Kubus budowniczy 09.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Od frontu istna brama a od tyłu na tarasie zwykłe drzwi balkonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cały czas się zastanawiam jak zabezpieczyć dom i tak naprawdę to nie wiem za dużo zabespieczeń to kusi, że coś cennego jest, za mało to zwykły chłystek wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 09.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Cały czas się zastanawiam jak zabezpieczyć dom i tak naprawdę to nie wiem za dużo zabespieczeń to kusi, że coś cennego jest, za mało to zwykły chłystek wejdzie Mało tego, masz miliony zabezpieczeń a dziecko wpadnie zaaferowane po szkole do domu wziąć tylko szybko piłkę bo koledzy czekają ... i pobiegnie grać a chata pootwierana ... nie wspomnę o tym że rodzice również mogą czasem zapomnieć uaktywnić alarm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Przestrzegam przed firmą "GROM-MAR (POLMAR) Marek Gromada" z Piekar Śląskich ( http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=20811 , http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=34297 Czytaliscie to ?? JEZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 09.06.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 czołgiem! Pawson: - mam nadzieję,że poza inwestorami choć jeden procent wykonawców czyta to forum! niech wiedzą, że można sobie z nimi radzić! dotyczy to również architektów i innych usługodawców przy budowie. Mapi, mariucha: blaszaczek przygwoździłem do gruntu prętami stalowymi (płaskimi) które zdobyłem na złomie. druty nie są zbyt długie (50cm)i grube około 5mm i po zagięciu weszły w ziemię na głębokość około 30 cm ale wsadziłem ich 10 sztuk więc mam nadzieję,że to wystarczy. wukan: no to nietrafiłem z tym domkiem - myślałem,że to inny. Ale zaraz jadę do mełgwi i przejade obok twojej posesji bacznie się przyglądając. Ogarnij się trochę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dobry wieczór . Nic cisza. Ta cisza krzyczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Zbliza sie łikend wiec moze zaplanujemy jakis objazd budow w sobote ?? Jesli ktokolwiek z budujacych chce cos pokazac kazdemu kto chce cos obejrzec to niech pisze co i kiedy :) Ja moge pokazac schnacy strop na parterem w sobote ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dobry wieczór . Nic cisza. Ta cisza krzyczała Ja wrzeszcze Fizyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jeszcze jedno 0przeslijcie mi na priv namiary na firme blaszakowa (lub firmy jesli macie wiecej) wraz jakimis cenami / wymiarami itd itp Znajomy planuje zakup dwoch blaszakow za jakis miesiac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Dobry wieczór . Nic cisza. Ta cisza krzyczała Ja wrzeszcze Fizyku A ja bezgłośnie ziewam ( to wynik zebrania w pracy) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 09.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Jeszcze jedno 0przeslijcie mi na priv namiary na firme blaszakowa (lub firmy jesli macie wiecej) wraz jakimis cenami / wymiarami itd itp Znajomy planuje zakup dwoch blaszakow za jakis miesiac ... Za jakiś miesiąc ja będę się pozbywać mojego - sygnalizuję tak na wszelki wypadek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 09.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 My możemy pokazać działkę i garaż. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszamy, będziemy na działce prawdopodobnie większą część soboty, więc jeśli ktoś chce zobaczyć puste (prawie) pole to zapraszamy, gdyby ktoś się zdecydował to proszę o znak, podam jak dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.06.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 U nas wszystko wskazuje na fakt, że za tydzień będzie można oglądać wielką dziurę na naszej działce. Zainteresowanych i (jeszcze) spragnionych takiego widoku oczywiscie zaprosimy. Na razie można podziwiać tylko ogrodzenie tymczasowe - tylko dla prawdziwych koneserów A podziwiać stropów w ten łykend niestety nie mamy czasu - impreza rodzinna się akurat przytrafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 09.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Zbliza sie łikend wiec moze zaplanujemy jakis objazd budow w sobote ?? Jesli ktokolwiek z budujacych chce cos pokazac kazdemu kto chce cos obejrzec to niech pisze co i kiedy :) U nas podobnie jak u MaPi, garaż do obejrzenia, i ewentualnie dziura po zdjetej ziemi. Jeszcze jedno 0przeslijcie mi na priv namiary na firme blaszakowa (lub firmy jesli macie wiecej) wraz jakimis cenami / wymiarami itd itp Znajomy planuje zakup dwoch blaszakow za jakis miesiac ... Pisałem kilka postów wyżej namiary na blaszaki z Kraśnika. Dzisiaj byłem w UM zapytać o pozwolenie - Pani popatrzyła na półke i powiedziała że moje kwity jeszcze muszą a trochę poleżeć , ale sprawdziła wszystkie papiery są OK , powiedziała że za 2 tygodnie powinna być decyzja .W sumie wyjdzie z 5 tygodni czekania, ale to Lublin, architekt mówił o 65 dniach. mam nadzieję że wrótce dołączę do grona budujacych i będę mógł pokazać coś więcej niz blaszaka, chociaż grila można juz robić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 09.06.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 My możemy zaprosić do nas, ale nic się nie zmieniło już od dawna, za to z miłą chęcią coś obejrzymy, niestety nasza obecność do końca będzie pod znakiem zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 10.06.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Od frontu istna brama a od tyłu na tarasie zwykłe drzwi balkonowe rozumiem, ze u siebie zamontujesz zwykle tanie drzwi i to najlepiej przeszkolone, bo ladnie wygladaja gdybym chcial , aby drzwi wejsciowe byly skuteczna przeszkoda, to kupilbym drzwi ANTYWLAMANIOWE a nie WX20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 10.06.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o spotkanie - to do południa (14tej) - ja chętnie! Zapraszam do siebie i chętnie wproszę się do innych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.06.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o spotkanie - to do południa (14tej) - ja chętnie! Zapraszam do siebie i chętnie wproszę się do innych! Fizyku, więc chętnie zapraszam cię do nas, od rana będziemy na działce. Jeśli chcesz skorzystać z zaproszenia to dzwoń lub pisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ale leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 10.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Ale leje Paskudnie jest na dworze, mam nadzieję, że jutro nie będzie padało. Jak sobie pomyślę, że miałabym spędzić cały dzień na działce w taką pogodę, jak jest teraz to aż mi się zimno robi, dreszcze mnie przechodzą i wogóle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts