Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru.

Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) :wink:

Fizyk, jak się dołącza takie rysunki ( myślę o domku z boku). Napisz instrukcję.

A albumik i zdjęcia super :lol:

Pozdrawiam

Już wiem jak się załącza, ale nie wiem jak pomniejszyć obrazek :cry: :oops:

http://www.dobredomy.pl/l_images/036_03_w_b.jpg

O ten powyżej.

Hej Mario - ja pomniejszam obrazki w Adobie Photoshopie. Podaj mi adres na priva to ci wylę twój pomniejszony. Ale myślę że dasz sobie radę. Otwieram a Adobie zmieniam rozmiar na szerokość 3 cm i zachowuje jako jpeg (4 jakość). Potem wklejam go do albumu i juz.

Jakbyś mógł to poproszę, Adob mi nic nie mówi bo to chyba co innego niż Acrobat Rider.

Mój adres [email protected]

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hello :D !

Norrrmalnie muszę się czymś pochwalić, bo mnie duma rozpiera :D .

Właśnie wróciliśmy z Qbkiem z rajdu Rally Monte Łysa w ramach zlotu Saab Klub Polska pod Łysą Górą, na którym to rajdzie....... zdobyliśmy dumne II miejsce :D :D :D !!!

Po tak wybitnym debiucie, jestem przekonana, że w przyszłym roku będziemy pierwsi :D !

Czekam na gratulacje 8) .

Hello :D !

Norrrmalnie muszę się czymś pochwalić, bo mnie duma rozpiera :D .

Właśnie wróciliśmy z Qbkiem z rajdu Rally Monte Łysa w ramach zlotu Saab Klub Polska pod Łysą Górą, na którym to rajdzie....... zdobyliśmy dumne II miejsce :D :D :D !!!

Po tak wybitnym debiucie, jestem przekonana, że w przyszłym roku będziemy pierwsi :D !

Czekam na gratulacje 8) .

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!