guit 03.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ella, a nie taniej panele PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ella, a nie taniej panele PCV? Być może, ale mam na elewacji wszystko w drewnie: okna , drzwi, duże fagmenty ścian, więc wskazana jest konsekwencja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 03.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 no niby tak pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 GRATULUJE Zaczynaj zaczynaj, czemu masz miec lepiej od nas Ano właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 03.06.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Stmara- przy Krepieckiej buduje Wukan a przy Przemyslowej ja. Gdzie kupowaliscie beton, najlepiej z pompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 03.06.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Idkam, Yares,Pawson, Fizyk i reszta budowniczych, miło patrzeć i czytać o postępach na waszych budowach mariucha, patrzec i czytac jest milo, ale ile zdrowia nas to czasami kosztuje echhh, że tak powiem ... potraciłoby się juz trochę zdrowia jak się tak czyta:) przynajmniej traciłoby się owocnie a nie tak bezsensownie czekając na papiery ... W całości przyłączam sie do stwierdzenia kolegi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_bp 03.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Biała Podlaska zgłasza się, jestem na etapie zalatwiania elektryka i czekam na pozwolenie na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Witaj, Tomku. Co Ci zrobił elektryk ? Co budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 03.06.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Tu cichosza, tam cichosza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 03.06.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Fizyki - spojrzałam na Wasze zdjęcia - działkę macie po prostu bajeczną, a i domek nieźle się zapowiada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 04.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Stmara- przy Krepieckiej buduje Wukan a przy Przemyslowej ja. Gdzie kupowaliscie beton, najlepiej z pompa. Beton B20 z ARTBET-u na Grygowej po 190 zl do tego pompa za 22 zl to ceny do zaplaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Fizyki - spojrzałam na Wasze zdjęcia - działkę macie po prostu bajeczną, a i domek nieźle się zapowiada ! Dzięki Ellu! Po niedzieli lejemy stropik (mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witaj Tomek_bp, mój mąż przez jakiś rok pracował w Białej. Powiedzcie mi jak to jest, jak chcę doprowadzić wodę od trójnika do domu, ale nie mam jeszcze ani pozwolenia, ani tym bardziej wszystkich uprawomocnień, dzienników budowy itd. Czy musi to być, czy mogę zrobić to teraz przed uzyskaniem pozwolenia? Czy przebieg wody musi wyznaczyć geodeta (wpisuje to w dziennik czy nie?)? Czy musi być to odebrane przez kogoś uprawnionego, i ile może to kosztować? Jak ktoś wie to prośba o odpowiedź, chociaż na część pytań. A od poniedziałku chyba zacznę dzwonić do Satrostwa z pytaniem, kiedy to pozwolenie już będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 MaPi - wydaje mi się , że aby zrobić przyłącza - trzeba robić tylko zgłoszenie. Ale pewien nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.06.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 MaPi - wydaje mi się , że aby zrobić przyłącza - trzeba robić tylko zgłoszenie. Ale pewien nie jestem Ale gdzie to zgłoszenie? Do starostwa, do gminy, do wod-rolu (to taki nasz mpwik)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.06.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 MaPi - wydaje mi się , że aby zrobić przyłącza - trzeba robić tylko zgłoszenie. Ale pewien nie jestem Ale gdzie to zgłoszenie? Do starostwa, do gminy, do wod-rolu (to taki nasz mpwik)? Chyba do starostwa. Najlepiej zapytać w MPWiKu. Przyznam - nie wiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_bp 04.06.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Witaj, Tomku. Co Ci zrobił elektryk ? Co budujesz? na razie zalatwiam papiery (mapa sie drukuje) paradoksalnie im masz dalej do slupa to prąd wyjdzie Ci taniej, Pani w UM okazała się mało kumata i mapa się opóźniła, a na działce ma stanąc D 53 z kolekcji Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 05.06.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Witam wszystkich U mnie nastał etap wykończeń (domu i siebie). Mam już wykonaną instalację wodną, kanalizacyjną, elektryczną oraz piony C.O. Teraz tynkarze wykonują tynki.Też jestem w klubie tynków cementowo-wapiennych. Pawson pytałeś o ceny za tynki cement-wap., oto one (u mnie):- robocizna 7 zł/m.kw.- materiały (wszystkie) ok. 2.5 zł/m.kw. Guit podeślij mi na priva informacje na temat balustrad do balkonu i schodów (wykonawca, ceny).Jak Ty się uchowałeś bez balustrady, słyszałem że teraz bez wykonanych balustrad schodów i balkonu nie dostanie się z Nadzoru Budowlanego pozwolenia na zamieszkanie. PozdrowieniaWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_bp 05.06.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 zamierzam zrobic ogrodzenia z kamienia, na razie kupilem tego 20 ton, mniejsze i większe, szukam fachowca z okolic Białej Podlaskiej aby mi to wszystko wymurował mniej wiecej tak jak na fotce http://tmec.photosite.com/Album1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_bp 05.06.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 zamierzam zrobic ogrodzenia z kamienia, na razie kupilem tego 20 ton, mniejsze i większe, szukam fachowca z okolic Białej Podlaskiej aby mi to wszystko wymurował mniej wiecej tak jak na fotce [url http://tmec.photosite.com/album1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts