mariucha 29.05.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru. Aha - chudy u mnie wylany (nie murarz tylko beton) Fizyk, jak się dołącza takie rysunki ( myślę o domku z boku). Napisz instrukcję. A albumik i zdjęcia super Pozdrawiam Już wiem jak się załącza, ale nie wiem jak pomniejszyć obrazek http://www.dobredomy.pl/l_images/036_03_w_b.jpg O ten powyżej. Hej Mario - ja pomniejszam obrazki w Adobie Photoshopie. Podaj mi adres na priva to ci wylę twój pomniejszony. Ale myślę że dasz sobie radę. Otwieram a Adobie zmieniam rozmiar na szerokość 3 cm i zachowuje jako jpeg (4 jakość). Potem wklejam go do albumu i juz. Jakbyś mógł to poproszę, Adob mi nic nie mówi bo to chyba co innego niż Acrobat Rider. Mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mialem na myśli program do obróbki fotek Adobe Photoshop. Już wyslałem. Sprawdź pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.05.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Mialem na myśli program do obróbki fotek Adobe Photoshop. Już wyslałem. Sprawdź pocztę. Sorki, zły adres podałem [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.05.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Fizyk, widzę, że i u ciebie pojawił się album. Pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Dzięki. Mariusz - zaraz wyślę jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 poszło MArio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.05.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 poszło MArio Dzięki, doszło ale jak wkleić to zdjęcie aby było jako emblemat, bo nie mam na to pomysłu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 masz gg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 ZApraszam na pogawędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 masz gg? Niestety, nie , chyba gadu-gadu zrobimy we wtorek na piłce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 ok - a jeśli chodzi o emblemat to w profilu jest zakładka - na samym dole: Odnośnik do zewnętrznego Emblematu :Wpisz adres Emblematu, który chcesz wykorzystać. Wpisujesz w okienko adres jpeg-a z serwera (np photosida) i z grzywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 29.05.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Hello ! Norrrmalnie muszę się czymś pochwalić, bo mnie duma rozpiera . Właśnie wróciliśmy z Qbkiem z rajdu Rally Monte Łysa w ramach zlotu Saab Klub Polska pod Łysą Górą, na którym to rajdzie....... zdobyliśmy dumne II miejsce !!! Po tak wybitnym debiucie, jestem przekonana, że w przyszłym roku będziemy pierwsi ! Czekam na gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.05.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 !!!!!!!!!!!!!!!! Gra tu lu je my !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Gra tu lu je my !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Gra tu lu je my !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Gra tu lu je my !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.05.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 GRATULACJE i życzenia zajęcia pierwszego miejsca w następnym roku!!!!!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 spotkanie grillowe bylo super kogo nie bylo niech zaluje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Hello ! Norrrmalnie muszę się czymś pochwalić, bo mnie duma rozpiera . Właśnie wróciliśmy z Qbkiem z rajdu Rally Monte Łysa w ramach zlotu Saab Klub Polska pod Łysą Górą, na którym to rajdzie....... zdobyliśmy dumne II miejsce !!! Po tak wybitnym debiucie, jestem przekonana, że w przyszłym roku będziemy pierwsi ! Czekam na gratulacje . Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 spotkanie grillowe bylo super kogo nie bylo niech zaluje :] i żałuje , ale nie mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Uprzejmie informuję że rozpoczął swą działalność Album Fizyka - do którego zapraszam wszystkich chętnych! O podniesieniu moich kwalifikacji budowlanych niech świadczy obrazek z lewej strony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Hej hej sokoły - co to wszyscy zmęczeni po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.05.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Oj, Fizyku, gdybyś był na wczorajszym grillu to byś wiedział dlaczego wszyscy są zmęczeni . A tak poważniej to straszny upał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts