dyz 13.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 MaPi - no to gratuluję !!! Czy ja dobrze kojarzę, czy "dojrzewanie" dokumentów w starostwie trwało u was krócej niż miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 MaPi - no to gratuluję !!! Czy ja dobrze kojarzę, czy "dojrzewanie" dokumentów w starostwie trwało u was krócej niż miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 no ładnie mi się post powielił .... sorryyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.06.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 MaPi - Wielkie Gratulacje Jeszcze z miesiąc i się zacznie A u nas - jutro geodeta czyni swoją powinność, a w środę - wchodzi ekipa i modyfikuje krajobraz :D Jak dobrze pójdzie i uda się z pogodą, w sobotę będą fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzwoniłam przed chwilą do staostwa i wiecie co???? Mamy POZWOLENIE na budowę . Tylko teraz trzeba jeszcze pojechać odebrać. Ale bajer. Dziki taniec szczęśliwego posiadacza pozwolenia odtańczyłam wraz z córcią . MaPi - gratuluję!!!!!! Teraz uprawomocnienie i mozna działać!! Po uprawomocnieniu zgłosznie budowy i łopatę możesz wbijać w ziemię. A u mnie położony strop. Dzisiaj się zbroję a jutro strop olewam (tzn wylewam). Pewnie wezmę dzien wolnego i spędzę go na budowie! Ale musze mieć pewność na 100% o której będzie beton. Mam nadzieje że pogoda mi dopisze. Zapraszam do albumiku. Jest kilka nowych fotek. Jedno mi się podoba: http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/76_1024.ts1118607412593.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.06.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Mapi: GRATULACJE, teraz bedzie tylko gorzej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 13.06.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 czołgiem! MaPi: gratulacje - myśle że jest jeden : jeden w naszym wyścigu! A TAK SWOJĄ DROGĄ: TO NIESPRAWIEDLIWEEEEEE!!!!!! JA MIAŁEM DOSTAĆ PIERWSZY!!!!! - JADĘ DZISIAJ DO STAROSTWA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 13.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dziękuję, dziękuję.. , Piotrek właśnie pojechał do starostwa odebrać nasze papierki. No więc powoli zaczynam dzwonić do kierowników, geodetów i takich tam innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Teraz się dopiero zacznie. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 13.06.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Teraz się dopiero zacznie. !! Kurcze, boję się trochę tego wszystkiego, ale jednocześnie strasznie się cieszę, że ten nasz dom zacznie istnieć (niedługo) naprawdę, a nie tylko na papierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.06.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witamy !!! same dobre wieści na Forum !!!!! GRATULUJEMY !!!! Teraz leć do zoologicznego i kup sobie węża ... do kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 13.06.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 No proszę teraz to prawdziwy wysyp budów będzie Gratulujemy wszystkim budującym. Teraz jak zacznie się objeżdzanie budów rano tak na wieczór dopiero wszytkie zostaną zjeżdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.06.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 U mnie jutro z rana lanie stropów. Nic mnie nie powstrzyma. Nawet wziałem urlop !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 13.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzwoniłam przed chwilą do staostwa i wiecie co???? Mamy POZWOLENIE na budowę . Tylko teraz trzeba jeszcze pojechać odebrać. Ale bajer. Dziki taniec szczęśliwego posiadacza pozwolenia odtańczyłam wraz z córcią . MaPi, gratulacje Ale to u Was szybko poleciało. ALL. Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzone tartaki. Przecież już niektórzy z Was zamawiali więźbę. dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 13.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzone tartaki. Przecież już niektórzy z Was zamawiali więźbę. dzięki i pozdrawiam Mariuniu, wyjdź z psem ... to Ci dam namiar ... Dlaczego nie korzystasz ze sprawdzonego i taniego tartaku?????????? Pawson i ja naprawdę jesteśmy na tą chwilę zadowoleni!!! Ceny wg np. Drewnostalu .... nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 13.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Ponawiam prośbę o namiary na sprawdzone tartaki. Przecież już niektórzy z Was zamawiali więźbę. dzięki i pozdrawiam Mariuniu, wyjdź z psem ... to Ci dam namiar ... Dlaczego nie korzystasz ze sprawdzonego i taniego tartaku?????????? Pawson i ja naprawdę jesteśmy na tą chwilę zadowoleni!!! Ceny wg np. Drewnostalu .... nie do pobicia. Nie korzystam, bo mi nikt namiaru nie chce dać Ale już mam Idkam, dzięki, nie ma jak sąsiedzka pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 13.06.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 CZOŁGIEM! u nas mooze pozwolenie będize w środe - mam zadzwonić z polecenia! MaPi: może jeszcze was dogonimy! pytanie za 100 punktów - kto buduje w krępcu obok żótego zameczka?Mam skleroze - Guit - przypomnij mi! bo to blisko ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.06.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Teraz leć do zoologicznego i kup sobie węża ... do kieszeni Oj, wąż to już od dawna siedzi w naszych kieszeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.06.2005 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 stmara - oczywiście, że aik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.06.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Teraz leć do zoologicznego i kup sobie węża ... do kieszeni Następnie węża odchować a jakby się udało to nawet rozmnożyć, spieniężyć i jakoś to pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts