fizyk 27.05.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Tak jak rozmawialiśmy - z jedną zmianą - wezmę na oględziny rodzinę i pojedziemy razem swoim autkiem.Jutro lejemy chudziak. Już na 100%. Nic nie jest w stanie nas powstrzymać. O 9 tej rano. Pawson weź Muratora!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Tak jak rozmawialiśmy - z jedną zmianą - wezmę na oględziny rodzinę i pojedziemy razem swoim autkiem. Jutro lejemy chudziak. Już na 100%. Nic nie jest w stanie nas powstrzymać. O 9 tej rano. Pawson weź Muratora!!! OK zadzwonie jak bede w domu to sie spotkamy gdzies po drodze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 27.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Witamy, zapraszamy do naszego albumu "Strop - wylewanie" My już po Hi Hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 28.05.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Idkam – Dzięki za zaproszenie bardzo chętnie z niego skorzystam na razie nie wiem, kiedy się uda, ale jakbyś dał na siebie namiary np. gg to by było super i jeszcze ścieżkę dostępu do twojego domku najlepiej na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 28.05.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Halo wszystkim My właśnie położyliśmy dach nad naszym domkiem W ten sposób wykonaliśmy plan prac budowlanych na ten rok Dlatego w niedziele o 16 oficjalnie kończymy w tym roku sezon budowlany przy grilu połączony ze zwiedzaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 28.05.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Idkam - nic nie widać w albumie, nie wiem czemu, wcześniej się otwierał . Proszę o info od innych osób U mnie się otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 28.05.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Idkam - nic nie widać w albumie, nie wiem czemu, wcześniej się otwierał . Proszę o info od innych osób U mnie się otwiera U mnie też działa wszystko jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Idkam - nic nie widać w albumie, nie wiem czemu, wcześniej się otwierał . Proszę o info od innych osób U mnie się otwiera U mnie w domu się nie otwiera. W pracy - owszem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.05.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.05.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witam Grupę Lubelską Dwie godziny temu wróciłam z Waszych stron , konkretnie lustrowałam budowy na trasie Skrzynice-Czerniejów-Lublin, PIĘKNE DOMY Mam do Was prośbę. Szukam przyczepy kampingowej, nie musi być już, ale jak ktoś wiedział gdzie można coś takiego niedrogo kupić proszę o informację. Oj pięknie w tych Waszych okolicach a i sam Lublin bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 28.05.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Edzia, skąd przybywasz? 2xM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.05.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Własnie uruchomiłem albumik z fotkami z budowy. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 28.05.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Extra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.05.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Witaj Edzia, skąd przybywasz? 2xM Przybywam ze Śląska, konkretnie Rybnik. Mąż urodził się w Lublinie i ma rodzinę w Skrzynicach więc średnio raz w roku odwiedzamy te strony, bo bardzo fajnie tam. Naprawdę za każdym razem nie chce się wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Fizyk - fajne zdjęcia Zazdroszczę Wam drzew - u nas są 2 sztuki wysokości 0,5 m na razie oraz dzika róża. Ekipa ma zapowiedziane, że jak im się coś stanie, to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) Fizyk, jak się dołącza takie rysunki ( myślę o domku z boku). Napisz instrukcję. A albumik i zdjęcia super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) Fizyk, jak się dołącza takie rysunki ( myślę o domku z boku). Napisz instrukcję. A albumik i zdjęcia super Pozdrawiam Już wiem jak się załącza, ale nie wiem jak pomniejszyć obrazek http://www.dobredomy.pl/l_images/036_03_w_b.jpg O ten powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) Fizyk, jak się dołącza takie rysunki ( myślę o domku z boku). Napisz instrukcję. A albumik i zdjęcia super Pozdrawiam Już wiem jak się załącza, ale nie wiem jak pomniejszyć obrazek http://www.dobredomy.pl/l_images/036_03_w_b.jpg O ten powyżej. Hej Mario - ja pomniejszam obrazki w Adobie Photoshopie. Podaj mi adres na priva to ci wylę twój pomniejszony. Ale myślę że dasz sobie radę. Otwieram a Adobie zmieniam rozmiar na szerokość 3 cm i zachowuje jako jpeg (4 jakość). Potem wklejam go do albumu i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich wieczorową porą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.05.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witamy, właśnie wróciłem z 4 w dniu dzisiejszym wycieczki pt. "polewanie stropu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts