaniem jednej malej kartki papieru :):)

Oj, tak, święte słowa :D

Z drugiej strony każdy powód jest dobry, żeby wprowadzić się w stan ww, ale z powodu kartki papieru :o ? To już trzeba mieć coś z głową, także jutro pewnie pójdę do lekarza :wink:

Zgadnijcie co jadę odebrać :D :D :D

Baba, gratulacje :lol: :lol:

My zgodnie z planem będziemy dzisiaj mieć komplet dokumentów do złożenia. Niestety, dopiero po południu, natomiast jutro i we czwartek jestem w Warszawie, więc kwity złożę dopiero w piątek. :cry:

Ale to na szczęście nie będzie 13-y. :wink:

Pozdrawiam

Acha, ja prawdopodobnie piłkarsko nie będę dzisiaj aktywny. Impreza rodzinna.

Z drugiej strony każdy powód jest dobry, żeby wprowadzić się w stan ww, ale z powodu kartki papieru :o ? To już trzeba mieć coś z głową, także jutro pewnie pójdę do lekarza :wink:

No widzisz... niestety tak na nasza psychike wplywa mafia urzednicza :)

cos co w normalnym kraju zajelo by z miesiac i bylo najnormalniejsza rzecza pod sloncem u nas trwa ponad pol roku i jak sie juz uda to sie czlowiek malo ze szczescia nie posika ....

... JAK JA ICH WSZYSTKICH NIENAWIDZE .... :evil: :evil: :evil:

Baba gratuluję!

MaPi - tez gratuluję!

Gratuluję wszystkim!

Idkam, Mariucha, Qba Ellowy, MaPi - gramy dzisiaj. Już opieprzyłem kolegę za tamten tydzień. Okazało się że jak wychodził ze szkoły to jeszcze stolików nie było. Normalnie miał W-F. Postawili ławki popołudniu!!

Ale dzisiaj gramy!!!!