Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Acha i jeszcze jedno ..

Jakby ktos z forumowiczow lubelskich kupowal muratora i nie mial jeszcze majowego numeru to moge sprzedac z niezlym rabatem :]

Nie wiem skad u mnie wziely sie dwa egzemplarze (ach ta kleptomania :)

Pozdrawiam

Pawson - chętnie pożyczę kwietniowy. Daj znać

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Acha i jeszcze jedno ..

Jakby ktos z forumowiczow lubelskich kupowal muratora i nie mial jeszcze majowego numeru to moge sprzedac z niezlym rabatem :]

Nie wiem skad u mnie wziely sie dwa egzemplarze (ach ta kleptomania :)

Pozdrawiam

A właśnie. Dobrze żeś się przyznał. Po Twoim ostatnim pobycie na działce zniknęła paleta cegły klinkierowej. Tu to żeś bracie troszkę przesadził z tą kleptomanią :D :D :wink:

Mój kolega tam mieszka :wink: .

To akurat mnie nie dziwi... :]

Fizyk nie znasz przypadkiem kogos na ksiezycu ... mam tam sprawe do zalatwienia :):):)

MaPi: zgodnie z rozkazem zdaje relacje

U mnie wylane ostatnie nadproza nad wjazdem do garazu i wymurowane kominy od jutra ukladanie stropow.

Jesli ktos chce ocenic moje postepy to zapraszam w piatek po poludniu / sobote / niedziele ... Dajcie tylko znac kiedy i o ktorej.

Na księżycu - mam . Taki facet trochę starszy od nas. Chyba Twardowski ma na nazwisko. :D :wink:

Uwaga do wszystkich zainteresowanych instalacją POŚ w tym sezonie!

Firma, instalująca POŚ bezdrenażowe w dobrych cenach , obiecała zrobić mi oczyszczalnię dodatkowo promocyjnie (szczegóły na priva), jeśli realizacja będzie do połowy czerwca.

Zainteresowani wiedzą, gdzie mnie szukać :wink: .