fizyk 11.06.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Więc dzwońmy i się umawiajmy. Bez problemów Was odwiedzę i możemy pojechać do mnie! Moja droga Fizula - nie wzięła pod uwagę, że planowałem wyjazdy popełnić z dziećmi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witam . Wpadłem na chwilkę żeby życzyć Wam miłego dnia na budowie. Uff - nie pada. Ale wczoraj lało . Pojechałem na budowę po pracy i - Mimo deszczu - moi murowańcy kładli belki i pustaki stropowe!!!! To było miłe zaskoczenie. Dzisiaj kończą. W poniedziałek zakładają zbrojenia i ... we wtorek (jak będzie pogoda) lejemy strop!!! Zaraz jadę zobaczyć jak im idzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 11.06.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 CZOŁGIEM ! Pewnie tu dziś nikogo niema ale jesli ktoś to przeczyta to chciałem poinformować, że w mojej stopce pojawił się link do naszego fotobloga - nie ma tego jeszcze wiele ale... a przy emblemacie zmienił mi się status! Moja wrodzona skromność nie pozwala mi ogłosić tego w telewizji - czynię wiec to tutaj - w gronie znajomych inwestorów. miałem dzis wyjątkowo wolną sobotę i nic nie mogłem zdziałac w sprawie naszej budowy! evidentna strata czasu - ale co zrobić - czekamy na pozwolenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 11.06.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Hej śpieszę donieść, że z dniem dzisiejszym jestem szczęśliwym tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Gratulacje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 11.06.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 gratulacje kubus! gratulacje dla obojga rodziców! no to teraz tylko szykować gniazdko! niech domek rośnie razem z dzieckiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Gratuluje Kubus calej waszej Czworce Oczywiscie A. sie dolacza do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 12.06.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 A dziękuje bardzo w imieniu swoim I reszty rodzinki – a co do gniazdka to na razie zostanie w takim stanie jak jest przez jakiś czas (rok dwa ), ale na szczęście zdążyliśmy zrobić prawie wszystko (to co najważniejsze), co zaplanowaliśmy na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 GRATULACJE!!!!! Niech rośnie zdrowo i da Wam w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 12.06.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Haha u mnie będzie ciężko by maluch dał mi w kość, bo kości są głęboko ukryte pod sadełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Kubus wielkie gratulacje od naszej całej trójki. Niech maleńka rośnie zdrowo. Jeśli możesz to pochwal się jakimś zdjęciem swojej najmłodszej kobietki. A jeśli chodzi o to sadełko, to wiesz, kochanego ciała nigdy za wiele (ale się pocieszam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 12.06.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Ja też jestem zainteresowany vitodensem 200 tylko ze jestem z Warszawy i zastanawiam sie czy to nie jest problem z kupnem takiego kotła na odległośc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.06.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Hej, czy możecie mi napisać ile płaciliście za przyłączenie wody do domu? Mamy jakieś 10 m od trójnika do domu i szukamy kogoś kto mógłby nam to wykonać, jeśli macie kogoś takiego to prośba o jakiś kontakt. Wod-rol za to woła sobie 1300 + vat. Kosmiczna cena wg mnie, zwłaszcza, jak poczytałam na forum ile ludzie dają za mb. U nas wychodziłoby jakieś 130 zł m z robotą i materiałem, więc kupa kasy. Pawson, dzięki jesteśmy z panem Heniem umówieni na wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 12.06.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Hej śpieszę donieść, że z dniem dzisiejszym jestem szczęśliwym tatą Gratulacje od rodziny Mariuchów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 12.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Hej śpieszę donieść, że z dniem dzisiejszym jestem szczęśliwym tatą Wielki gratulacje od Fizuli, Fizyka i stada Fizuniątek (ale się cieszę, że jutro do pracy i będę z takimi kochanymi maluszkami i ich mamami się zadawać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.06.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 hej śpieszę donieść, że z dniem dzisiejszym jestem szczęśliwym tatą gra tu lu je my !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.06.2005 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Hej śpieszę donieść, że z dniem dzisiejszym jestem szczęśliwym tatą GRATULUJEMY!!! dużo zdówka i cierpliwości! aż miło popatrzeć jak nam forum rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 13.06.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Kubuś GRATULACJE! Nasz Miki za m-c skończy 2 latka - urodził się razem z początkiem budowy pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 13.06.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 13.06.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzwoniłam przed chwilą do staostwa i wiecie co???? Mamy POZWOLENIE na budowę . Tylko teraz trzeba jeszcze pojechać odebrać. Ale bajer. Dziki taniec szczęśliwego posiadacza pozwolenia odtańczyłam wraz z córcią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts