fizyk 19.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Acha i jeszcze jedno .. Jakby ktos z forumowiczow lubelskich kupowal muratora i nie mial jeszcze majowego numeru to moge sprzedac z niezlym rabatem :] Nie wiem skad u mnie wziely sie dwa egzemplarze (ach ta kleptomania Pozdrawiam Pawson - chętnie pożyczę kwietniowy. Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Acha i jeszcze jedno .. Jakby ktos z forumowiczow lubelskich kupowal muratora i nie mial jeszcze majowego numeru to moge sprzedac z niezlym rabatem :] Nie wiem skad u mnie wziely sie dwa egzemplarze (ach ta kleptomania Pozdrawiam A właśnie. Dobrze żeś się przyznał. Po Twoim ostatnim pobycie na działce zniknęła paleta cegły klinkierowej. Tu to żeś bracie troszkę przesadził z tą kleptomanią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Mój kolega tam mieszka . To akurat mnie nie dziwi... :] Fizyk nie znasz przypadkiem kogos na ksiezycu ... mam tam sprawe do zalatwienia :) MaPi: zgodnie z rozkazem zdaje relacje U mnie wylane ostatnie nadproza nad wjazdem do garazu i wymurowane kominy od jutra ukladanie stropow. Jesli ktos chce ocenic moje postepy to zapraszam w piatek po poludniu / sobote / niedziele ... Dajcie tylko znac kiedy i o ktorej. Na księżycu - mam . Taki facet trochę starszy od nas. Chyba Twardowski ma na nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 19.05.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A mam jeszcze jedno pytanie gdzie tanio kupie gróz mielony taki drobniejszy na droge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 19.05.2005 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A mam jeszcze jedno pytanie gdzie tanio kupie gróz mielony taki drobniejszy na droge? a na ch...a, nie lepiej kupic tłuczeń? nie oszczedzajcie panowie na głupotach. cenniejsze jest targowanie sie o wszystko niz marnowanie kasy na materiały kiepskiej jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.05.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A może tak w ogóle to jakieś spotkanie by zorganizować? Może tym razem bez dzieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.05.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A właśnie. Dobrze żeś się przyznał. Po Twoim ostatnim pobycie na działce zniknęła paleta cegły klinkierowej. Tu to żeś bracie troszkę przesadził z tą kleptomanią Dobrze że nie zauwazyles braku kupy piachu .... hihihihi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.05.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 A może tak w ogóle to jakieś spotkanie by zorganizować? Może tym razem bez dzieci ? Spotkanie jest jak najbardziej OK ... [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 my tez piszemy sie na spodkanie ale bez dzieci to u nas w wekend to raczej niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.05.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja też chcę spotkanie. Ja chce. Pawson - teraz zauważyłem - zniknęłą jakaś KUPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.05.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja też chcę spotkanie. Ja chce. Pawson - teraz zauważyłem - zniknęłą jakaś KUPA Dobrze, że nie przybyło żadnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.05.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Pawson - teraz zauważyłem - zniknęłą jakaś KUPA \ Bym cos odpowiedzial ale mi sie nie chce ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.05.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Razem z kupą zniknął pewnie i brzydki zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 To może do nas przyjdzie jakiś kleptoman i zabierze siano po koszeniu i puszki metalowe szt 4 ? Spotkanko - byle nie w niedzielę (mamy chrzciny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jeśli o nas chodzi to spotkanie najlepiej już po następnym weekendzie (długim ). Baba to kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jeśli o nas chodzi to spotkanie najlepiej już po następnym weekendzie (długim ). Baba to kiedy zaczynacie? Za jakieś 2 tygodnie jak wszystko dobrze pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.05.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 O, jak super. Ja już się nie mogę doczekać kiedy nastanie nasz czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.05.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 O, jak super. Ja już się nie mogę doczekać kiedy nastanie nasz czas . Nastanie, nastanie. Trzymam kciuki Macie ekipę czy dalej chcecie walczyć sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.05.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Prawdopodobnie przy fundamentach sami, na resztę niestety brak czasu i umiejętności, więc zatrudniamy ekipę. Niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 20.05.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Uwaga do wszystkich zainteresowanych instalacją POŚ w tym sezonie! Firma, instalująca POŚ bezdrenażowe w dobrych cenach , obiecała zrobić mi oczyszczalnię dodatkowo promocyjnie (szczegóły na priva), jeśli realizacja będzie do połowy czerwca. Zainteresowani wiedzą, gdzie mnie szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts