fizyk 30.05.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Oj, Fizyku, gdybyś był na wczorajszym grillu to byś wiedział dlaczego wszyscy są zmęczeni . A tak poważniej to straszny upał. Mi tam upał nie straszny. Cieszę się - niech trwa jak najdłużej. A nawet może być troszkę chłodniej - byleby nie padało!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Mi tam upał nie straszny. Cieszę się - niech trwa jak najdłużej. A nawet może być troszkę chłodniej - byleby nie padało!!!! No co ty fizyk... nie wiesz ze od jutra od poludnia jest zamowiony lekki deszczyk na kilka nastepnych dni :) Sluchajcie czy i ile strop musi schnac zanim wejdzie na niego ekipa robic ... Wg mojej dzielnej ekipy to juz na drugi dzien mozna sie zaczac krzatac po budowie a od nastepnego dnia murowanie <wow> co wy na to ??[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Moi powiedzieli że w poniedziałek (dzisiaj) spoko można chodzić po chudym. (pewnie podobnie jak ze stropem). Ale rusztowania to pewnie dopiero jutro postawwią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.05.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ella - gratulacje !!! W Krężnicy będziecie mogli przez cały rok trenować Kto był pilotem, a kto prowadził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 30.05.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Dziękujemy za gratulacje ! Kto był pilotem, a kto prowadził? Tym razem Qbek prowadził, a ja byłam pilotem, w przyszłym roku może zamiana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 30.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ella – gratulacje i coraz lepszych wyników Pawson – moi też mówili za 2 dni można zaczynać murować tak pomalutku, ale kierownik powiedział, nie tydzień luzu, bo to wciąganie materiału na górę potem jego składowanie może mieć wpływ na strop i czekali tydzień Kiedy znów jakiś gril i gdzie? Bo głodny się robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kubus: to ekipy maja takie samo zdanie, ciekawe czy kierownicy tez sie zgodza :) Nastepny Grill oczywiscie w piatek/sobote/niedziele byle gdzie. szczegoly bedziemy dogadywac pod koniec tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 30.05.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 To chyba jednak pójde teraz coś zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.05.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Chętnie byśmy coś zjedli , ale w sobotę lub niedzielę. Piątek odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ja też idę cosik przekąsić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.05.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 A ja właśnie zjadłam . Pyszne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Obżarciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.05.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Też wam się chce jeśc przy takim upale Pawson a miejsce dostawy i sposób rozładunku na ten deszcz jutrzejszy to sprawdzałeś na f-rze? no i żeby w jednym miejscu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.05.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Pawson, jakie tam obżarciuchy, my degustatorzy dań jesteśmy . Przyznaj, że ty wczoraj również z przyjemnością testowałeś grilowaną kiełbaskę Kubusów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 tez bym sobie cos zdegustowal ... Na razie degustuje upal w pracy :( Dyz: deszcz zamawia sie na konkretny adres +/- 3 m2 , przy cenie 500 PLN/ 1 dzien deszczowy jest 0,0003 % szans trafienia. Oczywiscie po odejsciu od kasy reklamacji nie uwzgledniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No wiesz Pawson. Obżartuchy! Też wymyślił. Wszyscy jesteśmy zdegustowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.05.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Fizyk - mów za siebie, sam jesteś zdegustowany. Ja zamierzam degustować dopiero wieczorem bo rozumiem, że zdegustowany to czas przeszły od degustować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No wiesz Pawson. Obżartuchy! Też wymyślił. Wszyscy jesteśmy zdegustowani Grzegorzu!!! dajżesz spokój !!! Cyż żeś nie wyczułeś tej nutki ironii wydobywającej się z głębi mojego poprzednioego postu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.05.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Fizyk - mów za siebie, sam jesteś zdegustowany. Ja zamierzam degustować dopiero wieczorem bo rozumiem, że zdegustowany to czas przeszły od degustować No widzisz my jestesmy przydegustowani :) - to czas przyszly od degustowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.05.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Nieeeeeeeeee Pawson, czas przyszły od degustowac to głodni, spragnieni (!!!) i wq....ni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts