guit 14.06.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 to puch z topoli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 14.06.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 witaj Mazmarc zajrzyj na Krępiec (okolice Parku) jest tam parę "budów" pozdr, ja tam bym nie zagladal ... jak widac na zalaczonym obrazku u nich jeszcze lezy snieg :) dobre , a spotkanie kiedy? i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.06.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 witaj Mazmarc zajrzyj na Krępiec (okolice Parku) jest tam parę "budów" pozdr, ja tam bym nie zagladal ... jak widac na zalaczonym obrazku u nich jeszcze lezy snieg :) Pawson a widziałeś prognozę? Jeszcze kilka dni i zamarzą Ci się śnieżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 14.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 kurde Paweł, tak mnie zmotywowałeś, że dzisiaj zrobię zdjęcie zimowo - czerwcowe i uaktualnię przypinkę pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Strop, balko i schody wylane!!!!! Wieczorem dołączę jakieś fotki!! Witaj Mazmarc - buduj się buduj!!! . Dlaczego masz mieć lepiej niż my!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 14.06.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Fizyk - gratulacje! ale coś mi tu nie pasuje, Fizula coś ostatnio wspomianała o kowadłach, młotach ... na bank byłem przekonany że schody będziecie mieli kute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 14.06.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Pawson: dachu nie będzie coby mi sie fachowcy nie podusili zanim skończą swoje roboty. guit: zaktualizuj fotkę - niech wiedza w jakiej ładnej okolicy mieszkamy! możesz ująć trochę tego pieknego parku krajobrazowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 14.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 podaj jakies blizsze namiary, jest nas tu dwoch kalinowkowiczow - mozes ty nasz bliski sasiad Mam działeczke przy ulicy Brzozowej, mniej więcej (pewnie mniej niż więcej ) na wysokości stadniny. Dajcie znać położenie Waszych działeczek, przy najbliższym wyjeździe rekreacyjno- krajoznawczym na rowerku rozejrze sie po okolicy obie sa na Jarzebinowej (boczna Dwoch Topoli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 14.06.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Pawson, na to nie musisz czekac az dwa lata podaj tylko termin :] no niestety najblizszy wolny lykend dopiero w lipcu - ale to i tak mniej niz 2 lata jakby co to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 14.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 podaj jakies blizsze namiary, jest nas tu dwoch kalinowkowiczow - mozes ty nasz bliski sasiad Mam działeczke przy ulicy Brzozowej, mniej więcej (pewnie mniej niż więcej ) na wysokości stadniny. Dajcie znać położenie Waszych działeczek, przy najbliższym wyjeździe rekreacyjno- krajoznawczym na rowerku rozejrze sie po okolicy Ooooooooooooooo, cze sąsiad !!! Ul. Jarzębinowa, boczna Dwie Topole ... rzut beretem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Fizyk - gratulacje! ale coś mi tu nie pasuje, Fizula coś ostatnio wspomianała o kowadłach, młotach ... na bank byłem przekonany że schody będziecie mieli kute Witam wszystkich środowo. Na dzisiaj zamawiałem trochę deszczu - proszę się na mnie nie gniewać. Dostawca nie potrafił określić dokładnego terminu dostawy. Ale będzie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 echhhh ... cisza, jedynie stary niezawodny Fizyk pewnie wszyscy budują a u mnie znowu przesunął się termin złożenia papierów do starostwa ale ja jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem ..... Fizyk co z tym deszczem? Przydałoby się trochę bo się uparuję w tym naszym biurze. Pawson - umówiony jestem na sobotę z p. W. Przez telefon sprawia wrażenie naprawdę na poziomie. Jako pierwszy przed wyceną prac chce zobaczyc działkę i jak wyglądają warunki gruntowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 15.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Hej, a my ... chyba zostaniemy bez ekipy. Trzeba szukać innej. Nie piszę o co chodzi, bo sama dokładnie nie wiem. I jestem zła jak nie wiem co i w ogóle. Jesteśmy umówieni z jakimiś ekipami w tym tygodniu, zobaczymy co z tego wyjdzie. No normalnie słów mi brak . Jeśli ktoś z was ma namiary na jakieś ekipy to proszę o namiary. A jak nie znajdziemy nikogo to chyba niestety będziemy zaczynać w następnym roku. Po prostu . Niecenzuralnych słów używać nie będę, a tylko takie cisnął mi się na usta. I tak się wychodzi na rodzinie. . O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.06.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 MaPi - napisałam na priva A u nas dzisiaj kopią, a w piątek/sobotę kręcą i leją Także lepiej nie zbliżać się do okolic tzw Szerokiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.06.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Stmara - opóźnienie wynikło bo jeszcze z pegimeku i gazowni nie miał uzgodnień. Podobno nie było go parę dni na miejscu i dzisiaj miał pojechać sprawdzić czy jest to wszystko już zrobione. Oczyszczalnia u mnie odpada, jestem zmuszony do podłączenia do kanalizacji. MaPi - napewno kogoś znajdziecie! Chyba że jesteście wybredni tak jak ja to wtedy możecie mieć problem A co do rodziny ... no właśnie z takich powodów odrazu nastawiliśmy się na obcą ekipę i to w całości, żadnych murarzy z rodziny (pomimo, że są tacy) i żadnych pomocników! Ja narazie zbyt wiele namiarów dać bym nie mógł bo to są Ci których definitywnie odrzuciłem ... Nie traćcie wiary!!! - to jedyne chyba co po budowie może zostać bo o pieniądzach i zdrowiu to chyba z założenia można zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 15.06.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 MaPi; Napisałem pare słów na GG; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.06.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Pawson - umówiony jestem na sobotę z p. W. Przez telefon sprawia wrażenie naprawdę na poziomie. Jako pierwszy przed wyceną prac chce zobaczyc działkę i jak wyglądają warunki gruntowe Spotykaj sie, spotykaj, nawet jak go nie wezmiesz to wiedzy co niemiara mozna z niego wycisnac - Oczywiscie czekam na dokladny raport po spotkaniu ... a u mnie znowu przesunął się termin złożenia papierów do starostwa ale ja jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem cierpliwy ...jestem ..... HIHIHHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Hej, a my ... chyba zostaniemy bez ekipy. Trzeba szukać innej. Nie piszę o co chodzi, bo sama dokładnie nie wiem. I jestem zła jak nie wiem co i w ogóle. Jesteśmy umówieni z jakimiś ekipami w tym tygodniu, zobaczymy co z tego wyjdzie. No normalnie słów mi brak . Jeśli ktoś z was ma namiary na jakieś ekipy to proszę o namiary. A jak nie znajdziemy nikogo to chyba niestety będziemy zaczynać w następnym roku. Po prostu . Niecenzuralnych słów używać nie będę, a tylko takie cisnął mi się na usta. I tak się wychodzi na rodzinie. . O. o kurdi - co sie stalo????, podziel sie swoim bolem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Baba ja codziennie jeżdżę przez Szerokie. Może wpadnę kiedyś. Podaj dokładnie namiar MaPi - co za joshadi'iuasduw;'oefh;weaiof Cię tak wkurzyła. Powiedz głośno. Pomożemy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 15.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Baba ja codziennie jeżdżę przez Szerokie. Może wpadnę kiedyś. Podaj dokładnie namiar MaPi - co za joshadi'iuasduw;'oefh;weaiof Cię tak wkurzyła. Powiedz głośno. Pomożemy .... Oj, Fizyk dosłowne moje słowa nie nadają się na publiczne fora . Narazie poszukiwania trwają, może coś z tego wyniknie - dobrego miejmy nadzieję, wtedy głośno poinformuję o tym wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts