fizyk 16.05.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Cześć raz jeszcze! Darek - Masz fajne światełka na ogrodzeniu. Twój sąsiad zacząl działania zakrojone na szeroką skalę. Widziałem ze dwie koparki (tak kątem oka widziałem) - ledwo sie mieszczą na działce U mnie robota na całego. Jutro maja lać chudy beton. Dzisiaj trzaskają ściany. Wpadłem na chwilkę. Robota idzie jak ... dobrze idzie po prostu. Pawson - juz dzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 I kabelek (na razie jeszcze bez prądu) pod domek dociągnięty. Robota wre - aż miło popatrzeć. Polecam - od czasu do czasu opierniczyć lub przyczepić się do czegoś. Najlepiej kierownika lub budowlańca. Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.05.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Panowie - jutro gramy!Pawson - a ty zagrasz w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 16.05.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Panowie - jutro gramy! Pawson - a ty zagrasz w końcu? Mam nadzieję (w imieniu Piotrka), że jutro mecz się odbędzie . Powoli zaczynamy zbierać namiary na kierowników budowy. Od kogo brałam proszę o raz jeszcze, bo nie wiem gdzie i czy je mam Napewno mam numer od agamona. Z góry dzięki. A i jeszcze, jeśli ktoś ma lub będzie miał blachodachówkę to ile płaci za m2 ułożenia tego. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 16.05.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witajcie, czy ktoś z Was myślał o zstąpieniu tynków płytą karton-gips??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 16.05.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 hej niezły ruch aż się łza w oku kreci idkam - właśnie obejrzałem slideshow z Twojej budowy fajna pamiątka jeśli chodzi o GK zamiast tynków, też sie pzrez chwilę zastanawiałem, ale odeszło mi pozdrawiam wszystkich budujących i prawie budujących stmara - chyba widziałem Twoją działkę - jesli to ta, to faktycznie rzut beretem, tylko musi być dobrze namoczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 16.05.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Mapi – info kierowniku i blachodachówce na gg Idkam – nad płytą GK się nie bardzo zastanawiałem, bo na łączeniach zawsze coś ci popęka , ale jak będę orientował się, co do kosztów może o niej pomyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.05.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Hej,idkam my się zastanawialiśmy nad płytą g-k, ale właściwie na tym się skończyło, bo do tynków to jeszcze trochę czasu. Podobno (a może mi się tylko wydaje?) wychodzi to taniej. Jeśli będziesz tak robił to daj znać, jak to z tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 17.05.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam !!!! Mam pytanie :czy ktoś z was kupował drewno na więźbę w tartaku pana Kossaka .Chodzi mi o to czy jest to solidny wykonawca ??? Wytargowałem dobrą cenę i chciałbym wiedzieć czy warto . pozdro D,RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.05.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam !!!! Mam pytanie :czy ktoś z was kupował drewno na więźbę w tartaku pana Kossaka .Chodzi mi o to czy jest to solidny wykonawca ??? Wytargowałem dobrą cenę i chciałbym wiedzieć czy warto . pozdro D,RZ Ile ta dobra cena wynosi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.05.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 I gdzie jest tartak pana Kossaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.05.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zgadnijcie co jadę odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.05.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zgadnijcie co jadę odebrać hmmm czy pierwsza odpowiedz sie liczy ??? hmmm PS. panstwo b_b sa dzisiaj nieosiagalni wieczorem z powodu maksymalnego upojenia alkoholowego wywolanego otrzymaniem jednej malej kartki papieru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.05.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zgadnijcie co jadę odebrać PS. panstwo b_b sa dzisiaj nieosiagalni wieczorem z powodu maksymalnego upojenia alkoholowego wywolanego otrzymaniem jednej malej kartki papieru :) Oj, tak, święte słowa Z drugiej strony każdy powód jest dobry, żeby wprowadzić się w stan ww, ale z powodu kartki papieru ? To już trzeba mieć coś z głową, także jutro pewnie pójdę do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 17.05.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zgadnijcie co jadę odebrać Baba, gratulacje My zgodnie z planem będziemy dzisiaj mieć komplet dokumentów do złożenia. Niestety, dopiero po południu, natomiast jutro i we czwartek jestem w Warszawie, więc kwity złożę dopiero w piątek. Ale to na szczęście nie będzie 13-y. Pozdrawiam Acha, ja prawdopodobnie piłkarsko nie będę dzisiaj aktywny. Impreza rodzinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Z drugiej strony każdy powód jest dobry, żeby wprowadzić się w stan ww, ale z powodu kartki papieru ? To już trzeba mieć coś z głową, także jutro pewnie pójdę do lekarza No widzisz... niestety tak na nasza psychike wplywa mafia urzednicza cos co w normalnym kraju zajelo by z miesiac i bylo najnormalniejsza rzecza pod sloncem u nas trwa ponad pol roku i jak sie juz uda to sie czlowiek malo ze szczescia nie posika .... ... JAK JA ICH WSZYSTKICH NIENAWIDZE .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.05.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Baba gratulację!Ja mam nadzieję, że dzisiaj pan A. pojedzie zawieźć nasze papiery do starostwa, jeszcze bez uzgodnień z gazowni, ale to mam nadzieję szybko dostarczy. Tak więc niedługo i ja będzę szczęśliwą posiadaczką takowego papierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witajcie, czy ktoś z Was myślał o zstąpieniu tynków płytą karton-gips??? Mówisz o tynkach wewnętrznych oczywiście? Ja robię na poddaszu - ale to standard. Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Baba gratuluję!MaPi - tez gratuluję!Gratuluję wszystkim!Idkam, Mariucha, Qba Ellowy, MaPi - gramy dzisiaj. Już opieprzyłem kolegę za tamten tydzień. Okazało się że jak wychodził ze szkoły to jeszcze stolików nie było. Normalnie miał W-F. Postawili ławki popołudniu!!Ale dzisiaj gramy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Gdzie się wszyscy podziali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts